Koşmaya çalışıpta koşamadığı baldırlarıyla mutluluklar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Misafir
Ben yanilmadim mesela çöp oldugu belliydi iyi olduİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep birlikte yanıldık başkana hesap soracak durumda değiliz.
Liste yapacak bos bir adam da vardi mesela o nerelerde hadi versin cebinden para bakalim
Yorum
-
Misafir
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerli ferli futbol duayenlerimizden de gerekli eleştirileri aldıysan uyuyabilirsin Mami.
Nasılsa seneye ağızlarına ağızlarına sıkacaksın topu.İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYersiniz bu lafları açık söylüyorum hepsinin de arşivini yapıyorum.
Futbolcudan anlamayanlar başlığıyla bunları yayınlayacağım.Bak buradaymis afiyet olsun bu arada birisi iletir artikİlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafı uzatmaya gerek yok ben meydan okudum, tabi ki aynısı da benim için geçerli olacak.
Göreceğiz.
Yorum
-
Misafir
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkenin en iyi yerli forvetine sahipken bunu idrak edebilecek beyinlere sahip olmamak üzücü..Her zaman soylerim Trabzonspor icin asil tehlike cok bildiğini zanneden ama hicbir sey bilmeyen taraftarıdır diye daha coook boyle mesaj bulurum ama gerek yok bence cok emin konusmamak lazimİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenden 1 cacik olmaz aha buraya yaziyorum seneye bakar demisti dersiniz
Yorum
-
[MENTION=44576]97 Tellioğlu[/MENTION] Geçtiğimiz sezon düşmemeye oynayan Kayserispor 550.000 € yıllık verecek şekilde Asamoah Gyan'ı getiriyor.
Yabancı sınırı yok, artık takımların eli güçlü. 2 senedir sakatlıklarla boğuşan, geleceği soru işaretleri ile dolu bir oyuncuyu bu tarz takımlara vermek eskisi kadar kolay değil.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Sanırım büyük sakatlık sorunları yaşıyor. Büyük ihtimalle de iflah olmayacaktır bu saatten sonra. Adam 25 yaşında ama çapraz bağdan,kemik ödemine ondan menisküs yırtığına kadar ayrı ayrı bir dünya sakatlık yaşadı.Erken yaşta futbolu bırakırsa şaşırmam. Gönderilmesi doğru kararDallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
18 kişilik kadroda 7 yerli oyuncu bulunmak zorunda. Muhammet öyle ya da böyle en iyi yerli santraforlar sıralamasında ilk 18'e girer yani süper ligten her türlü kiralık talibi çıkardı as olmasa da yedek olur. Hatta başakşehire Visca takası için verilecek oyunculardan bile olabilirdi. Bizim de yerli bir santrafora ihtiyacımız var 23 -25 kişi olsa a takım 3 forvet desek 3'ü de yabancı olmaz en azından 3.forvet yerli olmalı. Ben olsam ilk olarak maaşını düşürmeye çalışırdım. Şöyle 750-800 bin € bandına çekilseydi yıllık ücreti daha sonra da transferde takasta kullanılamazsa süper ligten bir takıma kiralansaydı cüzi bir kiralama bedeli karşılığında bu bir başarı olurdu. 2.75 milyon euroya aldığın oyuncuyu 1.5 sezon sonunda serbest bırakmak başarısızlıktır yukarıda da belirttiğim gibi çok farklı opsiyonlar denenebilirdi.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@97 Tellioğlu Geçtiğimiz sezon düşmemeye oynayan Kayserispor 550.000 € yıllık verecek şekilde Asamoah Gyan'ı getiriyor.
Yabancı sınırı yok, artık takımların eli güçlü. 2 senedir sakatlıklarla boğuşan, geleceği soru işaretleri ile dolu bir oyuncuyu bu tarz takımlara vermek eskisi kadar kolay değil.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
[MENTION=44576]97 Tellioğlu[/MENTION] Ben Muhammet'in sakatlık sorunundan dolayı belini kolay kolay doğrultamayacağını düşünüyorum.
Formsuzluğunu da tamamen buna bağlıyorum. İyi futbolcu olacaktı.
Hem bizim kulüp hem de diğerleri de bunun farkındadır.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
@Faruk BERBER Hocam şu anda oturuyorum bilgisayar başındayım. Ben de buradan Muhammetcim sen sakatsın senle yolları ayıralım derdim ve başarırdım da. O koltukta oturuyorsanız emek edeceksiniz. Oyuncunun problemi çözülmeye çalışılmalıydı fazla değil bir sayfa öncesi Muhammet'e eleştirilerimle dolu ama Zekiye,Yusufa 3-4 yıl sabrettik. Bu adama 2.75 m € bonservis ödenmiş büyük para. Bi oturun önce sözleşmesinde indirime gitmesini isteyin sonra psikolojik yardımda bulunun. Baktınız adam yanaşmıyor, yurt içinde transfer takasında kullanın. Kiralık gönderin. Yeni Malatyaspor'un da ikinci forveti olamaz mı ? Belki adam bu sene kendini bulacaktı. O zaman yarın Sefa, Aytaç, İbanez, Yusuf Erdoğan, Dame N'doye hepsiyle sözleşme fesh edelim. Böyle olmaz. En kötü son ana kadar beklerdin transferin son 1 ayına kadar baktın talibi çıkmıyor öyle feshederdin sözleşmesini.
Yerli bir forvete de ihitiyacımız var yeni transfer,Rodallega, Dame N'doye üç yabancı hem huzursuzluk çıkar hem külfetli olur. Ramil de kiralık. Muhammet Beşir'i alsınlar üçüncü forvet olarak o zaman. Ne biliyim alırken çok veriyoruz elden çıkarırken bedava bana çok koyuyor, yönetime kızıyorum#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
3 milyon avro buharlaştı bir anda.büyük zarar.ama usta transfer ettiği için sıkıntı yok.yersen
demire gelirsek.sağlık sorunları ve fiziksel sorunlarla başa çıkamadığı için olmadı.yoksa golcülük konusunda sıkıntısı olmayan bir oyuncu
kıssadan hisse: demekki oyuncu transfer ederken onun sağlık geçmişinide iyi araştırmak lazım mış.net
yada indiragangi işleri.anlarsın ya
bu arada bu gaziantep ile ilgili bonservisli transferlere hep şüphe ile bakıyorum.süper ligde son 10-15 yılda acayip bir bonservis girdi çıktısı oldu gaziantep ve diğer kulüplerle.acaba o bonservisin sonradan nasıl üleşildiği akla takılmıyor değil.En son jairzinho tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 21:43.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum