Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhun karşılık vermemesi lazım kesinlikle doğru ama bizimkilerde bi alem daha adam bismillah demiş ilk maçına çıkmış diyorsunki gittiğin her yeri batırıyorsun.oldumu bu şimdi günah yahu adam hem daha yeni adım attı bizim formayla sahaya hemde sanki takım çok iyi gidiyordu da ceyhun herşeyi bozdu.çok ayıp bu tür insanlar Trabzonsporlu olamaz ben inanmıyorum ve kesinlikle yakışmaz bizlere herkez kendisine dikkat edecek lüzumsuz hareketler bunlar.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ceyhun bu olaydan ders cıkarır bı daha da kolay kolay yapmaz kalıtelı bı topcu hemen elestırmyelım
      BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• edit.......
        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 06.02.2007, 11:05. Sebep: genel kuralların ihlali.
        İnsan ol evlat!

Yorum

• Ceyhun iyi bi transfer. ortasahada musampayla beraber oynarlarsa çok güzel şeyler yapabilirler. yattara,gökdeniz,umut,ersen,musampa,ceyhun bu altısı banko oynamalı.
          Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• ceyhun bu olayda % 105 haklıdır adam geleli daha 1 maç bile olmadı o kdar oynamadı ama bu tepkiler neden?bence bu sözleri sarfeden içimizdeki iskoçyalıdır...

Yorum

• ziya doğan bu adamı harcamasa iyidir.ama ziya bu ne yapacagı belli olmaz.

cehyun'u alışık olmadıgı yerde oynatmasa barii

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ceyhun iyi bi transfer. ortasahada musampayla beraber oynarlarsa çok güzel şeyler yapabilirler. yattara,gökdeniz,umut,ersen,musampa,ceyhun bu altısı banko oynamalı.
                iyi demişsinde bunları hoca bir anda hepsini kadroya alırmı

Yorum

• ceyhun iyi bir transfer...iyi bir oyuncu kesinlikle.....

Yorum

• gitmeyin adamın üstüne gitmeyin..takımda -herşeyi!!! bi tarafa bırakın- şut çeken bi futbolcu var artık.
                    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• umarım Trabzonspor için hayırlı olur.belki artık şişirme toplarla gol aramayız
                      rsl

Yorum

• ceyhunu da 10 senedir oynamadığı bi mevkide oynatmaz inşallah yoksa biz kafayı oynatırız
                        Bordomavi.net

Yorum

• bu hafta sonu antep maçında mutlaka ama mutlaka ilk 11 de başlamalı.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• oynayacaktır ilk 11 de çünkü hoca kendisi istedi alınmasını.inşallah başarılı olur ben umutluyum yeterki biraz rahat bırakalım.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• en azından kaleye şut çeken bir adamımız oldu. Bakalım Ziya Hoca onu nasıl bir mantalite ile oynatacak

Yorum

• hamı kadar olmasada top a sert vuruo kaleye yakın faul atısı kullancak topcumuz oldu sonunda
                                BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim