Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

keşke şu celalettin verilseydi gerçekten ben bu adamı en başından beri takımda istemiyorum zaten hiç bir olumlu katkısı yok takıma
    ama transfer çok güzel hayırlı uğurlu olur inşallah TRABZONSPOR uma üzüldüm bi şey de ziya artık yattara yı ve musampa yı hiç oynatmayacak musampa yı hiç yattara yı da bazan göremiycez

Yorum

ceyhunu uzun zamanadır takip ediyorum. kaliyesi tartışılmazs, benim çekincem ceyhun biraz egoları yüksek olan bir oyuncu birde ziya hocanın bu oyuncuyu musampa gibi yattar gibi ilk11 de oynatmaması söz konusu olurmu..**
      beşikdüzü_akkese

Yorum

arkadaşalr tabiki celo verilse daha iyi olurdu ama sonuçta murat ocaktada bi numara yok ts için kayıp değil yani. genç olması iyi olacak manasına gelmiyor

Yorum

turkiyenin en iyi ortsaha larindan birisi driblingleri cok harika sutlarida isabetli ceyhun bence cok yararali olacak

Yorum

AKLIMA ESKİ GÜNLER GELDİ...
            onursal baskanımız yaprdı böyle flaş büyük transferler....
            Fatih tekke+para verir erhan namlıyı alırdı...
            Celaleddin dururken murat ı veren zihniyeti kınıyorum...lanetliyorum...
            allahınızdan bulun diyorum....
            Haczavera,Maçka,Trabzon....,
            Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
            Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

İlk olarak ersen_k9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ceyhunu uzun zamanadır takip ediyorum. kaliyesi tartışılmazs, benim çekincem ceyhun biraz egoları yüksek olan bir oyuncu birde ziya hocanın bu oyuncuyu musampa gibi yattar gibi ilk11 de oynatmaması söz konusu olurmu..**
              yooo hic olurmu.. ne de olsa Ziya begenip de aldi! O konuda hic süphen olmasin! yetisirse yarin bile ilk 11de oynar! (risp, ayman mesela)

Yorum

CeyhunTranferinde Mutlu Son
                Trabzonspor, bir süredir ilgilendiği Ankaragücü'nün yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş'in transferinde mutlu sona ulaştı.

Marcelinho ve Szymkowiak'ın takımdan ayrılmasıyla orta sahada oyuncu eksikliği çeken Trabzonspor, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın çok istediği Ceyhun'un transferi için Ankaragücü ile anlaşma sağladı.

Trabzonspor ile Ankaragücü yönetiminin bir süredir Ceyhun'un transferi için yaptığı görüşmeler mutlu sonla noktalandı. Bu sezon oynadığı futbolla Ankaragücü'nün aldığı başarılı sonuçlarda büyük katkısı olan 30 yaşındaki Ceyhun, ligin ikinci yarısında Bordo-mavili ekibin formasını giyecek. Sezon sonunda Ankaragücü ile olan sözleşmesi sona erecek olan Ceyhun'un transferi için Trabzonspor'un Sarı-lacivertli ekibe savunma oyuncusu Murat Ocak'ı ve bir miktar para vereceği öğrenildi. Trabzonspor, Ceyhun'u transferiyle, bu sezon başkentten 6. futbolcu transferini yapmış oldu. Bordo-mavililer, bu sezon Ankaraspor'dan Musa Büyük ve Ersen Martin, Gençlerbirliği'nde Ayman ve Risp ile Ankaragücü'nde Umut Bulut'u transfer etmişti.

Yorum

Kuraklığın etkili olduğu günlerde Meteoroloji, Orta ve Doğu Karadeniz ile İç ve Doğu Anadolu için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Yağışların belirli tarihlerde çok sayıda ili kapsaması bekleniyor.

Yorum

valla bu ceyhun zamanında ortegayı deli etmişti şimdide yattara veya gökdenizin belalısı olabilir
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

ceyhun'un alınması iyi oldu... ama murat ocak değil de keçeli ya da celaleddin verilse mükemmel olurdu. sonuçta en gençleri ve en umut vaad edeni ocaktı...

Yorum

Hayret birsey, lig tv sitesinden haric böle bi haber hic bir yerde yok, bütün sitelerde böle bi haber yok, normalde diger sitelerdede yayinlanmasi gerekiyordu, neyse bekleyelim bakalim, ceyhun kaliteli oyuncu bunu zaten tartisamayiz, ama bizde basarili olurmu olamazmi bilemiyecegim, umarim hayirli olur.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

ligtv açıkladı bu transfer haberi aynen doğru muratı ve bir miktar para verdik vallahi bmn herkesi geçti

Yorum

Ankaragücü'nü kutluyorum güzel transfer yaptılar. bide üstüne para aldılar.

Yorum

İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              szmek Trabzona geldiğinde 27 yada 28 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam ayrıca szmeke nekadar karşıda olsam szmekle ceyhunu kıyaslamam bile

szmek formunda oldugunda ceyhun gibi 35 tane adamı cebinden çıkarır , zaman gösterecek herşeyi

GeLdiğinde ki gißi oynayaßiLseydi (ki her şeyde devamLıLık Esastır) hakLısın ßende mukayese etmem ancak 1,5 sezon da hiç ßir şey yapmadan (ßeLki sağLık ßeLki psikoLojik nedenLerden ötürü) oturdu gönderiLmesi gerekiyordu ama yapamadıLar ßiz yapamayınca o ßize ßu iyiLiği yaptı o nu hep iyi hatırLayacağız hem iLk geLdiği sezon ki oyunuyLa hem de artık faydam yok istifa ediyorum derken ki haLiyLe...
                              Dediğin gißi zaman herşeyi gösterecek ve ßen Ceyhun için futßoL üzerine söyLemLerimi ortaya koyuyorum.düşüncem o dur ki 5 hafta sonra Trabzonspor'un süperstarı oLacaktır ve miLLi takımı zorLu mart ayında sırtLaycaktır. Fatih terim ve ziya doğan'a RAĞMEN!
                              Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

icimde hala biraz kusku var acaba yine eskisi gibi ilk seferde imzaya getirip sonradan cayarmi bizimkiler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim