Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güle güle efsane tel reis

(UEFA)

Yorum

• Ben Trabzonspor'a bana Ünal Karaman'ı anlatanlardan duyduklarımla bağlandım. Ben de ileride yeğenlerime, olursa çocuklarıma ve belki de torunlarıma seni anlatacağım. Ne olursa olsun sen bu Trabzonspor tarihinin efsanelerinden biri olarak sonuna kadar anılacaksın.

Yorum

• Çok çok çok büyük oyuncuydu. Kim ne derse desin ligde derbilerde bu kadar iyi olmamızın da en büyük etkenlernden.

keşke ekonomi iyi olsaydı da sana fazlasını verseydik be adam. Keşke şu formayı 2-3 sene daha terletip 1-2 şampiyonluk ile rafa kaldırsaydık.

biz alışkınız böyle yarım hikayelere problem yok.

no waka no party…

Yorum

• yıllık 4,5 milyon euroya anlaşmış araplarla. 2 +1 asıl derdinin para olduğu belliydi zaten. al orda zengin olursun artık. iyiydi miyiydi ama bizde artık iş yapmayacağı belliydi eskisi gibi değildi o bir gerçek

Yorum

• Yolu açık olsun.3yıl 2,5 milyon euro çok zor bi sözleşmeydi.Olmayacağı belliydi.Suudi ligine gidecek yazıyor gazeteler , Türkiye'de kalsaydı başka forma altında görmek çok üzerdi doğrusu..

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yolu açık olsun.3yıl 2,5 milyon euro çok zor bi sözleşmeydi.Olmayacağı belliydi.Suudi ligine gidecek yazıyor gazeteler , Türkiye'de kalsaydı başka forma altında görmek çok üzerdi doğrusu..
              Kesinlikle 3 yıl 2.5 totalde 7.5 milyon euro çok büyük paralar. Peki denswile 3 yıllık neden 6.5-7 milyon euro verildi
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Kendisi trabzonspora gercekten buyuk izler birakarak gidiyor. Ne diyelim yolu acik olsun.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 22.06.2022, 20:41.

Yorum

• Bir teşekkür edelim biz de. Özel bir futbolcu geldi geçti. Yolu açık olsun
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Yolun açık olsun ŞAMPİYONNNN

İnşallah gönlüne göre bir takım bulursun..

hahahaaha rakiplerin ne WAKAYEMEYMİŞ arkadaş sözlerini unutmayacağım..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yorum

• Hull City anlaşması olduğu an bu ayıp tüm taraflara gelsin.

Geçen sene, Nevzat Kaya götürdü Acuna Nwakaeme yi

Sonra, 4 ay biz peşinden koştuk imzalamadı

Araplar da ciddi rakam verdi imzalamadı

Hoooopp Koç ve medyanın kankası Acun, NWAKAEME ORTADA KALDI, haberleri yaptı

Yetmedi 1-2 gün evvel Nevzat Kaya da Trabzonspor için ölürüm PR ı yaptı kendine

SONUÇ

Trabzonspor yöneticisi Nwakaeme yi sözleşme bitimine 1 yıl kala ayarttı, hatta bazı maçlarda oynamıyor dedim bana buradan yüklenenler oldu

Ne algılattılar insanlara? Aaah yazık Nwakaeme ortada kaldı kimseyle anlaşamadı, hatta 1,5 milyon euro acıyarak verdi Acun görüyormusun tüh tüüüühhh…

Bu ülkede herşey false-flag şeklinde yapılır, yoksa Acun da Nevzat da ülkeye giremez(geçmişte Selçuk ve Burak da içerden ihanetle kaçırıldı)
                        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Doğukan'ı almadı mı Hull City? Sol açık değil mi o da?

Müthiş planlama (!)

Bir de Championship'te yabancıların kriteri ne acaba?
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Wakaeme için kendi aramızda tartışmaya hiç gerek yok.

Bu Acun denilen zevat Ali KOÇ'un paralı köpeklerinden biridir. Sırf biz almayalım diye Haji Wright için kulübüne teklif yapmadı mı?

Sonra adam 2. lige gitmek istemeyince bu sefer biz almayalım Antalya alsın diye çat diye 4 milyon euroyu Doğukan'a gömmedi mi?

Wakaeme her ne kadar düşüte de olsa en azından karakter olarak takım için önemliydi. Adam bizle uzatmasın diye medya dahil her şeyi kullandı. Aslında bunları yapan Acun ama azmettiren Ali KOÇ.

Ama eğer Allah'ın adaleti tecelli ederse bu sene de şampiyon olamaz bu civcivler. Her yerden adam topladılar ama sahada yine 11 kişi olacak. Yani ne yaparlarsa yapsınlar şampiyon olamayacaklar. İnşallah yakın zamanda

battığını da görürüz bu megafoncu cin Ali'nin. Fener için değil ha, kendi şirketi için konuşuyorum. Adam 10-11 şampiyonluğu için her yere rüşvetini verdi, gitti üstüne UEFA'ya bir de sponsor oldu.

Siz olsanız namus davası gördüğünüz, sizi organizasyonuna almayan bir yere sponsor olur musunuz? Bunlarda karakter, namus bu kadar işte. Tez zamanda bu namussuzların yıkıldıklarını görmek nasip olur inşallah.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X