İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nedir bu Muhammet demir düşmanlığın, devamlı kötülüyorsun. böyle taraftarlık olmaz olsun.İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefblinin yorumu bile boyle adamlarin isine geliyor. Bu arada yoneticiler seni hala nasil ciziklemedi bravo
Yorum
-
Evet bu benim de dikkatimi cekmisti hatta bursasporla hazirlik macimizdan sonra da buma deginmistim butun verimliligini 2. Bolgede kullaniyor, bize bunlari 3. Bolgede yapacak forvet lazim demistimİlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sorun Muhammed'in bir forvet gibi değil de ortasaha gibi oynaması.Dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Antep maçında rakip sanki biz forvetsiz oynuyormuşuz gibi rahat oynadı.Bu gösteriyor ki Muhammed tamam mücadele ediyor ama bölgesinden kopmalar çok yaşıyor.Bu da ilerideki üretkenliğini azaltıyor.Bence yapması gereken topla hep ileride buluşmaya çalışmak.Haa şunu da not edelim Muhammed'i besleyen bir oyunumuz da yok.Dolayısıyla bu kısır üretkenlikle Muhammed anca rakip defansın hatasından veya curcunadan gol atabilir.
Yorum
-
tarihe not düşülmesi için yazayım...
-Muhammet Demiri büyük takımlar için yeterli görmüyorum ve gelecekte sıçrama yapacağını da düşünmüyorum , hele bu fizikle..
-Lawal kaliteli topçudur lakin bize ne kadar lazım? Mbia-Aytaç dan fazla defansif olarak ne katar?
-bize lazım olan adam Eren Derdiyok tarzı bir forvet, öne oynayan "kuvvetli-teknik-hızlı" bir orta saha james rodrigez
tarzı.. Glowacki ayarında bir stoper ve isim bile yazamadığım yürüyebilen sol bek..
yazın kenara Denizi bursada herkes görecek..
demiştik 2015 de..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Güzel öngörü, tebrik ederim.İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarihe not düşülmesi için yazayım...
-Muhammet Demiri büyük takımlar için yeterli görmüyorum ve gelecekte sıçrama yapacağını da düşünmüyorum , hele bu fizikle..
-Lawal kaliteli topçudur lakin bize ne kadar lazım? Mbia-Aytaç dan fazla defansif olarak ne katar?
-bize lazım olan adam Eren Derdiyok tarzı bir forvet, öne oynayan "kuvvetli-teknik-hızlı" bir orta saha james rodrigez
tarzı.. Glowacki ayarında bir stoper ve isim bile yazamadığım yürüyebilen sol bek..
yazın kenara Denizi bursada herkes görecek..
demiştik 2015 de..
Yorum
-
Yerine kim gelirse gelsin başarılı olması çok zor.
Suk, Cardozo gibi adamlarla kıyaslamamak lazım. Cardozo da çok zorlandı ama ekstra bir isim olduğu için 2 maçta 1 gol ortalaması tutturdu. Suk'un bitiriciliğini henüz görmedik ama fiziği sayesinde hareket katıyor, ayrıca girdikten sonra hep 2'li forvet olarak görev bulmuş oldu.
Muhammet ise tüm mücadelesine rağmen iyi toplar alamadı. Kesinlikle tek forvet oynayacak bir oyuncu tipi değil, yakınında pas yapacak birisi olmadıkça sıkıntı yaşamaya devam edecektir."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
rakiple cebelleşmeyi bırakıp topa odaklanırsa, tekniğiyle iş yapmaya çalışırsa daha iyi olur. sıkı fiziksel mücadelelere girmeye gerek yok, kalçayı kullanmayı bilmek yeter, alex gibi. aşırı heyecan yapıyor kendi ile kavga ediyor gibi görünüyor. hiç pozisyona girmeden yıpranmış oluyor. forvet arkasında oynasın bir kaç maç, stoperlerden uzak dursun, rahatlasın, kaleye yüzünü dönsün. çift forvetli bir hazırlık maçı iyi giderdi bu arada.
Yorum
-
arkadaşlar geldiği günden beri yazıyorum muhammet demir budur yani kapasitesi budur gram ileri gitmez asla büyük takım golcüsü olamaz burda forum efsanesi olduğunu da söylemiştik yavaş yavaş sözümüzün doğruluğu ortaya çıkmaya başladı 1-2 sezon sonra nasıl elden çıkarırız kavgasıda başlar muhammet demir antepte alanyada adanada belki iş yapar ama hedefi büyük olan takımda iş yapmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum