Son dakikalarda yakaladığı pozisyonlarda sakin kalacağım diye kendine yakışmayan şutlar çekiyor ilginç. Son anlardaki pozsiyonda kalenin dibinde sol tarafa yapıştırır dedim değişik bir şut geldi.
Her ne olursa olsun takım için vazgeçilmez oyuncu ama eski gücü ve adam eksiltme özelliği yavaş yavaş kayboluyor.
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
Ben izleyince sinirim bozuluyor. Kaleyle arasında 1 adam varken topa basıyor eveliyor geveliyor rakip defans boşlukları kapatıyor sonra bizimkisi çalımlar atmaya çalışıyor gerçi artık onu da yapamıyor...
Ben izleyince sinirim bozuluyor. Kaleyle arasında 1 adam varken topa basıyor eveliyor geveliyor rakip defans boşlukları kapatıyor sonra bizimkisi çalımlar atmaya çalışıyor gerçi artık onu da yapamıyor...
Ben de mevcut durumundan pek memnun değilim de "yılların boşa geçtiği" olayı biraz fazla değil mi?
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.01.2021, 18:25.
bunsunz da olmuyor bunla da. asist yaptı ki asistte demeyelim ona aslınmda toure nin kazmalığı. ama dünya pozisyonu da harcadı. çok pozisyon harcıyor sonra bi asisitle yine kurtarıyor kendini. hep sölyüyorum eski waka yok artık.
Ben de mevcut durumundan pek memnun değilim de "yılların boşa geçtiği" olayı biraz fazla değil mi?
Yahu Yattara'yı sen de izlemedin mi. Topu aldı mı arkadan kim yetişebilirdi. Bu el freni gibi. Sıfıra süratle inip iyi bir orta kestiğini gördün mü? Hep yerleşik defansa karşı ve çapraz noktalardan orta yapmaya çalışıyoruz takım olarak. Akan oyunda kanat veya bekimizin süratle sıfıra inip ortaya çevirdiği ve de santraforun kaleye soktuğu bir pozisyon hatırlamıyorum son yıllarda. En son Yatabare hatırlıyorum orta yapmıştı Cardozo da kaleye zımbalamıştı.
Eski çevikliği yok, çalım atarken zorlanıyor. Daha fazla oyun kurucu gibi , asist üzerine oynamalı. Yorgunluk faktörünü de hesaba katmak lazım, hala takımın en değerli bir iki oyuncusundan biri.
Baba Allah'ını seversen lakayt oynama. Seni aşırı seviyorum. Şu son dklarda yakaladığın pozisyonlarda kaleciyi topla içeri sokarsın sen normalde. İlk sezonki gibi aç ol. Bi şey deniycez...
Yorum