Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaa Ceyhunda oyle bir futbolcu, abi. Adama guveneceksin ve istedigi gibi oynatacaksin. Adam ancak o zaman cosuyor.

Yorum

• ceyhunu otelul galati maçının rövanşında çok begendim inşallah herzaman böyle oynar

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaa Ceyhunda oyle bir futbolcu, abi. Adama guveneceksin ve istedigi gibi oynatacaksin. Adam ancak o zaman cosuyor.
        evet ceyhun istediği gibi oynamalı yani roma daki Totti gibi sahaya çıkarken sadece çık oyna diceksin aksi takirde bişey dediğin zaman kafası bozuluyo galati maçında iyiydi umuyorum bu sene ligde iyi işler yapacak
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• ceyhun... duruyo duruyo bir pasla göl yaptırıyo... ama bize ilk geldiği gün yaptığı açıklamada bura benim son durağım değil demişti açıkçası benim garibime gitti geldiği gibi pat diye bu açıklamayı vermesi neyse yinede ceyhun yüreğiylede oynarsa güzel işler yapacak eminim..
          YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....
          KTÜ_TS

Yorum

• O yaptigi ackilamada aslinda yanlis birsey yok bence. Dedigi söyle algilanmali, "ben burda cok calisip kendimi göstermek ve avrupa da daha iyi bir ligde oynamak istiyorum". Avrupaya gitmek istiyorsa kendini göstermesi lazim, cok calisip iyi oynamasi lazim, ama öyle bir hedefi olmayan adam kendini yirtmayacak, zorlamayacaktir.

Yorum

• Abİ Adami Sakatlalar MaÇ Öncesİ Yapan Adamda SiĞir Mustafa KeÇelİ Takima Faydasi Yok Olannida Sakatliyor!!!!!!!!!
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Son Dakika!!!!

Ceyhun sakatlandı

SİVASSPOR ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Ceyhun şoku. Ziya Doğan yönetimde dün akşam idmanda sol ayak bileğine darbe alan Ceyhun, çalışmayı yarım bıraktı. Ceyhun'un Sivas'a karşı oynayıp oynayamayacağı bugün kesinleşecek.

Yorum

• mentaliteye gün doğdu desenize ! Haydee çek bir önlibero daha...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• onun yerine Yusufu koysa bari bu adam yusuf gibi bir adamı da oynatmaz... Mantalite hesabı

Yorum

• aslında kaliteli bi adam ama ankaragücündeki performansının yarısını bile bizde gösteremedi yetenek var adam gibi oynasa trabzonspor un unutulmazları arasına girer ama oynarsa
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• sakatlıı geçti dediler ama biz geçmişte sakatlığı geçti denilipte aylarca oynamayan futbolcularımızı bilioruz inşallah ileşmiştir

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aslında kaliteli bi adam ama ankaragücündeki performansının yarısını bile bizde gösteremedi yetenek var adam gibi oynasa trabzonspor un unutulmazları arasına girer ama oynarsa
                          Ceyhun un yerinde olsam bende bencil oynardim . Pas atsan geri gelmez, verkaca girsen kayip , ara sira ortalari tutuyor iste.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• ceyhun bencil oynamasa kiminle paslaşacak sanki..
                            takımın orta sahası bu kadar dökülürken bırakalım bencil olsun.

Yorum

• ceyhun mükemmel bir topçudur!
                              fenerde alex,gs de lincoln neyse bizde ceyhun odur benim gözümde...
                              yeter ki değerini bilen bi teknik adam ve yönetimin elinde olsun!
                              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Ceyhun top oynamayı unutmuş arkadaş.Ayağı durmuş diliyle kolu çalışıyor.Ya hakeme laf yapıyor,ya da uzun taç atıyor.

Ceyun'un bu olmadığını biliyoruz.Haydi Ceyhun,bu takımın "10 numara"sı olduğunu göster.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim