daha erken, henüz bir kırıklık yok. özellikle şu kadroda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hayalleriniz bu kadar çabuk kırılıyorsa vay halimize..
Bizim taraftarın öğrenemediği bir şey var.
10 kişinin kötü olduğu takıma Messi'yi koyun, onu da teneke bağlayarak gönderirsiniz. (Volkan Şen)
10 kişinin iyi olduğu takımda vasat oyuncular bile iyi gözükür. (Cale, Giray, Ceyhun Gülselam)
Muhammet hakkında bir değerlendirmek yapmak için gelecek sezonu beklemek gerekiyor.
Yorum
-
Sağ papucunun krampon çivisinden bir gıdım daha iyidir doğrudurİlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo'dan daha iyi.
Bak sol pabucu demiyorum,Cardozo'nun sol pabucunun çivisi olacak golcü henüz şehre ayak basmadı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Genel olarak tabi ki Cardozo fakat takımın mevcut durumunda Muhammet daha faydalı.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ papucunun krampon çivisinden bir gıdım daha iyidir doğrudur
Bak sol pabucu demiyorum,Cardozo'nun sol pabucunun çivisi olacak golcü henüz şehre ayak basmadı
Özkan SÜMER
Yorum
-
Çift forvet denenmeli. Şuana kadar en az 10 gol pozisyonu sayabilirim ki Cardozo'yu savunmaya çalışan rakip oyuncuların diğer oyuncularımızı boş bırakıp gol olduğunu . Muhammet bence bundan yararlanacak zeka ve fiziğe sahip. Arkasında Ekici olan Cardozo-Muhammet ikilisi iyi işler yapabilir.
Yorum
-
Cardozo kaç hafta oynamadı 7 golü var,Sanırım sakatlığından ötürü 8-9 maç kaçırmıştır yoksa en az 5 golü daha vardı.Cardozo'nun şu hali bile ligdeki çoğu forvetten daha faydalıdır ki Oyunda olduğu sürece rakip takımdan 2 adamı sürekli başında tutuyorlar.Cardozo Konya maçında oynasın eminim yine golünü atar,Kendisini diğer forvetlerden ayrı tutan en belirgin özelliği topa vuruş becerisi ve pozisyon sezgisi.Muhammet'in kıvama gelmesi için Vakfıkebir yada Çavuşlu'ya gidip 2 cm kabuklu Trabzon ekmeğinden bir kaç fırın tüketmesi lazımİlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel olarak tabi ki Cardozo fakat takımın mevcut durumunda Muhammet daha faydalı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
çok yanlış bir zamanda geldi, takım kötü hiç bir hucüm aksiyonu yok doğal olarak da muhammet çok verimli olamıyor .
hal böyle olunca haftadan haftaya performansı ndoye'ninkine yaklaşıyor.
atıp tuttuğumuz onca oyuncu gibii sahip olduğu potansiyeli aramayız inşallah .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum