Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nwakeme gitsin diyenler burdami ?
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nwakeme gitsin diyenler burdami ?
      Evet burdayim. Miladini doldurmustur Wakayeme

Yorum

• Nwakaeme gidecekse sadece iyi bir sol kanat ile işi çözemezsin. Bu adamın sahip olduğu baskınlığı kolay bulamazsın. Herif topu ayağına aldığı andan itibaren oyun tamamen değişiyor. Nwakaeme tehdidinde bir oyuncu da az paraya olmayacaktır. Eğer nwakaeme yi gönderip yerine sadece sol kanat alırsak seneye burada çok ararız kendisini. Bu takımın hem bariz bir sol bek problemi var hem de forvet. Dün o oyunda yokken biz de sahada yoktuk. Sorloth gibi özel bir oyuncun olur mesela o almaz da diğeri alır. Bizde herkes durmuş vaziyette. Nwakaeme nin durup dururken pozisyon ürettiği birçok maç var bu sene bunlar unutulmasın. Büyük paralara anlaşılsın tarafında değilim ama bir adam gönderip bir adam almakla o boşluğun dolacağını hiç ama hiç zannetmiyorum. Özel oyuncuların olmadan kapalı savunmalara açman aşırı zor bir iş ve sen yılın çoğunluğunda buna uğraşıyorsun
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Muhtemelen çok maaş talep ediyor olduğu ve 0 savunma katkısı verdiği için gitse üzülmezdim ama yerine gelen adam çok yüksek ihtimalle EYT'li, çok para vereceğimiz bi "dünya yıldızı" olacağı ve Waka'nın verdiği gol katkısını da veremeyeceği için kalması daha hayırlı olabilir.

Yorum

• topu sürekli ayağına istiyor defansa yardımı geçtim ofansif oyunda bile arkadaşlarına yardım etmiyor hep bireysel

Yorum

• Adam pereze vs alda at pasi verirken bireyselmi oluyor!

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam pereze vs alda at pasi verirken bireyselmi oluyor!
                atacak tabi o kadar, bireysel demek hicbir zaman pas atmiyor demek degil.. oyle olsa futbolcu olamazdi. nasil kafalar ya

Yorum

• Hamsikle arasında birşeyler yaşandı maç içinde ekrana yansımadı o olay Hamsik Abdullah hocaya veryansın etti Nwakaeme konusunda ama tabi ne dedi bilmiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    atacak tabi o kadar, bireysel demek hicbir zaman pas atmiyor demek degil.. oyle olsa futbolcu olamazdi. nasil kafalar ya
                    Elbette hepimiz isterizki iki yonlu olsun fakat bu adam boyle bir oyuncu dun aksam Pereze attigi paslardan her macta iki uc kez atabilse yeterli defansa yardim etse sisip kalir bjk ve antep maclarindaki oyununu tekrarlarsa cekilmez tabi

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      topu sürekli ayağına istiyor defansa yardımı geçtim ofansif oyunda bile arkadaşlarına yardım etmiyor hep bireysel
                      Topu sürekli neresine isteyecek kalçasına mı?

Delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor derler ya hani..Defansa yardıma gelmiyor mottolu şehir efsanesini ilk kim yazdıysa ıslak odunla dövmek lazım..Kopyala yapıştırla aynı safsatayı 40 kere tekrarlıyorsunuz..Bu adam geldiği ilk sezonda da defansa yardım etmiyordu adamın Trabzonspor kariyeri defansa yardım etmemekle geçti şimdi mi bu sezon mu aklınıza geldi defansa yardım etmemesi..Dün Peres'e al da at ortasını daha önce Hamsik'e de kesmişti Hamsik o pozisyonu golle sonuçlandırmıştı..Konya maçında 20 saniyede 4 konyalıya 6 çalım atıktan sonra Visca'ya yaptığı asist de bireysel oyunun getirdiği goldü..Bireysel oynayacak tabii ki adamın özelliği o..Şampiyon olduğumuz sezonda double double yapmış bir oyuncuyu ezber yorumlar yazarak eleştirip kendinize güldürmeyin..

Dün 2. yarı oyuna girdikten sonra oyunu rakip kaleye yığmamızın baş mimarı Waka'dır..Devre arasında hepiniz bu forumda maç Waka'yı çağırıyor diye ağlayıp sızladınız adam oyuna girdi görevini de yaptı daha ne istiyorsun..Daha neyi eleştiriyorsun..

Bir de bu adam seneye takımda kalırsa Avrupa maçlarında elek oluruzcu tayfa var..Bu adamla sözleşme uzatılsın bi, sonra tek tek yedirecek size o lafları Waka..Zamanı gelsin bekleyin..Gözümün önünde Roma'nın sağ bekini haşat eden adam bu..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet burdayim. Miladini doldurmustur Wakayeme
                        İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Topu sürekli neresine isteyecek kalçasına mı?

Delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor derler ya hani..Defansa yardıma gelmiyor mottolu şehir efsanesini ilk kim yazdıysa ıslak odunla dövmek lazım..Kopyala yapıştırla aynı safsatayı 40 kere tekrarlıyorsunuz..Bu adam geldiği ilk sezonda da defansa yardım etmiyordu adamın Trabzonspor kariyeri defansa yardım etmemekle geçti şimdi mi bu sezon mu aklınıza geldi defansa yardım etmemesi..Dün Peres'e al da at ortasını daha önce Hamsik'e de kesmişti Hamsik o pozisyonu golle sonuçlandırmıştı..Konya maçında 20 saniyede 4 konyalıya 6 çalım atıktan sonra Visca'ya yaptığı asist de bireysel oyunun getirdiği goldü..Bireysel oynayacak tabii ki adamın özelliği o..Şampiyon olduğumuz sezonda double double yapmış bir oyuncuyu ezber yorumlar yazarak eleştirip kendinize güldürmeyin..

Dün 2. yarı oyuna girdikten sonra oyunu rakip kaleye yığmamızın baş mimarı Waka'dır..Devre arasında hepiniz bu forumda maç Waka'yı çağırıyor diye ağlayıp sızladınız adam oyuna girdi görevini de yaptı daha ne istiyorsun..Daha neyi eleştiriyorsun..

Bir de bu adam seneye takımda kalırsa Avrupa maçlarında elek oluruzcu tayfa var..Bu adamla sözleşme uzatılsın bi, sonra tek tek yedirecek size o lafları Waka..Zamanı gelsin bekleyin..Gözümün önünde Roma'nın sağ bekini haşat eden adam bu..
                        saçmalamışsın ama milletin seni burada pof poflayıp bilirkişi moduna sokmasından kaynaklandığı ortada. Herkes fikrini yazmış ister beğenirsin ister beğenmezsin ama birilerine deli, öbürüne sopalık , diğerine lafları yedirecek cümlelerinle daha dikkatli ve saygılı olmalısın. takımın ve Nwakamenin başarılı olmasını herkes ister yedirmesine gerek yok
                        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Dünkü maçta bir kez daha görüldü ki Nwakame'li Trabzonspor ile Nwakame'siz Trabzonspor arasında geceyle gündüz kadar fark var. Adam tek başına takımın çehresini 180 derece değiştirdi. Bakasetas tam 6 aydır piyasada yok, bu dönemde sadece 1 gol atmış, asist yapamamış ama Nwakaeme 2-3 maç kötü oynasa aldığı tepkinin onda birini almıyor. Son 5 senede takıma en çok katkı veren adamın bir anasına sövmediğiniz kaldı burada. Ayıptır.

Ben kendi adıma Nwakaeme'den razıyım ve futbolu bırakana kadar Trabzonspor'da oynamasından yanayım. NWakaeme şu anda Uğurcan'la birlikte takımın en değerli oyuncusu. Uğurcan yazın giderse, Nwakaeme de sözleşme imzalamazsa en değerli 2 oyuncumuzu birden kaybetmiş olacağız.

Yorum

• Ayrılırsa çok sıkıntı çekeceğimiz kesin.
                            Sebebi süper oynaması değil. Dün de orta yaptı bir sürü.
                            Top ezdi defalarca. Biglia omuzu koydu wakameyi attı kenara. Biglia.

Lakin biz alternatif bir hücum planı ortaya koyamıyoruz.
                            İnanılmaz tembelleşmiş takım bu mevzuda.
                            Leş gibi hücum ettik ilk yarı.
                            İkinci yarı da çok iyiydik diyemem, ama en azından rakibe baskı kurmayı başardık.

Yorum

• Waka olmasa şampiyonluk olmazdi ! Bu kadar net bu adam herşeyimiz bizim

anlayin

BÖYLE ADAMI PARAYLA BULAMASSIN

BULURSANDA MALİYETİ ABDÜLKADİRİ SATSAN GENE ALAMASSIN BAKESETASTAN VE ABDÜLKADİRDEN ALDIĞIN PARAYI BU TARZ BİR OYUNCUYA VERİRSİN GENÇ OLAN VERSİYONUNA O DA HAZIR PİŞİŞ OLUR ANLAYIN ARTIK
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• Oyunu değiştirdi deniyor ama pek etkili oldu mu bilemedim. Bir sürü top ezdi, birsürü top kaptırdı, ortalar açtı isabetsiz, o konya maçında yıkılmayan adam bir omuzda yıkılır oldu. Heleki o sol çizgiye gidip hiç birşey yapmadan taa çizgide beklemesi? Bir ara Hamsik ona kızdı sanırım neden çizgidesin diye. Tamam sezonun yorgunluğu var vs ama biraz iş ahlakın olsun topunu oyna maaşını al gideceksen buradan kupayı kaldır öyle git. Böyle vurdumduymaz tavırlarla olmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X