İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
katiliyorum ama bu saatten sonra alacagimiz her puan bizim icin degerlidir cunku takim gercekten altsiralara dogru emin adimlarla ilerliyoİlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam gelecek 3-5 gol atacak.. SIRADAN ANADOLU TAKIMLARINI yeneceğiz....
ve çok mutlu olacağız.. sizin istediğiniz hedefleriniz buysa sevinelim...... ama ben sevinmiyorum..... çünkü bu takımla bu hocayla bu yönetimle asla büyük hedefler peşinde koşamayız......
sıradan oluyoruz sıradan...... gitgide mağlubiyetler puan kayıplarıda önemsenmez hale geldi......
transfer yapıldı çünkü musampa gidecek.....
transfer yapıldı yönetim 1 gün daha koltuklarında rahat uturmak istiyorlar....
transfer yapıldı takımı 2 galibiyet alınca iyi bir şey yapmış gibi geçmişi unutturmak istiyorlar....
Bunların amacı başarılı olmak değil.....
Yorum
-
kardeşim nemi olacak ?..... musampa- gökdeniz- ceyhun ve bi forvet eder 4 kişi....İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Musampa kalır da sola, Gökdeniz sağa kaydırılırsa ne olur bilin bakalım
?
ziya hoca asla bu kadar OFANSİF kadro ile maça çıkmaz.... delirmesi lazım.. hem yattara ne olacak onuda koy eder 5 kişi...... mentalite , mantalite her şey ayaklar altında.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
hayırlı olsun diyelim.ama olacak olan şu ilk maçta kaleyi cepheden gören bir frikik olacak gökdenizle ceyhun bu atış için sözlü kavgaya girişcekler.takım ceyhuna cephe alcak 3 maç sonra kadro dışı.sene sonu bedelsiz olarak başka takıma transfer.olay budur maalesef.
Yorum
-
Bir şey bilmediğin belli. Mosorro de neymişİlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesene başında mossoro diye bi birezilyalıyı bile alamayan bu beceriksizler nasıl istedikleri adamı alıyorlar anlamadım....
Lazaroni'nin istediği adamlar sürekli fiyat artırıyordu, Lazaroni'nin ayrıca Brezilya'da menagerlik şirketi vardı. Yönetim kıllanmış lazaroni hangi futbolcuyu önerse fiyat bir anda katlanıyordu, kısaca Lazaroni'nin bu işte parmağı var diye düşündüler. istediği adamlardan hiç biri alınmadı. Marcelinho'yu alan yönetim Mosorro'yu da Kossoroyu da Fossorroyu da çok rahat alırdı. İlk yarıda aslında kötü bir kadro kurulmadı football menagerlik oyununda harika maçlar çıkarıyorum. Play Stasion takımı olduk ama iskelet yok, sistem yok, hoca hoca değil, yönetici yönetici değil ipin ucu kaçınca böyle oldu.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
efsane geri döndü. baya ayarsız kalmıştıkİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselamlar
uzun bir aradan sonra yine ne ilginçtir bir başka transfer başlığında daha birlikteyiz.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
kağıt üzerinde tabiki daha iyi değil..ama sahada, özellikle marce bende de tam bir hayal kırıklığı yarattı.bunda ziya hocanın etkisi tartışılır.herkes yerinde oynatılmadı diyor ama hala dün gibi aklımda kaç pozisyonu var ceza sahasına girmiş vursa gol olacak, dönüyor pas atıyor.bi şekilde şehre, takıma alışamadı uyum sağlayamadı.bunu anlıyoruz.İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizi anlıyorum görüşleriniz farklı olabilir ama musampa nın gidişinin hazırlanmasına ne diyeceksiniz. ceyhun musampa dan, marce den iyimi
musampa hala hazır değilse bundan ziya hocanın sorumludur. ama o da demekki birşeylerini beğenmiyorki 90 dk oynatmıyor.
insan bindiği dalı keser mi? takımı daha iyiye götürecek adamı niye bile bile oynatmasın ki...bu çerçevede musampa giderse arkasından ağlayacak halimiz yok.iyi futbolcu sahada iyi olacak, defansta bile oynasa çıkıp ben buyum dedirtecek...
ayrıca bu "sıradanlaşma" lafını da tartışmak lazım...
biz ne zaman sıradanlaştık.yıldızsız, isimsiz kahramanlarla tarih yazarak mı yoksa başka yerlerde isim olmuşları kadroya katıp başarısızlığa uğradıktan sonra mı...?
tarih bize gösteriyor ki, biz başarılarımızla kendi yıldızlarımızı meydana getirdik, yıldızlarla başarıları değil...o yüzden yönetimlerden yıldız değil kaliteli topçu bekleyelim her zaman...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
... eleştiri olmaz ki bi sıradanlaşma tartışması almış başını gidiyor neymiş ceyhun takımı sıradanlaştırırmış şöyle bi kadroya bakınız kimler var kimler yok neymiş sıradan takımları yenermişiz ne istiyoruz başarı hangi ligdesin süper olanında o zaman sıradan takımları yeneceksin 7 haftada bi sıradan takımı bile yenemeyen takım trabzonspor değil miydi yawEn son Kaya tarafından düzenlendi; 31.01.2007, 12:07.
Yorum
-
tabi tabi sıradanlaşmıyoruz isimsiz kahramanlar yaratıyoruz marce ye sözüm yok ama musampa giderse arkasından ağlarım yalan değil.
süper lig de 14 takım hep isimsiz kahramanlarla şampiyon oldu.
ziya bize masal anlatsana.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Mantıklı transfer teşekkürler yönetim murat ocak zaten oynatılmıyordu bence kiralık verilmesi çok mantıklı oyun kurucu arıyorduk ankaragücünün maçlarını izlediyseniz ve ceyhunu tanıyorsanız alabileceğimiz en iyi yerli oyun kurucuyu aldığımızı görebilirsiniz bu saat te yabancı transferi zaten saçmaydı yönetimin iyi yaptığı işlerden birisidir bu ziyanın kadrosuna gelince
jeff(tolga)
musa-step-risp-keçeli
ayman-hüseyin
yattara-ceyhun
gökdeniz-umut
olacaktır
hiç fena bir kadro değilUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
YÖNETİM istediği adamı alırmış bunlar BEDAVA MAÇ İZLEMEK İÇİN YÖNETİCİ OLAN İNSANLAR.... arkadaşım bütün transferler marce, musampa dahil FATİH TEKKEnin transferiyle gelen paradan yapılmıştır. hatta APOEL maçını uçak biletleri dahil bu paradan ödenmiştir. böyle transferi DAĞDAKİ ÇOBANDA YAPAR. hala bu adamları savunuyorsun ya neden bu durumda olduğumuzu daha iyi anlıyorum. ZİYA HOCANIN istediği futbolcuları alırmıi ZİYA Hoca iyi TD olsa FORVET İSTER FORVET. TAKIMDA FORVET YOK.....İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey bilmediğin belli. Mosorro de neymiş
Lazaroni'nin istediği adamlar sürekli fiyat artırıyordu, Lazaroni'nin ayrıca Brezilya'da menagerlik şirketi vardı. Yönetim kıllanmış lazaroni hangi futbolcuyu önerse fiyat bir anda katlanıyordu, kısaca Lazaroni'nin bu işte parmağı var diye düşündüler. istediği adamlardan hiç biri alınmadı. Marcelinho'yu alan yönetim Mosorro'yu da Kossoroyu da Fossorroyu da çok rahat alırdı. İlk yarıda aslında kötü bir kadro kurulmadı football menagerlik oyununda harika maçlar çıkarıyorum. Play Stasion takımı olduk ama iskelet yok, sistem yok, hoca hoca değil, yönetici yönetici değil ipin ucu kaçınca böyle oldu.
bunlarda o yürek yok arkadaşım adam kendisini TRABZONSPORLU görmüyoki fedakarlık etsin transfer yapsın. nerde yıldızları 2 yıldız sözü vardı.. KARADENİZ İNSANI MERTTTİR sözünde durur. ama İSTANBUL bazı insanları bozuyor demekki....
güzel kadromuz var hasan, hüseyin, ferhat, murat ocak bunlar 2. ligde bile oynayamayacak adamlar takımın as kadrosunda oynarlarken bu lafınıda anlamadım.... fatih tekke satılmasa üzerine transfer yapılsa haklıydın ama mevcut haliyle bu takım ancak ligde kalan sıradan bi takım olur...
bu senin için basşarıysa lafım yok.... ama ben kayserinin bile bizden 1 puan alması için sevinememesini içime sindiremiyorum....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.01.2007, 11:23.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Stichus hoşgeldin, senin Musampa'yı da bezdirdiler galiba 2 hafta önce başvurup ayrılmak istiyorum falan demiş. Var mıdır doğrusu?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Sabahtan beri okuduğum (aşağı yukarı ) en aklı başında yorum...İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun devre arasında alınabilecek iyi transferlerden biridir. Esasında bu yönetimin transfer konusunda bir sıkıntısı yok, istediği adamları alabiliyorlar, Eskiden olduğu gibi üç kuruş için elimizden futbolcu kaçırmıyoruz. Sezon başında kafalarına göre transfer yaptılar şimdi ise Ziya Doğan'ın istediğ adamları transfer ediyorlar. Hele durun bakalım. Bir kaç hafta geçsin Ziya Doğan'a bir şans verin. İstediği adamlar alındı bakalım ne yapacak. Bizim taraftar hiç bir şeyi beğenmez, normal bir şey yani.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum