İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kupa garanti ise ben de katılırım o yoruma ama ligde nerdeyiz bir daha bakmak lazım ve artık başlamak lazım acilenTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kusura bakma ama çok boş yazmışsın cevap veremeycem. hade kolay gelsin.İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYÖNETİM istediği adamı alırmış bunlar BEDAVA MAÇ İZLEMEK İÇİN YÖNETİCİ OLAN İNSANLAR.... arkadaşım bütün transferler marce, musampa dahil FATİH TEKKEnin transferiyle gelen paradan yapılmıştır. hatta APOEL maçını uçak biletleri dahil bu paradan ödenmiştir. böyle transferi DAĞDAKİ ÇOBANDA YAPAR. hala bu adamları savunuyorsun ya neden bu durumda olduğumuzu daha iyi anlıyorum. ZİYA HOCANIN istediği futbolcuları alırmıi ZİYA Hoca iyi TD olsa FORVET İSTER FORVET. TAKIMDA FORVET YOK.....
bunlarda o yürek yok arkadaşım adam kendisini TRABZONSPORLU görmüyoki fedakarlık etsin transfer yapsın. nerde yıldızları 2 yıldız sözü vardı.. KARADENİZ İNSANI MERTTTİR sözünde durur. ama İSTANBUL bazı insanları bozuyor demekki....
güzel kadromuz var hasan, hüseyin, ferhat, murat ocak bunlar 2. ligde bile oynayamayacak adamlar takımın as kadrosunda oynarlarken bu lafınıda anlamadım.... fatih tekke satılmasa üzerine transfer yapılsa haklıydın ama mevcut haliyle bu takım ancak ligde kalan sıradan bi takım olur...
bu senin için basşarıysa lafım yok.... ama ben kayserinin bile bizden 1 puan alması için sevinememesini içime sindiremiyorum....Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
yanlış anlamışın...gs fb şu anda istemiyor ceyhunu...geçmişte daha toy zamanlarında istemişler ve almışlar...konyada tutunamak gibi bir olay yok...ceyhunun yıldızlaştığı bir konyaspor - samsunspor maçından sonra konyasporun samsunspordan çok ama çok istediği Kais ile samsunsporun kendilerini kümede bırakmak için bir kurtarıcı olarak gördüğü Ceyhun takas edilmiştir...Hatta Aykut Kocaman ın Konyaspor dan bu yüzden ayrıldığı,yani Ceyhun u satana yönetime tepki koyduğu söylenir...Artık şunu kabul edin ki bu yönetim transfer yapma becerisi olan bir yönetim...adam da satıyorlar kabul ama Marce nin satılmasında yönetimden çok Ziya suçludur...yerinde oynatsaydı,adam mutlu olsaydı gitmezdi...Fatih in gitmesinde de suçu yok yönetimin...adam bangır bangır bağırdı gitmek istiyorum diye...ve gitti...Szymek olayında da yönetimden ziyade Ziya suçludur...O zaman yönetimin tek suçu Ziyayı takımda tutuyor olmaktır...Lütfen artık şu yapılan her transferi eleştirmek huyundan vazgeçelim...Ayman a Risp e demediğini bırakmadı bu forum...kimin ne kadar yürek koyduğunu gördük Konya ve Kayseri maçlarında...Ayman kendini parçalıyor...Risp sapasağlam bir adam...Artık yeter...Bu takımda bu muhalefet olduktan sonra bizim şu durumda olmamız çok normal...İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşım gs istemiş olsa fener istemiş olsa bize gelmezdi gelirdi diyosanda ancak kendini kandırırsın. peki madem bu kadAR iyi oyuncu KONYADA bile tutanamadı neden acaba. bunu düşündünmü. biz 13. takımıyız üst düzey bi futbolcuyu diğer 12 takım beğenmedide AKILLI bizmiyiz. elinde musampa gibi bi silahını oynatmayıp küstüreceksin. marceyi yollaaycaksın fatihi yollayacaksın sonra CEYHUN gibi bi adam sevinmemizi bekleyeceksin. kusura bakma ama ceyhunun tek faydası uzaktan şut çekebilen bi elemanımız olacak. TABİ TOPU CEZA SAHASINA GETİREBİLİRSEK.
eğri oturup doğru konuşalım CEYHUN GİBİ KALİTELİ olabilir( ama asla üst düzey değil) bir adama bile bu kadra sevinecek hale gelsdiysek hay halimize.....
yarın musampa gidecek göreceksiniz şimdiden onun gönderilmesine kzılmaması için yapılan bi transfer bu....."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
ALINANLARIDA GÖRDÜK HANİ SEZON BAŞINDANBERİ ALINAN TOPÇULAR NORMALDE İKİTANESİ HARİÇ 2,LİGDE TAKIM BULAMAZ. BU TARFTAR NEYİ BEĞENMEMİŞ ALLAHINI SEVERSEN SONDAN BEŞİNCİYİZ YAPSINLAR BİŞEYDE BEĞENMEYELİM KAFAMIZI KIRALIM. BU YÖNETİMİN FUTBOLDAN FUTBOLCUDAN ANLAMADIĞI NERDEN BELLİ BİLİYOMUSUN EN SON AÇIKLAMADA KAYSERİ MAÇIDA GÜZEL OYNADIK DİYOLARİlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabahtan beri okuduğum (aşağı yukarı ) en aklı başında yorum...
))))))))
NE OYNAMIŞIZ AMA DİMİ POZİSYON YOK.
)))))))
Yorum
-
küçük hedeflerin takımı için çok güzel transferler.. ligde kalırız belki ama.... kayserinin bile maskarası olmaya devam ederiz.... ne diyelim arkadaşlar çok memnunİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış anlamışın...gs fb şu anda istemiyor ceyhunu...geçmişte daha toy zamanlarında istemişler ve almışlar...konyada tutunamak gibi bir olay yok...ceyhunun yıldızlaştığı bir konyaspor - samsunspor maçından sonra konyasporun samsunspordan çok ama çok istediği Kais ile samsunsporun kendilerini kümede bırakmak için bir kurtarıcı olarak gördüğü Ceyhun takas edilmiştir...Hatta Aykut Kocaman ın Konyaspor dan bu yüzden ayrıldığı,yani Ceyhun u satana yönetime tepki koyduğu söylenir...Artık şunu kabul edin ki bu yönetim transfer yapma becerisi olan bir yönetim...adam da satıyorlar kabul ama Marce nin satılmasında yönetimden çok Ziya suçludur...yerinde oynatsaydı,adam mutlu olsaydı gitmezdi...Fatih in gitmesinde de suçu yok yönetimin...adam bangır bangır bağırdı gitmek istiyorum diye...ve gitti...Szymek olayında da yönetimden ziyade Ziya suçludur...O zaman yönetimin tek suçu Ziyayı takımda tutuyor olmaktır...Lütfen artık şu yapılan her transferi eleştirmek huyundan vazgeçelim...Ayman a Risp e demediğini bırakmadı bu forum...kimin ne kadar yürek koyduğunu gördük Konya ve Kayseri maçlarında...Ayman kendini parçalıyor...Risp sapasağlam bir adam...Artık yeter...Bu takımda bu muhalefet olduktan sonra bizim şu durumda olmamız çok normal...
HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
KARDEŞ SANA CİDDİ BİŞE SORACAM HARBİDEN AMA CEVAP VER BEĞENİYOMUSUN YAPILAN TRANSFERLERİİlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftar balık hafızalı, Serkan Kılıçlar Mustafa Yalçınkayalar alınıyordu daha önce süper transferdi onlar değil mi şimdiki transfer kötü oldu. komik.
Yorum
-
o zamnki en kötü derecemiz 6 lıktı.....İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftar balık hafızalı, Serkan Kılıçlar Mustafa Yalçınkayalar alınıyordu daha önce süper transferdi onlar değil mi şimdiki transfer kötü oldu. komik.
şimdi 6. olsak bayram edecez....
sadece bunu hatırlatmam yeterli sanırım.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Özcan abi,Ziya hocanın Yattara'yı oynatmaması senin bu görüşünü çürütür malesef.Kimse diyemezki Yattara bu kadro ile ilk onbirde sahaya çıkamaz.Ama Ziya diyor işte.Artık bindiği dalı kesmek mi dersin,yoksa dala binmeden ağacı kesmek mi bilemiyorum.İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
insan bindiği dalı keser mi? takımı daha iyiye götürecek adamı niye bile bile oynatmasın ki...Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Forumu ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum, fakat etmediğiniz belli, transfer başlıklarını yönetim başlıklarını gezin okuyun ne düşündüğümü anlarsınız. Takımda bana Ceyhun gibi şut çeken bir adam sayabilir misin. Benim beğenmem önemli değil önemli olan Ziya Doğan'ın hocanın istemesidir. Yöneticilerin kafalarına göre transfer yapması tarihe karıştı fakat sezon başında yeniden hortlattık bunu. O yüzden Ceyhun transferi ve hocanın istediği diğer oyuncuların transferi benim için yerinde.İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKARDEŞ SANA CİDDİ BİŞE SORACAM HARBİDEN AMA CEVAP VER BEĞENİYOMUSUN YAPILAN TRANSFERLERİ
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
arkadaşım abartmıyor musun? Ceyhun kim, Hami kim....İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel transfer 2. bi hami geldi trabzonspora inş hayırlı olur
bu transfer başımıza dert olucak, Ceyhun iyi oynar oynamaz bilemem ama bundan sonra Yattarayı 11 de görmemiz iyice zorlaşacak, Musampayı 11 de görenler ise cennetlik olacak...
Yorum
-
İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALINANLARIDA GÖRDÜK HANİ SEZON BAŞINDANBERİ ALINAN TOPÇULAR NORMALDE İKİTANESİ HARİÇ 2,LİGDE TAKIM BULAMAZ. BU TARFTAR NEYİ BEĞENMEMİŞ ALLAHINI SEVERSEN SONDAN BEŞİNCİYİZ YAPSINLAR BİŞEYDE BEĞENMEYELİM KAFAMIZI KIRALIM. BU YÖNETİMİN FUTBOLDAN FUTBOLCUDAN ANLAMADIĞI NERDEN BELLİ BİLİYOMUSUN EN SON AÇIKLAMADA KAYSERİ MAÇIDA GÜZEL OYNADIK DİYOLAR
))))))))
NE OYNAMIŞIZ AMA DİMİ POZİSYON YOK.
)))))))
abi yorumların okunabilirliği açısından küçük fontlarla yazarsan seviniriz...
Marce, Kiki, Ersen, Umut, Risp, Ayman, Ceyhun...
bunların hangisini ikinci lige layık gördün...Emorfo haklı...size Mustafa Yalçınkayalar, Zafer Demiraylar,Tamer Tunalar lazım..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
bu takım 2001-2002 de küme düşmekten son anda kurtuldu...ben de sana bunu hatırlatayım...balık hafızalı olmamak lazım...İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zamnki en kötü derecemiz 6 lıktı.....
şimdi 6. olsak bayram edecez....
sadece bunu hatırlatmam yeterli sanırım....."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
faruk kardeşim etme eyleme bu yönetimin bana eli ayagı düzgün bir tek transferini gösterebilirmisin??bütün takımı tasviye ettiler ikinci sınıf ezik takımların artıkları ile bu iş hiç olurmu faruk.. bu yönetim utanmadan birde yusufu istemiş duydukça sinirimden havalara sıçrıyorum...gelipte yararalı olan bir tek transfer yok!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum