Satın alma opsiyonu da maaşı da fazla maalasef.... 250 bin euro bonservis, 1m euro maaş kabulse alalım.Diğer türlü olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tomáš Hubočan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yumlu bile geri gelir diye korkmuyor değilim. Umarım saçmasapan transferler yapılmaz zaten yapılamayacak. Altyapıdan 25 yılda bir tane stoper çıkmaz mı be arkadaş?Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
2.golde ofsaytı bozdu, 3.golde de hava topunu alamadı.
Önceden de söyledim çok yeteneksiz.
Etrafında kimse yok dripling/pas yapmalı. Arkadaşımız topu gelişigüzel uzaklaştırıyor. Karşıdan gelen topları da havaya dikiyor.
Bonservisini alacak olan yönetim net dangalaktır umarım böyle bir hata yapmayız.
Yorum
-
Bu arkadaşı o kadar övdük 4 maçtır sahada ruh gibi. Çok fazla hata yapıyor ve konsantrasyonu dağınık. Novak denen amatör topçuyla beraber her maç gol yedirdiler. Herhalde bonservisinin alınmayacağı kanısına vardı ki böyle bir tutum sergiliyor.
Son maçlara kadar gayet iyi performans göstermişti oysa tek başına savunma yaptığı maçlar vardı. Hücum futbolu oynayacak ve savunmayı ileri kuracak takımda, kesiciliği ve topla ilişkisiyle tekniğiyle iş yapar ama 30 yaş üstü oyuncu alırken 2 kere düşüneceksin. Sözleşmeyi alıp yatış haline de geçebilirler. Kulüp ödeme sözü verdiği halde kulübü şikayet etmeleri de ayrı bir olay, güvenilirliğini zedeliyor futbolcunun.
Yorum
-
Geldiğinde bir profesyonelin analizini paylaşmıştım. Hava topu zaafı ortada. Yeni yapılanmada devam etmeye gerek yok.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun. Hakan Balta'nın pozisyon bilgisi olan ve daha serti diye bilgi aldım. Eksik yönü olarak hava topları dediler. Dilerim faydalı olur.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
kaynak?İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzatmayacakmış . Yolu açık olsun
sasirtici bayaga.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
61saat.com'da okudum. Bir kaç yerde daha var abi. Bana da tuhaf geldi yazık oldu.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak?
sasirtici bayaga.."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum