Yaa Ceyhunda oyle bir futbolcu, abi. Adama guveneceksin ve istedigi gibi oynatacaksin. Adam ancak o zaman cosuyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
evet ceyhun istediği gibi oynamalı yani roma daki Totti gibi sahaya çıkarken sadece çık oyna diceksin aksi takirde bişey dediğin zaman kafası bozuluyo galati maçında iyiydi umuyorum bu sene ligde iyi işler yapacakİlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaa Ceyhunda oyle bir futbolcu, abi. Adama guveneceksin ve istedigi gibi oynatacaksin. Adam ancak o zaman cosuyor.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
ceyhun... duruyo duruyo bir pasla göl yaptırıyo... ama bize ilk geldiği gün yaptığı açıklamada bura benim son durağım değil demişti açıkçası benim garibime gitti geldiği gibi pat diye bu açıklamayı vermesi neyse yinede ceyhun yüreğiylede oynarsa güzel işler yapacak eminim..YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....KTÜ_TS
Yorum
-
O yaptigi ackilamada aslinda yanlis birsey yok bence. Dedigi söyle algilanmali, "ben burda cok calisip kendimi göstermek ve avrupa da daha iyi bir ligde oynamak istiyorum". Avrupaya gitmek istiyorsa kendini göstermesi lazim, cok calisip iyi oynamasi lazim, ama öyle bir hedefi olmayan adam kendini yirtmayacak, zorlamayacaktir.
Yorum
-
Ceyhun un yerinde olsam bende bencil oynardim . Pas atsan geri gelmez, verkaca girsen kayip , ara sira ortalari tutuyor iste.İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında kaliteli bi adam ama ankaragücündeki performansının yarısını bile bizde gösteremedi yetenek var adam gibi oynasa trabzonspor un unutulmazları arasına girer ama oynarsaburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
ceyhun mükemmel bir topçudur!
fenerde alex,gs de lincoln neyse bizde ceyhun odur benim gözümde...
yeter ki değerini bilen bi teknik adam ve yönetimin elinde olsun!Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum