Farklı bir sorunu mu var anlayamadım. Top kontrolleri bile çok kötüydü. Kendine gelebilene kadar kulübede dinlenmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Misafir
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYersiniz bu lafları açık söylüyorum hepsinin de arşivini yapıyorum.
Futbolcudan anlamayanlar başlığıyla bunları yayınlayacağım.
Yorum
-
@batuhanTs genç bana herhangi bir alıntı yapma, sana konudan bağımsız gerçekten ayar oluyorum.En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 03:05.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Misafir
sakin olun benceİlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@batuhanTs genç bana herhangi bir alıntı yapma, sana konudan bağımsız gerçekten ayar oluyorum.
olabilirsiniz garipsemedim ama en önemlisi üslubun yerlerde sürünmemesi gerisi teferruat
Yorum
-
Genç, bana alıntı yapma lütfen!İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakin olun bence
olabilirsiniz garipsemedim ama en önemlisi üslubun yerlerde sürünmemesi gerisi teferruat10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Öncelikle şunu söyleyeyim ben bu sezon sabredeceğim kendisine.
Bu takımda nice adamlar duruyorsa ben bugünkü kötü oyununa rağmen sabredeceğim.
Şimdi eleştirimi yapabilirim.
Çoğu kişi gibi ben de Muhammetin denge sorunu olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten çok bariz şekilde pasları dengesiz veriyor.Dribling özelliği kısmen olan bir oyuncu olmasına rağmen Suk un topla girip şut attığı pozisyonda acaba Muhammet olsa bu kadar top sürebilir mıydi dedim kendi kendime.
Ama bu fiziksel dengesizlik sorunu yanında ben mental problemleri de olduğu kanaatindeyim.
Antepte uzun süre gol yükünü çekti ama Trabzonspor a forvet olmak aynı şey değil tabi ki. Geldiğinden beri şansı yaver gitmedi bir türlü ve sakatlıklar vs. derken istediği eşiğe bir türlü erişemedi ve bence bu durum ve yaptığı en ufak bir hata bile iyi niyetli bir oyuncu olduğu ve daima iyi birşeyler yapmaya çalıştığı için üzerinde ciddi bir baskı oluşturuyor.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama bugün her top kaybında yakın çekimlerde sürekli kafasını sallıyor ve söyleniyordu. O da bundan ciddi olarak etkileniyor.
Bence Ersun hoca da bunun farkında ve bu yüzden forma şansı veriyor güveninin daha fazla kırılmaması için.Fakat bu durum özellikle iç saha maçlarında taraftarın tepkisi ile beraber tam tersi etki yapıp iyice güvenini kırabilir de tabi.
He şimdi diyeceksiniz ki iyi niyetli olması çalışması vs. bize ne getiriyor gol atabiliyor mu ?
Ona da diyecek birseyim yok tabi ama bir an önce üzerindeki ölü toprağını atıp şu dengesizlik sorununun nedeni üzerine bi düşünmesi lazım.
Bende bu sezon kredisi mevcuttur dediğim gibi."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Yorum
-
Muhammet Demir hiçbir zaman tek forvet oyuncusu olmamıştır. Muhammet her zaman orta saha önünde forvet arkası mevkilerde daha verimli olmuştur. Muhammet gerçekten çok azimli çok istekli, yalnız şöyle bir sorun var Muhammet eski takımında joker gibi oynuyordu serbestti, Muhammet çift forvette daha başarılı olacaktır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Kendisine inanılmaz baskı yapior...En basit şeyleri yapamiyor...Gol yediğimiz pozisyonda bizim ceza sahasına kadar gelmiş..orda işi olmamali...Güray orta yapıyor muhammet yok çünkü defans yapmakla meşgul..Ersun hoca yükü üzerinden almali..Muhammet bu değil...
Tek forvet oynamaz ama bizim takımda iyi iş yapacak yetenekte...Rahat olmali...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum