İlk olarak matalar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Karadeniz Fırtınası @kaplan6167tsİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim sağlık ekibiyle 3-6 haftayı 6-12 hafta yapalım direkt
Bu sağlık ekibi 'bu yarım yırtılmış , yırtılmışken tam yırtılsın' diyerek adamın futbol hayatını bitirirEn son Emre Çömez tarafından düzenlendi; 18.06.2020, 14:56.
Yorum
-
Bağ dokusu sakatlıkları genellikle 4-6 hafta tamir süresi. Sporcularda 2-3 haftaya kadar düşebiliyor. Tabi bu antrenman süresi için geçerli. Yırtık olması kötü oldu. Gerilme falan bekliyordum ben. 3 haftaya ancak antrenmanlara başlar.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
3 ile 6 hafta bence sallamasyon dediğin gibi arada 20 gün var neden 3 ya da neden 6İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil pis bir sakatliksa süresi bile belli degil, 3 hafta mi 6 hafta mi ?
yırtığın şiddetine göre belirleniyor bu durum bence. 10 günde sürer 20 günde. Benim bildiğim yırtık hallolmayacak süreç değil.
Yorum
-
Kulübün geçmiş sakatlık açıklamalarına baktım biraz. Grade 2 yırtık ile ilgili şunları buldum:
Filip Novak: 14 Kasım 2019 Alt baldır adalesinde grade 2 yırtık oluşan oyuncumuzun tedavisi devam etmekte olup takımdan ayrı olarak koşulara başlamıştır. Bu tür sakatlıklarda ortalama sahaya dönüş süresi 4-6 hafta olduğundan bir süre daha tedavi ve bireysel antrenmanı doktor gözetiminde devam edecektir.

Novak 32 gün sonraki maçta oynamış.
27/11/2017 Uğur’un bugün yapılan muayenesi ve çekilen MR sonucuna göre sağ kalça adduktör kasında ikinci derece (grade 2) yırtık tespit ettik ve tedavisine başladık. Oyuncumuz 2 ila 3 hafta sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır

Uğur Demirok 20 gün sonraki maçta oynamış.
21/11/2017 Oyuncumuz Jose Sosa, Pazar günü oynanan Osmanlıspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası sağlık ekibimize ağrılarının olduğunu belirtmiş ve dün çekilen MR sonucunda sağ alt adalesinde yırtık tespit edilmiştir. Ağrılarının artması sonrası dün MR’ını çektik ve sağ alt adalede (sağ gastroknemius kasında grade 2) 2. derece yırtık tespit ettik. Sağlık ekibi olarak tedavisine başladık. Oyuncumuz 2 ila 3 hafta sonra tekrar takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır

Sosa'nın durumu böyle. 20 gün sonraki maçta kadroya girmiş ama oynayabilir düzeyde miydi hatırlamıyorum.
Tabi yırtığın bulunduğu bölgeye göre çok fark olur mu bilmiyorum ama genelde 15-20 günde takımla çalışmalara başlamış oyuncular. sakatlandığı gün ile gs maçı arasında 19, antalya maçı 22, denizli maçına 31 gün var.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Faydalı bir döküman olmuş, teşekkürler... 19'a inanacağız mecbur.İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün geçmiş sakatlık açıklamalarına baktım biraz. Grade 2 yırtık ile ilgili şunları buldum:
Filip Novak: 14 Kasım 2019 Alt baldır adalesinde grade 2 yırtık oluşan oyuncumuzun tedavisi devam etmekte olup takımdan ayrı olarak koşulara başlamıştır. Bu tür sakatlıklarda ortalama sahaya dönüş süresi 4-6 hafta olduğundan bir süre daha tedavi ve bireysel antrenmanı doktor gözetiminde devam edecektir.

Novak 32 gün sonraki maçta oynamış.
27/11/2017 Uğur’un bugün yapılan muayenesi ve çekilen MR sonucuna göre sağ kalça adduktör kasında ikinci derece (grade 2) yırtık tespit ettik ve tedavisine başladık. Oyuncumuz 2 ila 3 hafta sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır

Uğur Demirok 20 gün sonraki maçta oynamış.
21/11/2017 Oyuncumuz Jose Sosa, Pazar günü oynanan Osmanlıspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası sağlık ekibimize ağrılarının olduğunu belirtmiş ve dün çekilen MR sonucunda sağ alt adalesinde yırtık tespit edilmiştir. Ağrılarının artması sonrası dün MR’ını çektik ve sağ alt adalede (sağ gastroknemius kasında grade 2) 2. derece yırtık tespit ettik. Sağlık ekibi olarak tedavisine başladık. Oyuncumuz 2 ila 3 hafta sonra tekrar takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır

Sosa'nın durumu böyle. 20 gün sonraki maçta kadroya girmiş ama oynayabilir düzeyde miydi hatırlamıyorum.
Tabi yırtığın bulunduğu bölgeye göre çok fark olur mu bilmiyorum ama genelde 15-20 günde takımla çalışmalara başlamış oyuncular. sakatlandığı gün ile gs maçı arasında 19, antalya maçı 22, denizli maçına 31 gün var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum