Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler Muhammed.
    Onur Recep Kıvrak

Yorum

• vakit ilerlemeden golünü atması çok çok iyi oldu. ben milli takıma seçileceğini düşünüyorum

Yorum

• Pili bitiğin, 213458 maçtır yapamadığını 1 maçta yaptı.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Aynen Ndoye denen bitikten sonra ilaç gibi geldi. Tebrikler Muhammet.
          En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:01.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• En efektif oyuncumuz. Bu ruhsuzlara benzemesinden korkuyorum.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aslında Marin'e çıkarmadığın pozisyon beni üzdü biraz ama olsun. Takımda gerçekten hevesle oynayan tek isim. Umarım diğerlerine benzemezsin hep böyle dinamik olursun.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk gol stresi yapmayacağız en azından. Umut canımızı çıkardıydı 100'leyecek diye.

Hoca inşallah akıl ederde Cardozo ile ileri ikili olarak oynatır Muhammeti...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vakit ilerlemeden golünü atması çok çok iyi oldu. ben milli takıma seçileceğini düşünüyorum
                  İnşallah ama kadro kısıtlı. Burak ve Cenk kesin gibi. 3.isim Umut, Sinan, Mevlüt ve Muhammet dörtlüsünden biri olur...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah ama kadro kısıtlı. Burak ve Cenk kesin gibi. 3.isim Umut, Sinan, Mevlüt ve Muhammet dörtlüsünden biri olur...
                    Bana kalırsa ileri 3'lü Burak,Muhammet,Mehmet Batdal olacak.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sinan sakatlandı işi zor , umut da misyonunu tamamladı...

Yorum

• Pili bitik ! 'ten biraz yararlansın mental anlamda . Hem kendi hem biz çok iyi bir forvet kazanalım .
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bütün mac savaştı pozisyona girdi.demek ki pozisyona giriliyormus. Biraz geniş alanda hızlı olsa çok iyi forvet olurdu bizim için.Saha düzgün olsaydı daha iyi paslar atabilirdi.

Yorum

• Aman Muhammet onlara benzeme..korkuyorum.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Uzun zaman sonra sahada mücadele eden kazanmak isteyen bir futbolcu gördük böyle devam et.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzun zaman sonra sahada mücadele eden kazanmak isteyen bir futbolcu gördük böyle devam et.
                                Korkum oki bu futbolcular muhammetide bezdirip kendine benzetecek sonra bir yıldız daha çöp.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim