Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu bütçe ile Muhammet Demir'den iyisi yok. her maçta ilk 11 ve 90 dakika oynamalı.
    fblinin yorumu bile boyle adamlarin isine geliyor. Bu arada yoneticiler seni hala nasil ciziklemedi bravo

Yorum

• nedir bu Muhammet demir düşmanlığın, devamlı kötülüyorsun. böyle taraftarlık olmaz olsun.
      İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fblinin yorumu bile boyle adamlarin isine geliyor. Bu arada yoneticiler seni hala nasil ciziklemedi bravo

Yorum

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar sorun Muhammed'in bir forvet gibi değil de ortasaha gibi oynaması.Dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Antep maçında rakip sanki biz forvetsiz oynuyormuşuz gibi rahat oynadı.Bu gösteriyor ki Muhammed tamam mücadele ediyor ama bölgesinden kopmalar çok yaşıyor.Bu da ilerideki üretkenliğini azaltıyor.Bence yapması gereken topla hep ileride buluşmaya çalışmak.Haa şunu da not edelim Muhammed'i besleyen bir oyunumuz da yok.Dolayısıyla bu kısır üretkenlikle Muhammed anca rakip defansın hatasından veya curcunadan gol atabilir.
        Evet bu benim de dikkatimi cekmisti hatta bursasporla hazirlik macimizdan sonra da buma deginmistim butun verimliligini 2. Bolgede kullaniyor, bize bunlari 3. Bolgede yapacak forvet lazim demistim

Yorum

• ben demiştim diyorum..yıl 2015
          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• tarihe not düşülmesi için yazayım...
            -Muhammet Demiri büyük takımlar için yeterli görmüyorum ve gelecekte sıçrama yapacağını da düşünmüyorum , hele bu fizikle..
            -Lawal kaliteli topçudur lakin bize ne kadar lazım? Mbia-Aytaç dan fazla defansif olarak ne katar?
            -bize lazım olan adam Eren Derdiyok tarzı bir forvet, öne oynayan "kuvvetli-teknik-hızlı" bir orta saha james rodrigez tarzı.. Glowacki ayarında bir stoper ve isim bile yazamadığım yürüyebilen sol bek..

yazın kenara Denizi bursada herkes görecek..

demiştik 2015 de..
            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tarihe not düşülmesi için yazayım...
              -Muhammet Demiri büyük takımlar için yeterli görmüyorum ve gelecekte sıçrama yapacağını da düşünmüyorum , hele bu fizikle..
              -Lawal kaliteli topçudur lakin bize ne kadar lazım? Mbia-Aytaç dan fazla defansif olarak ne katar?
              -bize lazım olan adam Eren Derdiyok tarzı bir forvet, öne oynayan "kuvvetli-teknik-hızlı" bir orta saha james rodrigez tarzı.. Glowacki ayarında bir stoper ve isim bile yazamadığım yürüyebilen sol bek..

yazın kenara Denizi bursada herkes görecek..

demiştik 2015 de..
              Güzel öngörü, tebrik ederim.

Yorum

• Ndoye ve Suk varken bunu pafa bile gönderirim.
                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Takımda ki en kötü forvet.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Yerine kim gelirse gelsin başarılı olması çok zor.

Suk, Cardozo gibi adamlarla kıyaslamamak lazım. Cardozo da çok zorlandı ama ekstra bir isim olduğu için 2 maçta 1 gol ortalaması tutturdu. Suk'un bitiriciliğini henüz görmedik ama fiziği sayesinde hareket katıyor, ayrıca girdikten sonra hep 2'li forvet olarak görev bulmuş oldu.

Muhammet ise tüm mücadelesine rağmen iyi toplar alamadı. Kesinlikle tek forvet oynayacak bir oyuncu tipi değil, yakınında pas yapacak birisi olmadıkça sıkıntı yaşamaya devam edecektir.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• an itibariyle çok formsuz ama düzelirse gene gollerini atmaya başlar.net

sanırım sakatlık sorunları olabilir.malum çok sakatlıklar yaşadı kariyerinde.
                      TEKKEBALL

Yorum

• Bi Medjani, bi Henrike olsan bari

Yorum

• rakiple cebelleşmeyi bırakıp topa odaklanırsa, tekniğiyle iş yapmaya çalışırsa daha iyi olur. sıkı fiziksel mücadelelere girmeye gerek yok, kalçayı kullanmayı bilmek yeter, alex gibi. aşırı heyecan yapıyor kendi ile kavga ediyor gibi görünüyor. hiç pozisyona girmeden yıpranmış oluyor. forvet arkasında oynasın bir kaç maç, stoperlerden uzak dursun, rahatlasın, kaleye yüzünü dönsün. çift forvetli bir hazırlık maçı iyi giderdi bu arada.

Yorum

• Büyük hayal kırıklığına ugratiyor beni..

Yorum

• Henrique'nin çeyreği bile değil. Hiçbir düzgün pozisyonu yok 90 dakika boyunca.
                              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• arkadaşlar geldiği günden beri yazıyorum muhammet demir budur yani kapasitesi budur gram ileri gitmez asla büyük takım golcüsü olamaz burda forum efsanesi olduğunu da söylemiştik yavaş yavaş sözümüzün doğruluğu ortaya çıkmaya başladı 1-2 sezon sonra nasıl elden çıkarırız kavgasıda başlar muhammet demir antepte alanyada adanada belki iş yapar ama hedefi büyük olan takımda iş yapmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim