Üzerinde stres var kendini ispatlama çabasında gibi. Mücadele etmeye çalışıyor, her yere yetişmeye çalışıyor ama asıl yapması gerekeni yapamıyor, gücü kalmıyor çünkü. Şu haliyle kesik yer. İlerde bir şey yapamayınca geride çok çabalamasının bir anlamı kalmıyor. Belki arka arkaya 3-4 gol atarsa kendine gelir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forvet konusunda takıntım var, Muhammet için hissettiğim duygular yakında Henrique'yi geçecek. Futbol katili forvet istemiyorum, bir takımda en çok önem verdiğim yer forvet ve Muhammet gibi yeteneksiz bir adamın oynadığını görünce ister istemez soğuyorum izlediğim maçtan.
Adam koşamıyor yahu, Cardozo bile daha hızlı kendisinden. Kanattan hızla çizgiye inen adam içeride birini arıyor, bi bakıyorum başını öne eğmiş koşmaya çalışıyor ceza sahası dışından. Bir futbolcu nasıl bu kadar yavaş olabilir anlamıyorum. Bu seviyelere gelmesi Süper Lig'in dandikliğinden kaynaklı.
Bir de şu sırtı dönük top almaktan niye vazgeçmiyor anlamıyorum. Yahu alamıyorsun işte arkadaşım, hep rakibe veriyorsun tek topu. 1 değil 2 değil her maç birçok kez yapıyor bunu. Madem heyecanlanıyorsun, topu tutmaya çalış, öyle ver. Fizik gücün yetmiyorsa bırak takıl ileride, sadece pres yap gücünü o yönde kullan.
Yorum
-
+1461İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet konusunda takıntım var, Muhammet için hissettiğim duygular yakında Henrique'yi geçecek. Futbol katili forvet istemiyorum, bir takımda en çok önem verdiğim yer forvet ve Muhammet gibi yeteneksiz bir adamın oynadığını görünce ister istemez soğuyorum izlediğim maçtan.
Adam koşamıyor yahu, Cardozo bile daha hızlı kendisinden. Kanattan hızla çizgiye inen adam içeride birini arıyor, bi bakıyorum başını öne eğmiş koşmaya çalışıyor ceza sahası dışından. Bir futbolcu nasıl bu kadar yavaş olabilir anlamıyorum. Bu seviyelere gelmesi Süper Lig'in dandikliğinden kaynaklı.
Bir de şu sırtı dönük top almaktan niye vazgeçmiyor anlamıyorum. Yahu alamıyorsun işte arkadaşım, hep rakibe veriyorsun tek topu. 1 değil 2 değil her maç birçok kez yapıyor bunu. Madem heyecanlanıyorsun, topu tutmaya çalış, öyle ver. Fizik gücün yetmiyorsa bırak takıl ileride, sadece pres yap gücünü o yönde kullan.
son 20 dakika girse oyuna tamam ama ilk 11 de olması sabır bir yere kadar
işin kötüsü oyundan çıkıncada kızıyor, atarlı
Yorum
-
arşivle, evet aynısı senin içinde geçerliİlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYersiniz bu lafları açık söylüyorum hepsinin de arşivini yapıyorum.
Futbolcudan anlamayanlar başlığıyla bunları yayınlayacağım.
bende yayınlayacağım futboldan anlamayıp üstüne baskasını sorgulayanlar diye
akrabasısın sanırım? Özer destekçileri nerde zamanında ki?? pardon akrabaları?
Yorum
-
Lafı uzatmaya gerek yok ben meydan okudum, tabi ki aynısı da benim için geçerli olacak.İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearşivle, evet aynısı senin içinde geçerli
bende yayınlayacağım futboldan anlamayıp üstüne baskasını sorgulayanlar diye
akrabasısın sanırım? Özer destekçileri nerde zamanında ki?? pardon akrabaları?
Göreceğiz.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Gorduk mu? 90 dakikaİlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafı uzatmaya gerek yok ben meydan okudum, tabi ki aynısı da benim için geçerli olacak.
Göreceğiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum