İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Profesyonel futbolcu**Anthony Nnaduzor Nwakaeme**ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlanmıştır.*
Anlaşmaya göre oyuncuya;
2018/19 futbol sezonu için 1.016.750.-EUR garanti ücret,
2019/20 futbol sezonu için 900.750.-EUR garanti ücret,
2020/21 futbol sezonu için 904.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Futbolcu menajeri Mr. Pedro Alberto Barbosa Pereira'ya menajerlik hizmeti olarak 135.000.-EUR ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
Ben videolarını hiç beğenmedim, çok lakayt ve ağır buldum, paulo henrique'nin değişik versiyonu ve hatalı transfer olduğunu düşünüyorum. 30 milyon tl ekstra yük altına girmek bence hiç mantıklı değil. Elde olcay, vahid, abdülkadir, yusuf kanat oynayabiliyorken ne lüzum vardı anlayamadım. Yattara etkisi bekleyen olmuş bence beğenmediğiniz castillo'yu mumla arayacaksınız. Biraz karamsar konuştum sanırım ama 3 aya belli olur neyin ne olduğu..Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Bu arada vahidin bazı yönlerini giresun maçında cok beğendim, ligede yansıtırsa bu arkadaşın pek 11 göreceğini sanmıyorum, bence kulübedede uslu oturacak bir tip değil, gençlik diyen altyapı diyen yöneticilere bu yakışmadı, saymay unuttum 5. İsim olarak kanatta abdülkadir parmak'ta var!Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep uzun atletik zenci forvet hayalim vardı umarım karşılar bunlarıben videolarda kuvvetli ama ağır ve lakayt bir tip gördüm, inşallah yanılırım.
Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum