Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kafayı bir koyar bu akşam kadıköy'de soyunma odasında uyanır.
    Ahah ((: Forumda gördüğüm en efsane yorumlardan birisi.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi
      Amacım kesinlikle ırkçılık değil. kendimce tespittir. Zenci olmayacak kadar zeki bir oyuncudur.
      Nickin omondoles değil oksimoron olmalıymış.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• O bir takımın olmazsa olmaz yapı taşı helal performans müthiş fakat skorlara da başlamanın zamanı geldi artık acil
        En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 29.08.2019, 23:03.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Rezil sin be rezil. !!!!

Rakip oyuncu ya bunlar yapilir mi
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Helal olsun sanırım bukadar zaman ilk kez tam maç oyundan düşmeden,yorulmadan savaştığına tanık oldum.

Sayende kurtardık net.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 2. Yarı Kurt adama dönüştü adeta...Muazzamsın,harikasın,sen bizim en büyük şansımızsın.
              Ağasarlı_61

Yorum

• Bu adam sayesinde gruplara kaldık resmen, son 3 maçta baskı yemiyoruz son anlarda.

Takım çok kötü başladı sezona.

Yorum

• 1 maç daha sabret sonra dinleneceksin
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Son bir şarkı istiyorum senden..

Yorum

• Reis yorgun , baba yorgun, kral yorgun ...
                      .

Yorum

• Bitti tükendi adam Donis ile başlayıp 2. yarı koyulmalıydı hoca bu hatayla Fener maçını yaktı..

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Helal olsun sanırım bukadar zaman ilk kez tam maç oyundan düşmeden,yorulmadan savaştığına tanık oldum.

Sayende kurtardık net.
                          Adam yorgunluktan ölüyodu, nefes alamıyordu, yürümekte zorlanıyordu o hareketleri yaparken...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam yorgunluktan ölüyodu, nefes alamıyordu, yürümekte zorlanıyordu o hareketleri yaparken...
                            Önceki maçlarda okadar yapmıyordu.Pili bitince maçı rutin oynuyordu.Bugün resmen ölümüne savaştı.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Önceki maçlarda okadar yapmıyordu.Pili bitince maçı rutin oynuyordu.Bugün resmen ölümüne savaştı.
                              Maçın sonlarında gerçektn nefes nefese kaldı ama yılmadı. Aslında acınacak duruma düşmeye başladık. Sosa ve nwakama olmasa bu takım malesef 2.lig takımına döner. Adam 10 dakika takımı dinlendiriyor. İki kişiyi sırtına alıyor resmn ama diğer bizim admlar ne yapıyor bu arada. Sosa ve nwakamaye çok yükleniyoruz malesef.

Yorum

• Tam bir Alien, karsisindaki adami delik desik ediyor, vurmaya calisiyorlar vuruyorlar ama vurduklari yerden cikan kan etrafta kim varsa hepsine sicriyor aniden hepsi eriyor buharlasiyor yok oluyor.

Sosa Predator, Wakayeme Alien. Baska da bir sey demiyorum.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim