Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Farklı bir sorunu mu var anlayamadım. Top kontrolleri bile çok kötüydü. Kendine gelebilene kadar kulübede dinlenmeli.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Muhammet kağıt üstünde tek santrafor olarak yazılsa da oyunda orta sahada geziyor. Sanırım Muhammet'ten istenen bu... Bu anlayışla oynatıldıkça her hafta takımın kötülerinden olur.

Yorum

• Bir an önce golle tanismali ve forma girmeli,
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• sağ kanada geçeceğine dışarı çıksa daha iyiydi. ya da suk'un yanında yüzü dönük gol arayacaktı. çift forvete dönüp top şişirsek en azından berabere bitirebilirdik. orta sahada oyalanıp top kaptırmazdık. tecrübesizlik.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yersiniz bu lafları açık söylüyorum hepsinin de arşivini yapıyorum.

Futbolcudan anlamayanlar başlığıyla bunları yayınlayacağım.

Yorum

• biran once yedek kalmali. bu takimin tek forveti olamaz.

Yorum

• @batuhanTs genç bana herhangi bir alıntı yapma, sana konudan bağımsız gerçekten ayar oluyorum.
                En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 03:05.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ayakta duramıyor, koşuşu bile bir garip dengesiz koşuyor basiyor. Stresten mi yoksa dedikleri gibi orantısız kas yuklemekten mi bilmiyorum. Bildiğim şey şu haliyle 0 katkısı var. Hatta zararı var eksik oynuyoruz ilerde

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @batuhanTs genç bana herhangi bir alıntı yapma, sana konudan bağımsız gerçekten ayar oluyorum.
                    sakin olun bence olabilirsiniz garipsemedim ama en önemlisi üslubun yerlerde sürünmemesi gerisi teferruat

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sakin olun bence olabilirsiniz garipsemedim ama en önemlisi üslubun yerlerde sürünmemesi gerisi teferruat
                      Genç, bana alıntı yapma lütfen!
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Öncelikle şunu söyleyeyim ben bu sezon sabredeceğim kendisine.
                        Bu takımda nice adamlar duruyorsa ben bugünkü kötü oyununa rağmen sabredeceğim.

Şimdi eleştirimi yapabilirim.

Çoğu kişi gibi ben de Muhammetin denge sorunu olduğunu düşünüyorum.

Gerçekten çok bariz şekilde pasları dengesiz veriyor.Dribling özelliği kısmen olan bir oyuncu olmasına rağmen Suk un topla girip şut attığı pozisyonda acaba Muhammet olsa bu kadar top sürebilir mıydi dedim kendi kendime.

Ama bu fiziksel dengesizlik sorunu yanında ben mental problemleri de olduğu kanaatindeyim.

Antepte uzun süre gol yükünü çekti ama Trabzonspor a forvet olmak aynı şey değil tabi ki. Geldiğinden beri şansı yaver gitmedi bir türlü ve sakatlıklar vs. derken istediği eşiğe bir türlü erişemedi ve bence bu durum ve yaptığı en ufak bir hata bile iyi niyetli bir oyuncu olduğu ve daima iyi birşeyler yapmaya çalıştığı için üzerinde ciddi bir baskı oluşturuyor.
                        Farkettiniz mi bilmiyorum ama bugün her top kaybında yakın çekimlerde sürekli kafasını sallıyor ve söyleniyordu. O da bundan ciddi olarak etkileniyor.
                        Bence Ersun hoca da bunun farkında ve bu yüzden forma şansı veriyor güveninin daha fazla kırılmaması için.Fakat bu durum özellikle iç saha maçlarında taraftarın tepkisi ile beraber tam tersi etki yapıp iyice güvenini kırabilir de tabi.

He şimdi diyeceksiniz ki iyi niyetli olması çalışması vs. bize ne getiriyor gol atabiliyor mu ?
                        Ona da diyecek birseyim yok tabi ama bir an önce üzerindeki ölü toprağını atıp şu dengesizlik sorununun nedeni üzerine bi düşünmesi lazım.

Bende bu sezon kredisi mevcuttur dediğim gibi.
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İnanılmaz derecede kötü. Şu haliyle yedekte kalması bile onun için büyük bir şansken o iki haftadır ilk 11 başlıyor.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Gereksiz bu adama yükleniliyor.Forvetin yeterli yetersiz olduğunu kanaat getirmek için adamı gol pozisyonuna sokmamız gerek.
                            Biz gol pozisyonlarına giremiyoruz sıkıntımız burada.Daha takım oyunu oturmadı.Castillo'nun bireysel başarısı ile kanattan götürdüğü toplar dışında organize atak yok.

Yorum

• Muhammet Demir hiçbir zaman tek forvet oyuncusu olmamıştır. Muhammet her zaman orta saha önünde forvet arkası mevkilerde daha verimli olmuştur. Muhammet gerçekten çok azimli çok istekli, yalnız şöyle bir sorun var Muhammet eski takımında joker gibi oynuyordu serbestti, Muhammet çift forvette daha başarılı olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Kendisine inanılmaz baskı yapior...En basit şeyleri yapamiyor...Gol yediğimiz pozisyonda bizim ceza sahasına kadar gelmiş..orda işi olmamali...Güray orta yapıyor muhammet yok çünkü defans yapmakla meşgul..Ersun hoca yükü üzerinden almali..Muhammet bu değil...

Tek forvet oynamaz ama bizim takımda iyi iş yapacak yetenekte...Rahat olmali...
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim