Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çılgın

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Reis uzatmaların bugunu buldu. Keşke geçen sene deneseydik bunu skor 1-1 olduktan ve yedi dakika uzatma gösterildikten sonra her trabzonsporlu aha yiyoruz psikolojisine girmiştir. Girmek zorundadır. Adam bütün korkuyu söktü aldı be.
      89 da kornerde zaman gçeirmek için oraya gittiğinde "daha 7-8 dakika var orda erimez o süre" diye düşünüp sinirlenmiştim. son 2-3 dkye daha uygun görmüştüm o taktiği.

cevabımı aldım.

enteresan bir futbolcu
      futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        89 da kornerde zaman gçeirmek için oraya gittiğinde "daha 7-8 dakika var orda erimez o süre" diye düşünüp sinirlenmiştim. son 2-3 dkye daha uygun görmüştüm o taktiği.

cevabımı aldım.

enteresan bir futbolcu
        Aynı şeyi ben de söyledim, 8 dakika maç o köşede bitmez dedim, ama sağolsun Praglı oyuncularla birlikte beni de rezil etti. Golü da atsaydı muhteşem olacaktı.

Yorum

• Kalçasını koydumu topu alacak adam yok bu ligde...Sağ açıkta oynayabildiğini gösterdi tel reis.
          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kalçasını koydumu topu alacak adam yok bu ligde...Sağ açıkta oynayabildiğini gösterdi tel reis.
            Tel ne alaka ?

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            61

Yorum

• Adam apayrı bir seviye. Böyle bir adamı bu kadar ucyza nasıl alabildik. Böyle bir adam bu yaşa kadr nasıl değerini bulamadı. Babel nerelerde oynadı mesela. Şimdi sorsam babel mi wakame mi. Arada bariz yetenek farkı var.bu fizikte bu teknik muazzam. Prag maçının son 7 dksı bile tek başına video yap adamın değeri normalde 15-20 miöyon euro arası dersin. Neysd videoları pek izlenmesin de bşz de kal aya devam etsin.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tel ne alaka ?

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                galatasaray macinda gol attiginda tellere kosmustu diye sanirim

Yorum

• Tel reis bugün sonradan oyuna girsin sonradan dalga geçsin sonradan hayata küstürsün

(UEFA)

Yorum

• Net söylüyorum bu adam olmasa atak bile yapamayız

Yorum

• Tam bir rezalet oynadı.Yaptığı sayısız kritik pas hatası da çabası.

Böyle devam et,Avdijaj hazır bekliyor.
                      En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 18.08.2019, 23:45.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sözleşme yenilenince futbolu bıraktı herhalde

Yorum

• Adam her maç 3-4 kez ceza sahası içinde çizgiye iniyor içeri çeviremiyor ya da içerdekiler de sorun anlamadım en kötü 1 tanesini atmak lazımdı
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Koçum, sıcaktan mı oynayamıyorsun?

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam her maç 3-4 kez ceza sahası içinde çizgiye iniyor içeri çeviremiyor ya da içerdekiler de sorun anlamadım en kötü 1 tanesini atmak lazımdı
                              Valla inanılır gibi değil gol atmayı bilen sezgileri iyi bir oyuncu yok mu takımda. Her sene rahat 10-15 tane gol atılması lazım o çevirdiği toplardan ama bizde hiçbirine vuran oyuncu yok kimsenin mi kafası çalışmıyor cidden.

Yorum

• Prag maçında olduğu gibi yine son dakikalarda uykudan uyandı ama çabası yetmedi. İnşallah çabuk toparlar...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim