"Bu adam şimdiye kadar nasıl keşfedilmemiş?" sorusu sıkça soruluyor ya, bence bu sorunun cevabı: Adam yetenekliydi ama günümüz futbolu tek yönlü oyuncuyu kabul etmiyor. Adam bize gelince futbolunu geliştirdi.
Ne kadar yetenekli olursan ol, büyük takımlarda futbol oynamak kolay değildir. Hele bizim takımda hiç kolay değildir. Adam 3-4 ayda kendini büyük takım seviyesine çıkarttı. Daha yeni ısınıyor bence, asıl şovunu bundan sonra yapacak.
"Bu adam şimdiye kadar nasıl keşfedilmemiş?" sorusu sıkça soruluyor ya, bence bu sorunun cevabı: Adam yetenekliydi ama günümüz futbolu tek yönlü oyuncuyu kabul etmiyor. Adam bize gelince futbolunu geliştirdi. Ne kadar yetenekli olursan ol, büyük takımlarda futbol oynamak kolay değildir. Hele bizim takımda hiç kolay değildir. Adam 3-4 ayda kendini büyük takım seviyesine çıkarttı. Daha yeni ısınıyor bence, asıl şovunu bundan sonra yapacak.
Aynen öyle.İlk geldiğinde en çok eleştirilen tarafı savunmaya yeterince yardım etmiyor oluşuydu.Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen sonradan nasıl iyi çalıştıysa artık defansa da iyice yardım etmeye başladı.Adam zaten komple futbolcu.Tek eksiği hızı o da süper lig için çok önemli değil.Rakip takımlar kapanıyor zaten önemli olan çilingir olabilmek bu adam da o işi iyi yapıyor.
Aynen öyle.İlk geldiğinde en çok eleştirilen tarafı savunmaya yeterince yardım etmiyor oluşuydu.Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen sonradan nasıl iyi çalıştıysa artık defansa da iyice yardım etmeye başladı.Adam zaten komple futbolcu.Tek eksiği hızı o da süper lig için çok önemli değil.Rakip takımlar kapanıyor zaten önemli olan çilingir olabilmek bu adam da o işi iyi yapıyor.
aslında ivmelenmesi iyi, dar alanda çabuk hareket edebiliyor. hızını aldıktan sonra gücüyle birlikte istediği adamı geçiyor zaten. sadece temposu düşük. onu da ilk geldiği güne göre baya geliştirdi.
Yorum