Nwakaeme şu menajerini lig bitene kadar çevrimdışı bırak ve şuanda lig bitine kadar kontrat transfer işlerini bırak bak durum senin performansına yansıyor ve sahada ki futbolunu etkiliyor.Nwakame sen şuanda lig bitine kadar en iyi futbolunu oynayıp gol ve asistlerine devam edersen zaten hedefine ulaşmış olacaksın ve Şampiyonluk unvanı olacak zaten ondan sonra en iyi teklifler sana gelecektir.Haydi takım arkadaşlarını yalnız bırakma buraya kadar hep birlikte mücadele ederek geldiniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Evet canlı izleyip geldim bu kez. Gerçekten satıyor takımı. Şampiyonluk umrunda değil. 3.5 milyon Euro istiyor başka da bir düşüncesi yok. Yazık.
Maç boyu tek bir koşu yapmadı. Alan boşaltmak için sürekli Bakasetas ve Hamsik koşu yaptı. Bu eleman da sağa çek doldur içeri sola çek doldur içeri.
Kovulmalı.
Yorum
-
Çok etkili oynadığını söyleyen neye istinaden bunu söylüyor?
Tek bir dripplingi yok. Adam geçme teşebbüslerinin çoğu sonuçsuz kaldı. İkili mücadelelerde öyle zayıf kaldı ki, yukarıda yazdım biglia bile omzu vurup aldı ayağından topu. İçeri devrilip etkili şut cekemedi.
2 olumlu işi var, ilki takımın rakip sahada top tutmasına yardımcı oldu. Bir de perese süper bir asist yaptı. Peres bildiğin içine tükürdü pozisyonunun.
Bunun dışında boşa Caner Erkin gibi orta yaptı durdu. Wakame ne zamandan beri orta yapan kanat?
Vücut çekmeyince kolayına kaçıyor işte.
Yani wakame artık hücumda da koşmuyor.
Sözleşme ile ilgili ise ciddi bir sorunu, sözleşmeden bağımsız ise daha büyük sorun.
Ben iyi oynadığını düşünmüyorum.
Toparlaması lazım. En azından bu sene sonuna kadar hücumda birşeyler yapabilmek adına çok ciddi ihtiyacımız var adama.
Hocaya kızıyorum alternatif hücum planı üretmiyor takım.
Anlaşılan en azından bu sene böyle bitecek.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 17.04.2022, 01:11.
Yorum
-
Ben de eleştiriyorum ama takımın geneli kötü. Takımın ritmi çok yavaş. Topu hızlı çeviremiyoruz. Nwakaeme kötü. Bakasetas kötü. Visca kötü. Hepsi bu kadar kötü topçu mu? Değil tabii. Bu kadar ağır oyunda Nwakaeme değil prime dönem Ronaldinho olsa zorlanır. Karşında en az iki adam var ve oyun yavaş. Durarak oynuyorsun. Basıp geçemezsin. Çok zor. 1-2 yıldır soldan eskisi gibi adam geçemiyor, ağırlaştı. Şu an top saklasın yeter.
Yorum
-
Oynadığında bu ligin en önemli silahı. 3 maç kötü oynadı diye sallandı yorumları gerçek dışı. Tony kötü değildi, oynamak istemedi. Kafası sahada değildi falan diye de yumuşatabiliriz belki ama sonuçta maçta hiç yoktu. 45 dk yedek oturmak yetmiş kendine gelmesi için. Girdikten sonra gayet istekliydi. Keşke Rize maçında veya sonrasında yapsaydık şu dinlendirme işini.
Zaten olmayan savunma katkısıyla fazlasıyla idare ediyoruz, oynamak istemediğinde de idare etmek zorunda değiliz. Bir oyuncu düştüğünde yerine bekleyen adama şans vermezsen bekleyen de hazır tutmaz kendini. Her türlü zarar görüyoruz bundan.( ゚д゚)
Yorum
-
Top sağ kanatta peres visca pas felan yapıyor, şans arıyorlar, sonucu belli yani ceza sahasına orta gelecek. Nwakaeme taç çizgisine yapışmış bekliyor.
Kardeşim top taa sağ kanatta, belli ki ceza sahasına kesilecek belki stoperden sekecek, ayağından kaçıracak vs. senin ne işin var ebesinin nikahında.
Soldan geliyorsak eyvallah, çizgide topu almak istiyorsun onu anladık da top taa ters kanattayken hala taç çizgisinde beklemen kafa olarak oyunda olmadığını gösteriyor. Sahada tabi bunu ona belirtecek kalibrede Hamsik var, o da 2 kez uyardı, o adamı da delirtti.
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşme işi ne oldu bu vatandaşın ?
Nwakaeme futbolu bırakmış, Nijerya'da takılıyor
hala imzalayacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum