Ben Trabzonspor'a bana Ünal Karaman'ı anlatanlardan duyduklarımla bağlandım. Ben de ileride yeğenlerime, olursa çocuklarıma ve belki de torunlarıma seni anlatacağım. Ne olursa olsun sen bu Trabzonspor tarihinin efsanelerinden biri olarak sonuna kadar anılacaksın.
yıllık 4,5 milyon euroya anlaşmış araplarla. 2 +1 asıl derdinin para olduğu belliydi zaten. al orda zengin olursun artık. iyiydi miyiydi ama bizde artık iş yapmayacağı belliydi eskisi gibi değildi o bir gerçek
Yolu açık olsun.3yıl 2,5 milyon euro çok zor bi sözleşmeydi.Olmayacağı belliydi.Suudi ligine gidecek yazıyor gazeteler , Türkiye'de kalsaydı başka forma altında görmek çok üzerdi doğrusu..
Yolu açık olsun.3yıl 2,5 milyon euro çok zor bi sözleşmeydi.Olmayacağı belliydi.Suudi ligine gidecek yazıyor gazeteler , Türkiye'de kalsaydı başka forma altında görmek çok üzerdi doğrusu..
Kesinlikle 3 yıl 2.5 totalde 7.5 milyon euro çok büyük paralar. Peki denswile 3 yıllık neden 6.5-7 milyon euro verildi
Hull City anlaşması olduğu an bu ayıp tüm taraflara gelsin.
Geçen sene, Nevzat Kaya götürdü Acuna Nwakaeme yi
Sonra, 4 ay biz peşinden koştuk imzalamadı
Araplar da ciddi rakam verdi imzalamadı
Hoooopp Koç ve medyanın kankası Acun, NWAKAEME ORTADA KALDI, haberleri yaptı
Yetmedi 1-2 gün evvel Nevzat Kaya da Trabzonspor için ölürüm PR ı yaptı kendine
SONUÇ
Trabzonspor yöneticisi Nwakaeme yi sözleşme bitimine 1 yıl kala ayarttı, hatta bazı maçlarda oynamıyor dedim bana buradan yüklenenler oldu
Ne algılattılar insanlara? Aaah yazık Nwakaeme ortada kaldı kimseyle anlaşamadı, hatta 1,5 milyon euro acıyarak verdi Acun görüyormusun tüh tüüüühhh…
Bu ülkede herşey false-flag şeklinde yapılır, yoksa Acun da Nevzat da ülkeye giremez(geçmişte Selçuk ve Burak da içerden ihanetle kaçırıldı)
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Wakaeme için kendi aramızda tartışmaya hiç gerek yok.
Bu Acun denilen zevat Ali KOÇ'un paralı köpeklerinden biridir. Sırf biz almayalım diye Haji Wright için kulübüne teklif yapmadı mı?
Sonra adam 2. lige gitmek istemeyince bu sefer biz almayalım Antalya alsın diye çat diye 4 milyon euroyu Doğukan'a gömmedi mi?
Wakaeme her ne kadar düşüte de olsa en azından karakter olarak takım için önemliydi. Adam bizle uzatmasın diye medya dahil her şeyi kullandı. Aslında bunları yapan Acun ama azmettiren Ali KOÇ.
Ama eğer Allah'ın adaleti tecelli ederse bu sene de şampiyon olamaz bu civcivler. Her yerden adam topladılar ama sahada yine 11 kişi olacak. Yani ne yaparlarsa yapsınlar şampiyon olamayacaklar. İnşallah yakın zamanda
battığını da görürüz bu megafoncu cin Ali'nin. Fener için değil ha, kendi şirketi için konuşuyorum. Adam 10-11 şampiyonluğu için her yere rüşvetini verdi, gitti üstüne UEFA'ya bir de sponsor oldu.
Siz olsanız namus davası gördüğünüz, sizi organizasyonuna almayan bir yere sponsor olur musunuz? Bunlarda karakter, namus bu kadar işte. Tez zamanda bu namussuzların yıkıldıklarını görmek nasip olur inşallah.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum