Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tomáš Hubočan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Karadeniz ekibinin yeni transferi Hubocan, 2008-2009 sezonunda Slovakya'nın Zilina kulübünden Zenit'e transfer oldu. Rus kulübünde 6 sezon geçiren Hubocan, 156 maçın 148'inde ilk on birde forma giydi. 1 gol atıp 37 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Hubocan, Zenit'te geçirdiği sezonların ardından bir başka Rus kulübü Dinamo Moskova'ya gitti. Moskova ekibinde 2 sezonda 51 maçın 49'unda ilk 11'de forma giydi. 2 gol atan tecrübeli savunmacı 11 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Hubocan, Rusya'da geçirdiği 8 sezonun ardından Marsilya'ya gitti. Burada 17 maçın 14'ünde ilk 11'de forma giyen oyuncu 5 sarı kart gördü..
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Hayırlı olsun. Hakan Balta'nın pozisyon bilgisi olan ve daha serti diye bilgi aldım. Eksik yönü olarak hava topları dediler. Dilerim faydalı olur.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

3, 5 sene sonra hamsik transferi için referans olmasi benim için yeterli. Bu kadar slovak oyuncunun sebebi olmali. Finali iyi yapmiş oluruz. Futbolu birakmadan para kazansin biraz.

Yorum

Hayirli olsun.

Yorum

Senden tırsıyorum dostum lütfen adam akıllı oyna bizi Uğur'a Akbaş'a muhtaç etme .
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Tomaş denilmesini istiyormuş kendisine. Artık Tomaş dicez.
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.09.2017, 13:14.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

geçen sezon sakatlık da geçirmiş pek forma şansı bulamamış lakin bu sezon başında oynamaya başlamıştı ve Trabzonspor a geldi.Sürpriz bir isim oldu.Kapalı kutu umarım faydalı olur.Kiralık olması,çok fazla maliyetinin olmaması ve takımda hemşerisinin çok olmasıyla uyum sorunu çekmeyecek olması pozitif.Artık sahada kendini göstermesine bağlı her şey.
                Tomaş Şerefli Trabzonspor a hayırlı olsun.
                ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

tanımadığım bir oyuncu göeceğiz
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

Senden ne çıkacağı hiç belli değil ama nedense hafiften bir kırıklık seziyorum sende . Güldür yüzümüzü.
                    2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

Siz buna Tomaş Hubocan demişsiniz ama bu bildiğin İskefiyeli İbocan

Yorum

hoşgeldin hubocan..seni tanımıyoruz pek..çabuk uyum sağlarsın inşallah..hayırlı olsun..

Yorum

Hoşgeldin katkı sağlama dileğiyle..

(UEFA)

Yorum

Dun gece Ertem Sener tarafindan adeta goklere cikarildigina tanik oldum. Adam abartiyo diyebilirsiniz belki bana ama bu sene Turkiye'de yapilan en iyi ilk 3 transfer kimdir listesine yazarim bu adami dedi. Bize de insallah demek duser.

Yorum

İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dun gece Ertem Sener tarafindan adeta goklere cikarildigina tanik oldum. Adam abartiyo diyebilirsiniz belki bana ama bu sene Turkiye'de yapilan en iyi ilk 3 transfer kimdir listesine yazarim bu adami dedi. Bize de insallah demek duser.
                              Ekrandaki mustafa akbaş'a yumlu diyene kadar dikkat kesilmiştim ben de

Yorum

Kadroya girmesiyle belki de defansın çehresi değişir. 2 stoperin ve önliberonun aynı ülkeden olması kimyayı arttırmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim