Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tomáš Hubočan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Satın alma opsiyonu da maaşı da fazla maalasef.... 250 bin euro bonservis, 1m euro maaş kabulse alalım.Diğer türlü olmaz.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yumlu bile geri gelir diye korkmuyor değilim. Umarım saçmasapan transferler yapılmaz zaten yapılamayacak. Altyapıdan 25 yılda bir tane stoper çıkmaz mı be arkadaş?
      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• 2.golde ofsaytı bozdu, 3.golde de hava topunu alamadı.

Önceden de söyledim çok yeteneksiz.

Etrafında kimse yok dripling/pas yapmalı. Arkadaşımız topu gelişigüzel uzaklaştırıyor. Karşıdan gelen topları da havaya dikiyor.

Bonservisini alacak olan yönetim net dangalaktır umarım böyle bir hata yapmayız.

Yorum

• Bu adamı isteyen tayfa burada mı ? Bonservisinin alınmaması gerektiğini defalarca söyledim. Bu maliyet ve bu yetersizlikte ki oyuncuya ihtiyaç yok.

Yorum

• Maaşı ve bonservisi düşürülüp takıma kazandırılmalı.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu arkadaşı o kadar övdük 4 maçtır sahada ruh gibi. Çok fazla hata yapıyor ve konsantrasyonu dağınık. Novak denen amatör topçuyla beraber her maç gol yedirdiler. Herhalde bonservisinin alınmayacağı kanısına vardı ki böyle bir tutum sergiliyor.

Son maçlara kadar gayet iyi performans göstermişti oysa tek başına savunma yaptığı maçlar vardı. Hücum futbolu oynayacak ve savunmayı ileri kuracak takımda, kesiciliği ve topla ilişkisiyle tekniğiyle iş yapar ama 30 yaş üstü oyuncu alırken 2 kere düşüneceksin. Sözleşmeyi alıp yatış haline de geçebilirler. Kulüp ödeme sözü verdiği halde kulübü şikayet etmeleri de ayrı bir olay, güvenilirliğini zedeliyor futbolcunun.

Yorum

• Bence gitmeli ve Bonservisi alinmamali... Glowacki gibi bir Eleman sart arkaya... Mümkünse yanina bir adet Stepanov.
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Alınması tarafında idim fakat son birkaç maç performansı rezalet boşa bonservis falan harcamaya gerek yok bu adam için.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun. Hakan Balta'nın pozisyon bilgisi olan ve daha serti diye bilgi aldım. Eksik yönü olarak hava topları dediler. Dilerim faydalı olur.
                    Geldiğinde bir profesyonelin analizini paylaşmıştım. Hava topu zaafı ortada. Yeni yapılanmada devam etmeye gerek yok.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Uzatmayacakmış . Yolu açık olsun
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uzatmayacakmış . Yolu açık olsun
                        kaynak?

sasirtici bayaga..
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: WhatsApp Image 2018-05-23 at 15.22.47.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 84.4 KB 
Kimlik: 11212407

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaynak?

sasirtici bayaga..
                            61saat.com'da okudum. Bir kaç yerde daha var abi. Bana da tuhaf geldi yazık oldu.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• olmasa da olur, hava topunda hiç yok.
                              mustafa yumluyla oynasa sırıtmaz, ama mustafa yumluyu alamayız.
                              akhisara uefada başarılar dilerim.

Yorum

• Opsiyon bedelini geçtim mevcut yönetimin zaten Hubocan gibi bir oyuncuya yıllık 2 milyon euro vermesi sözkonusu olamazdı. Görünen o ki Slovak çetesi komple dağıtılıyor. Yolları açık olsun...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim