Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [emoji216]

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• "Bu adam şimdiye kadar nasıl keşfedilmemiş?" sorusu sıkça soruluyor ya, bence bu sorunun cevabı: Adam yetenekliydi ama günümüz futbolu tek yönlü oyuncuyu kabul etmiyor. Adam bize gelince futbolunu geliştirdi.

Ne kadar yetenekli olursan ol, büyük takımlarda futbol oynamak kolay değildir. Hele bizim takımda hiç kolay değildir. Adam 3-4 ayda kendini büyük takım seviyesine çıkarttı. Daha yeni ısınıyor bence, asıl şovunu bundan sonra yapacak.

Yorum

• Hayatımda görmedigim hareketti erzurum maç sonu..

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Bu adam şimdiye kadar nasıl keşfedilmemiş?" sorusu sıkça soruluyor ya, bence bu sorunun cevabı: Adam yetenekliydi ama günümüz futbolu tek yönlü oyuncuyu kabul etmiyor. Adam bize gelince futbolunu geliştirdi.
          Ne kadar yetenekli olursan ol, büyük takımlarda futbol oynamak kolay değildir. Hele bizim takımda hiç kolay değildir. Adam 3-4 ayda kendini büyük takım seviyesine çıkarttı. Daha yeni ısınıyor bence, asıl şovunu bundan sonra yapacak.
          Aynen öyle.İlk geldiğinde en çok eleştirilen tarafı savunmaya yeterince yardım etmiyor oluşuydu.Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen sonradan nasıl iyi çalıştıysa artık defansa da iyice yardım etmeye başladı.Adam zaten komple futbolcu.Tek eksiği hızı o da süper lig için çok önemli değil.Rakip takımlar kapanıyor zaten önemli olan çilingir olabilmek bu adam da o işi iyi yapıyor.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen öyle.İlk geldiğinde en çok eleştirilen tarafı savunmaya yeterince yardım etmiyor oluşuydu.Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen sonradan nasıl iyi çalıştıysa artık defansa da iyice yardım etmeye başladı.Adam zaten komple futbolcu.Tek eksiği hızı o da süper lig için çok önemli değil.Rakip takımlar kapanıyor zaten önemli olan çilingir olabilmek bu adam da o işi iyi yapıyor.
            aslında ivmelenmesi iyi, dar alanda çabuk hareket edebiliyor. hızını aldıktan sonra gücüyle birlikte istediği adamı geçiyor zaten. sadece temposu düşük. onu da ilk geldiği güne göre baya geliştirdi.

Yorum

• adama nazar boncuğu takmışlar

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adama nazar boncuğu takmışlar
                Nefis bir fotoğraf
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adama nazar boncuğu takmışlar
                  Harika ya
                  .

Yorum

• Hahahaha süper takım olduk ya
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Mükemmel

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayatinda gorecegin en fantastik calimi Sota atmistir emin olabilirsin

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        O çalımı hatırlıyorum Samsunspor maçıydı sanırım.Sırtı dönükken üstünden aşırıp çalımlamıştı.

Yorum

• Nazar boncuğu

(UEFA)

Yorum

• 19 a kaç kaldı reis

Yorum

• Beyninin zekatını Ekubana versen?

Yorum

• Tek top geldi onu da asist yaptı. Beynine sağlık.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X