Takıma alışmak, tanıdığı adamla beraber oynamak falan aman hocam bırak bu işleri. Uğur 3 senedir bizim takımda diğer 10 kişiyi ilk defa görmüş gibi. Direkt oynamalı, Uğur'u sahada görmemeliyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tomáš Hubočan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nerdeyse 1,5 yildir adam gibi stoperde oynamadi, sorun cikartabilir ilk baslarda, ama futbolu unutmadiysa adam kaliteli adamİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah sen de bomba çıkmazsın..
normalde sikecilerin netosuna hertürlü tercih ederim, seri olmasida büyük avantaj"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Takımımıza hayırlı olsun. Umarım beklediğimiz iyi performansı gösterir.
Oyuncu geçen yıl ayağındaki kırık nedeniyle oynayamamış. Sezon sonuna doğru iyileşmiş.
Bu sezon Ağustos ayında iki maç oynamış. Biri Marsilya'nın Uefa Kupasındaki maçı idi. Sol bek oynamış!
Bu maçı 90 dakika izledim. Ve izlenimlerim şöyle...
Öncelikle Hubocan sert, atletik ve bir stoper için oldukça seri bir futbolcu. Aynı zamanda tatmin edici bir hızı var.
Öyle ki bu seriliği ve hızı sayesinde sol bek oynayabiliyor. Açıkçası ağır bir stoperin yanındaki hızlı ikinci stoper olabilir.
Oyuncumuz hızı ve seriliği yanında her iki ayağını da kullanabiliyor. Gördüğüm kadarı dar alanda bile ile sakince paslaşıyor.
Zaten bu derecede pas yapamıyor olsaydı sol bek olarak oynayamazdı. Pas konusunda bizleri tatmin edeceğini düşünüyorum.
Uğur ve Mustafa'nın anlamsız paniklerinden ve iki adım ötesindeki arkadaşına veremediği paslardan kurtulacağız diyebilirim.
Oyuncu pas konusunda iyi lakin izlediğim maçta sol bek oynadığı için oyun kurma becerisi hakkında bir fikir edinemedim.
Bunlar oyuncunun iyi özellikleriydi. Şimdi de olumsuz özelliklerinden bahsedelim.
İzlediğim maçta sol bek oynamasından dolayı mıdır bilmiyorum ama karşısındaki oyuncudan kolay çalım yedi.
Rakip kendisini sağa sola yatırdı. Belki de uzun süreli sakatlığı nedeniyle üzerindeki ağırlığı tam olarak atamadığı içindir. (?)
Sert bir futbolcu dedik. Lakin sertlik dışında dengesiz şekilde rakibe vurabiliyor. İzlediğim maçta bunu 3-4 kere yaptı.
İzlediğim kadarıyla bana biraz aksi ve sakarmış gibi geldi. Yani bazen müdahaleleri boşa çıkabilir. (Bir maçlık yorumdur unutmayın.)
Her neyse sonuç olarak bence Uğur ve Mustafa'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Belki biraz forma girmesi gerekebilir. Bu süreçte bize olumsuz gelen durumlar yaşatabilir. Ama sonunda iyi olur.
Tecrübesi, hızı ve seriliği ile takımımıza fayda sağlayacaktır. Umarım dengesiz müdahaleler ve sakarlıklar yapmaz.
Bunlar dışında Hubo''can'' dır diyerek sözlerimi bitireyim
Yorum
-
+1461İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma alışmak, tanıdığı adamla beraber oynamak falan aman hocam bırak bu işleri. Uğur 3 senedir bizim takımda diğer 10 kişiyi ilk defa görmüş gibi. Direkt oynamalı, Uğur'u sahada görmemeliyiz.Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.
Yorum
-
İlk geldiği maçta oynatılmaması anlaşılabilir bir karardı. Bu maçta da nispeten güçlü bir rakiple oynadığımızdan hoş görülebilir bir tarafa sığınılabilir. Fakat Alanya maçında şans bulamazsa bilelim ki Hoca'nın beklediği gibi bir oyuncu çıkmadı. Ya da en azından şu aşamada idmanlarda bunu gösteremiyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum