Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    geçen sene mi ? he yok bizim gs maçi öncesi ? baska bir sey gelmemis mi aklina jahjajha ne alâka yâni =))

Yok ya yeni, bu hafta gs karagümrükle oynuyor. Yaptığı habere bak.
    ( ゚д゚)

Yorum

• [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION]
      AJKAHKJAHKAJHKAJHAKJA tam bir sallamanav yaaa
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Koita ve Mallı ya o paraları saçıp, Wakameyi uzatamıyorsan söverim net. Bu adamlarla anlaşıp fesh etsen 2 yılda ordan kalacak para ile Wakamenin maaşını 2 ye katlarsın.

Ne diyeyim bu filmin benzzerlerini çok izledik. İşin garibi hepte şampiyonluğa oynadığımız sezonda oluyor. Yönetim akıllı olsun bir çuval inciri berbat etmesin. Wakame psikolojik üstünlükdür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Arkadaşlar Beşiktaş'ı baya deliyor. Süper starımız ile acil sözleşme imzalanması lazım.

Rosier ağlıyor şu an arkadaşlar. Müthiş.
          En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 06.11.2021, 22:10.

Yorum

• Zombi modundaydı.

Yorum

• İstekliydi ama iyi oynamadı...
              ***GeNÇ***

Yorum

• O nasıl bir soğukkanlılıktı öyle

(UEFA)

Yorum

• Valla ben ayar oldum kendisine hele Ghezzal in penalti bekledigi pozisyonda yerde yatiyor diye topu disari atti olasi bi Var incelemesine neden olabilirdi. Boyle bi amatorluk olmaz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla ben ayar oldum kendisine hele Ghezzal in penalti bekledigi pozisyonda yerde yatiyor diye topu disari atti olasi bi Var incelemesine neden olabilirdi. Boyle bi amatorluk olmaz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Bizim oyuncular haddinden fazla iyi kalpli. Enaz 3 veya 4 kez bjkli oyuncular sirf faul alabilmek veya vara gidebilmek icin yere yatti. Hicbiri gercek degildi.
                    Bizimkilerde skor ne olursa olsun topu taca attilar.
                    Ancak bizim oyuncular yere yatinca (h.turkmen ,bakesetas sakatlik) bjkli oyuncular topu taca atmayi birak, isyan cikardilar, hakeme itiraz ettiler.
                    Gercekten diger takimlarla arada cok buyuk karakter farkimiz var.
                    Ama biz de bu kadar iyi kalpli ve saf olmamaliyiz.

Yorum

• Son zamanlarda oyununu hiç beğenmiyorum. Topu ayağında tutması iyi ama aşırıya kaçıyor ve pas opsiyonlarını çok düşürüyor.adamlar 2li 3lu sıkıştırıyor sonra .zorla pas atabiliyor o hengamede. Birebirde önceki yıllara göre daha zayıf gibi geliyor bana

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• İnstagram storysinde 90+ 'da atılan gol esnasında çekilen tüm videoları paylaşmış. Muhteşem keyif aldığı öyle belli ki... Çok duygulandım.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• sakat hala belli
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Toparla kendini reyiz..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor.Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor. Sözleşme yenilememiz gerekiyor.

Yorum

• Stattan telefonla çekilen görüntüleri izliyorum da ulan YILAN gibi kıvırılıyor be, piton gibi süzülüyor ceza sahasına doğru

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X