Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamın verimli olduğu kurgu neyse ona uygun oynamak zorunndasın,sonra ne oldu diye şaşma.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu adamin morali neden bozuksa biran ince ilgilenilmesi lazim. Eger ailesini ozledigi muhabbetleri dogruysa 15 gunluk milli takim arasinda verin 10 gun izin gitsin memleketi nijeryaya kimi gormek istiyorsa gorsun. Yonetim de bu kadar kasmasin her yurtdisina giden veya yurtdisindan gelen corona olmuyor.
      İzin verilmiş özel uçak ayarlanmış haberlerde görmüştüm. Büyük ihtimal gitmiştir
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Adam ülkesine gideli 2 gün oldu ailesini görüp döner büyük ihtimalle yarın felan 14 gün Karantina süresi var malum
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• Ne zaman gideceksin ,döneceksin ,karantina sürecin bitecek ,Başakşehir maçına hazır olacaksın. Takmış günahına Trabzonspor kimin umrunda. Adam gibi futbolunu oyna artık yeter geldiğinden beri naz çekiyoruz. Koltukta Ali kıran başkesen gibi oturmayı biliyorsun.

Yorum

• Pozisyonuyla oynanmaması gerektiğini savunan biri olarak sezona çok ağır girdiğini de kabulleniyorum. İlk geldiğinde de ayağına pranga takılmış gibi hareket ediyordu. Devre arasına doğru açılıp 2. devreyi domine etti.

Geçen sezon ise çok hızlı başladı. Avrupa elemelerinde yaptığı tempoya aşırı şaşırmıştım. Fakat bu sefer tam tersine devre arasına doğru pili bitti. 2. devre ise 3-4 maç hariç hiç faydalanamadık.

İlk sezonu gibi geç olsun ama güç olmasın. Yavaş yavaş temposunu yukarı çekecektir.

Yorum

• Aradan sonra tekrar cikis zamani...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu adam insallah toparlar. Gecmis sezonlarda bizi hep o tasidi. Takima katkisi cok buyuk. Kendisyle alakali noyle bir edit var. Ben cok basarili buldum.

Yorum

• Forumda paylaşılan ısı haritalardan da görüldüğü üzere yeni bir anlayış içerisinde değerlendiriliyor. Haritaları paylaşan renktaşı hatırlayamadım. Kusura bakmasın.

Kanattan biraz daha içeri konumlandırılmasının mantığının arkadaki beki kullanmak amacıyla olduğunu düşünüyorum. Öne gelen pas oyununa katılan ve orta tehditi olan bir bek beklentisi kulağa hoş gelse de (bana pereira, ömür, yusuf üçlüsünü hatırlatıyor.) nwaekeme'nin verimini düşürdüğü de aşikar. Bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Rakipler de kendisine artık önlem alıyor. İkili sıkıştırma benzeri savunma etkisini kısıtlıyor, fener maçları gibi.

Neyse ya formunu toparladıktan sonra bir daha bakmak lazım. Belki de çok iyi uyum sağlar yeni sisteme.

Yorum

• Tel reis ameliyathaneden bekleniyorsunuz.Acil...

(UEFA)

Yorum

• Kac gundur idman fotograflarinda yok. Bilgisi olan var mi?

Yorum

• İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kac gundur idman fotograflarinda yok. Bilgisi olan var mi?
                        izinli, memleketinde

Yorum

• Hoca ile benzer düşünüyorum, istenileni yapamıyor.
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• 1 hafta oldu piyasada yok,burası hacı ağanın tekkesi olduğu için soran eden de yok. İki laf edince cahil,yobaz sen ne anlarsın antrenmandan laflarını yiyoruz. Gittin memlekete ,ağzında ne maske var ne birşey ,kaptın hastalığı geldin bu taraflara izoleydi 14 gündü devreyi kapatırsın sen.

Yorum

• 30 yaşındaki adamın "ailemi özledim" triplerine girmesini hiç anlayamıyorum. Profesyonel futbolcusun ve virüs dünyayı sarmış. Yaptığı saçmalık. İnşallah virüs kapmamıştır, kaptıysa da başka birine bulaştırmaz. Orta saha eksik zaten düşünsenize orta sahadan iki oyuncuya virüs kaptırsa iş bitti.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İnsani yönden bakıyorum; haklı.

Profesyonel yönden bakıyorum; haksız.

Bunun dengesini kurabilmek çok zor.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X