Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah aşkına kimin alınmasında sevinirdiniz???Ronaldinho yada Kaka yı alacak gücümüz yok!Tuncay-Necati vs bunları beğenmiyorsunuz kim kaldı?Sıradanlık tan bahsettiğiniz Ceyhunu ilk yarıdaki maçta bizim futbolcular tutabildimi?Ceyhunun attırdığı golü seyrettiniz umarım.Ceyhun yetenekli şu konuya takılanlar var bizi satıp gs ye gitmiş!!!Evet Fatih Tekke de bizim evladımız ve kaptanımız iken bizi satıp Zenit e gitmiştir.Bu mantıkla bakarsak hep sıradan kalırız.Fb yada Gs de oynayan iyi futbolcularada kapımız açık.Bizim için amaç sadece Trabzonsporun başarısıdır gerisi sadece duygusallık olur ki futbol skor oyunu ise duygusallığa yer yoktur.Hoşgeldin CEYHUN diyorum ve işallah başarılı olursun TRABZONSPORDA...

Yorum

• İyi de şimdi Ziya Doğan'ın kriterlerine* uymayan futbolcuyu niye transfer ettik ?

* Başı kesilmiş tavuklar gibi koşmak, Düz oynamak, İstikrarsızlık, hayatı bitkisel gibi yaşamak.. vs. vs.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ronaldinyolar şimdiye kadar Trabzon'da oynuyordu ya, bjk.yı bilmem kaç kere şampiyon yapan sergen'i de küçümseyin, ceyhun'u da Tekke'yi de...

hocayı, yönetimi eleştirmeyi çok iyi anlıyorum, ben de eleştiriyorum ama koca imparatorluğu batıran "istemezük"cülüğü anlamıyorum...hep negatif düşünce, hep negatif bakış, hep negatif düşünce...bu olumsuz enerji yükleme sevdasından vazgeçelim...
        Bir kez daha soyluyorum, umarim ben yanilirim, basarili olur..

Ben sadece Ceyhun'un transferine karsi negatif'im; basarili olmasina karsi negatif degilim, insallah basarili olur ama siradan bir futbol izleyicisi olarak pek zannetmiyorum.. Ha belki siradan Anadolu takimlarina karsi oynarken basarili olup bizi alt siralardan orta siralara tasiyabilir, eger sizin icin basari buysa bise diyemem ama benim icin bu basari degil. Bu topic'te daha once yazdigim gibi iskeleti olmayan bi takima yapilan transfer zaten cok bir sey katamaz takima. Once iskelet olusturulur, bir sistem kurulur daha sonra eksik yerlere takviye yapilir.

Tabi bunlar bir plan program dahilinde yapilir. Belli bir transfer politikaniz olur. Ornegin dersiniz bu yildan gecti onumuzdeki yil icin gelecek vaadeden genc futbolcular alalim, ve gelecek 10 yilin takimini kuralim (bir donem Sadri Sener'in yaptigi gibi) vs. vs. Bu bir plan olabilir ama kumede kalmak adina Ankaragucu'nden alindan, Istanbul eziklerinde tutunamamis, 30 yasina gelmis, Samsun macinda yildizlasmis birini almak plan degildir, dogaclama'dir. Gunu kurtarmaktir. Taraftari uyutmaktir. Gene tekrar ediyorum, insallah yanilirim da bu tip yorumlar yapmaya yuzum kalmaz bu forumda..

"Istemezuk"culuk kavramini da kabul etmiyorum. Bugun Trabzonspor Baki Mercimek ile Ergun Pempe'yi almak istese ve ben buna karsi ciksam "istemezuk"cu mu olcam ?? Yanlis yanlistir..
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Aklı marcelinho da kalan arkadaşlara şunu hatırlatmak istiyorum.Diyelimki kötü futbolunun sebebi oynadığı yer zaten tek bahanesi oydu.Peki mücadele etmemesinin sebebi ne acaba oynadıgı sure icerisinde ne faul yaptıgını nede faul yapıldıgını gördüm.Bence gönderilmesi bu yönetimin yaptıgı en dogru karardı.Ceyhununda takıma ondan daha faydalı olacagını duşunuyorum.

Yorum

• Ceyhun iyi topçudur dün transfer gerçekleşmeden önce de yazdım şimdi de yazıyorum yararlı olacağından şüphem yok.. Takımda ilk 11'i bırak 18'e giremeyecek adamlar oynarken Ceyhun'un da oynamasında bence sakınca yoktur.. Bu takımda Fatih Akyel gibi bir adam oynamışsa Ceyhun'da oynar. Geçmişte Fenerbahçe'de oynamış diye adamı harcamayalım.. Devre arasında alınabilecek en iyi transferdir. Murat Ocak'ın gitmesine üzüldüm, kiralık olması bizim için iyidir kendi eksiklerini Ankaragücü'nde kapatıp bizde başarılı olmasını bekliyorum.. Ceyhun geldi herşey tozpembe gibi gelmesin arkadaşlar ilerisi için hala bir ümit taşıyamıyorum.. Ziya Doğan sayesinde futbola bakış açımız değişti.. Göz görmez Akıl görür Ziya Hoca aklının görmesi dileğiyle...

Ceyhun Trabzonspor'a hayırlı olması dileğiyle..
            Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Trabzonspor'da Oynamak Gurur Verici

Trabzonspor, Ankaragücü'nün yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş'i bonservisi ile birlikte 1,5 yıllığına renklerine bağladı. Bordo-Mavililer, başkent ekibine Murat Ocak'ı da verdi.

Trabzonspor'a transfer olan Ceyhun Eriş Bordo-Mavili kulüpte uzun yıllar top koşturmak istediğini söyledi.
              Trabzonspor formasını giyeceği için mutlu olduğunu belirten 29 yaşındaki yıldız futbolcu, bu transferin kendisine yeni bir hava vereceğini ifade etti. Ceyhun, "Bordo-Mavili forma beni hep heyecanlandırmıştır." yorumunu yaptı.

Transferin gerçekleşmesinin ardından telefonla sorularımızı cevaplayan yeni Trabzonsporlu futbolcu şöyle konuştu: "Uzun zamandan beri kulübüm Ankaragücü ile temas halinde olduklarını biliyordum. Ama bu transferin ben biraz dışındaydım. İki kulüp arasında anlaşma sağlanınca ben de menajerimle birlikte kulüp yetkilileriyle masaya oturup anlaşma sağladık. Şu an gayet rahatım. Keyfim yerinde. Ziya Doğan ile daha önce bir temasım olmadı. Ama beni çok istediğini biliyordum. Ziya Doğan çok takdir ettiğim bir teknik adam. Onu utandırmak istemiyorum. Umarım takımın kötü gidişine dur diyebiliriz. Bunda benim de emeğim olursa son derece mutlu olurum."

Son zamanlarda basında kendisinin Trabzonspor'a transferinin çok fazla yer bulduğunu anlatan Ceyhun Eriş, sürekli tebrik telefonları aldığını açıkladı. Eski Ankaragücülü yeni Trabzonsporlu futbolcu Ceyhun Eriş, "Açıkçası hocam Hikmet Karaman gitmemi istemiyordu. Neticede takımın formda oyuncularından biriyim. Ve hiçbir teknik adam performansını beğendiği bir oyuncuyu kaybetmek istemez. Aslına bakarsanız çok fazla heyecan duymuyorum. Çünkü yeterince kulüp dolaştığımı düşünüyorum. Üst düzey takımların da formasını giydim. Ama gururlu olduğumu söyleyebilirim. Sonuçta Trabzon'da benden büyük beklentiler olduğunu biliyorum. Bu beklentiler beni strese sokmaz tam aksine hırslandırır. İnanıyorum ki takım arkadaşlarımla birlikte Karadeniz ekibinde çok başarılı işlere imza atacağız." açıklamasını yaptı. Bu arada Trabzonspor, Ceyhun'un transferiyle bu sezon kadrosuna 6. başkentli oyuncuyu katmış oldu. Bordo-Mavili ekip, sezon başında Ankaragücü'nden Umut Bulut, Ankaraspor'dan Musa Büyük ve Ersen Martin ile devre arasında Gençlerbirliği'nde Ayman ve Risp'i renklerine katmıştı.

Önder Arı
              31/01/2007
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• adam gelecek 3-5 gol atacak.. SIRADAN ANADOLU TAKIMLARINI yeneceğiz....

ve çok mutlu olacağız.. sizin istediğiniz hedefleriniz buysa sevinelim...... ama ben sevinmiyorum..... çünkü bu takımla bu hocayla bu yönetimle asla büyük hedefler peşinde koşamayız......

sıradan oluyoruz sıradan...... gitgide mağlubiyetler puan kayıplarıda önemsenmez hale geldi......

transfer yapıldı çünkü musampa gidecek.....

transfer yapıldı yönetim 1 gün daha koltuklarında rahat uturmak istiyorlar....

transfer yapıldı takımı 2 galibiyet alınca iyi bir şey yapmış gibi geçmişi unutturmak istiyorlar....

Bunların amacı başarılı olmak değil.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ronaldinyolar şimdiye kadar Trabzon'da oynuyordu ya, bjk.yı bilmem kaç kere şampiyon yapan sergen'i de küçümseyin, ceyhun'u da Tekke'yi de...

hocayı, yönetimi eleştirmeyi çok iyi anlıyorum, ben de eleştiriyorum ama koca imparatorluğu batıran "istemezük"cülüğü anlamıyorum...hep negatif düşünce, hep negatif bakış, hep negatif düşünce...bu olumsuz enerji yükleme sevdasından vazgeçelim...

sizi anlıyorum görüşleriniz farklı olabilir ama musampa nın gidişinin hazırlanmasına ne diyeceksiniz. ceyhun musampa dan, marce den iyimi
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Ceyhun saglik kontrolünden gecti mi acaba . Ayman gibi tam aldik derken geri göndermeyelim .

Yorum

• ceyhun iyi oyuncu bize yarar saglar fakat neredeyse her macta oynayan murat ocak bu transferde neredeyse hiç forma giymeyen celaleddinin yerine verilcekse söyleyecek bişey bulamıyorum...

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adam gelecek 3-5 gol atacak.. SIRADAN ANADOLU TAKIMLARINI yeneceğiz....

ve çok mutlu olacağız.. sizin istediğiniz hedefleriniz buysa sevinelim...... ama ben sevinmiyorum..... çünkü bu takımla bu hocayla bu yönetimle asla büyük hedefler peşinde koşamayız......

sıradan oluyoruz sıradan...... gitgide mağlubiyetler puan kayıplarıda önemsenmez hale geldi......

transfer yapıldı çünkü musampa gidecek.....

transfer yapıldı takımı 2 galibiyet alınca iyi bir şey yapmış gibi geçmişi unutturmak istiyorlar....

Katilmiyorum. Bunlarin amaci basarili olmak, ama onlar icin basari kriteri kumede kalmak.. Vizyonlari o kadar cunku..
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ceyhun devre arasında alınabilecek iyi transferlerden biridir. Esasında bu yönetimin transfer konusunda bir sıkıntısı yok, istediği adamları alabiliyorlar, Eskiden olduğu gibi üç kuruş için elimizden futbolcu kaçırmıyoruz. Sezon başında kafalarına göre transfer yaptılar şimdi ise Ziya Doğan'ın istediğ adamları transfer ediyorlar. Hele durun bakalım. Bir kaç hafta geçsin Ziya Doğan'a bir şans verin. İstediği adamlar alındı bakalım ne yapacak. Bizim taraftar hiç bir şeyi beğenmez, normal bir şey yani.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Peki Musampa kalır da sola, Gökdeniz sağa kaydırılırsa ne olur bilin bakalım ?

Bu arada Ceyhun demecine biraz fazla falso vermiş topu auta çıkardı. Fazla heyecanlandırmıyor, üst düzey takımlarda oynamıştım zaten, Karadeniz takımı filan... Karadeniz takımı değil Türkiye'nin en büyük takımıyız Ceyhun dostum hoşgeldin, umarım bunu burda anlarsın. Egosu yüksek bir oyuncu olduğu açık ama o da haklı. Kurtarıcı olarak görülüyor, kurtarıcı olduğunu hissettirmişler belli ki
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 31.01.2007, 11:09.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adam gelecek 3-5 gol atacak.. SIRADAN ANADOLU TAKIMLARINI yeneceğiz....
                              .................................................................................

Bu yönetimden ne bekliyoruzki vizyonları bu kadar işte.Anadolu takımlarını yenebilecek bir takım oluşturmaktan öteye gidemeyecekler.

Öyle olmazsa sadece 1 yılda 21 kişi gönderip 21 kişi alırlarmıydı.21 kişi nedemek bir takımın tam tekmil kadrosu demek.Böyle bir şey Futbolda olmuşmudur.Bakmak lazım yoksada Guiness e başvurmak gerekir.
                              Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• sene başında mossoro diye bi birezilyalıyı bile alamayan bu beceriksizler nasıl istedikleri adamı alıyorlar anlamadım....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim