Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Devamlılık herkes için her işte esastır abicim ( szmek için esastır , ceyhun için değildir olmaz yani ) , konu kapansın elbette tartışmamıza gerek yok inşallah başarılı olur ama neden Murat
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

hayırlı olsun inşallah yararlı olur
      -1461 TRABZON-

Yorum

CEYHUN ERİŞ

Ceyhun Eriş (doğum 15 Mayıs 1977 istanbul, Türkiye) Ankaragücü'nde oynayan hücuma dönük orta saha oyuncusu. Ceyhun, şu ana kadar Galatasaray, Siirt Jetpa, Fenerbahçe, Ankaragücü, Göztepe, Konyaspor, Samsunspor formaları giymiştir. Ceyhun yeteneğiyle olduğu kadar egoist futboluyla da tanınmaktadır. Ankaragücü'nde 10 numaralı formanın sahibidir. Ceza alanı dışından çok sert vuruşları vardır

En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 30.01.2007, 17:45.

Yorum

İlk olarak omerkucuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sinan kardeşim o kısım Symek içindi devamlılık gösterseydi bugün ceyhun'u konuşmazdık.

madem konuşuyoruz zaman gösterecek Traßzonspor formasıyLa devamLıLığı oLacak mı oLmayacak mı bu kadar.
          Konuyu kapataLım ve uzun ßir aradan sonra Traßzonspor da futßoL oynayaßiLen ßi adam izLemenin keyfini çıkaraLım ok!

Valla abi, insallah bizde hemen uyum saglar, yoksa oyunculugu tartisilmaz Türkiyenin en mükemmel futbolcularindan biridir, abartiyor gibi sölüyorum ama bunlar gercekler.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Ceyhunun alinmasina birsey demiyorumda, Murat Ocakin verilmesine diger arkadaslar gibi bende sasirdim. Ziya Doganin futbol bilgi ve zekasindan acikca suphe ediyorum. Bence Turkiyenin en kotu TD u. Lazaroniden bile kotu....
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              milli takım hayal Ceyhun için...abartmayalım isterseniz...sadece faydalı olacağı kesin ama Fatih Terim 30 yaşındaki Ceyhun tarzı bir adamı milli takıma almaz...
              evet cayhun'un 6 yıL daha ßekLemesi Lazım maLum ergünLer hakanLar vs.
              Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

Valla Ceyhun transferine sevindim iyi bir oyuncu aldık fakat Murat iyi bir oyuncuydu ve yaşı da gençti celalettin dururken neden verildi anlamadım bu arada Murat Ocak'ın Ali verilerek alındığını da unutmayalım umarım kiralık verilmiştir.

Yorum

İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Devamlılık herkes için her işte esastır abicim ( szmek için esastır , ceyhun için değildir olmaz yani ) , konu kapansın elbette tartışmamıza gerek yok inşallah başarılı olur ama neden Murat

Ya herkez bunu sölüyor "neden murat neden murat" yahu belki ankaragücü tarafindan istendi bu oyuncu, adamlar belki fatih akyeli veya celoyu istemiyorlardir, bide bu olayi bu taraftan bakmak gerekiyor.

Ben murati begeniyorum ama onun yerini kapatacak oyuncu/oyuncular var.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

ceyhun iyi transfer inşallah hayırlı olur ama YÖNETİM SANMAKİ İYİ BİŞEY YAPTIN BİDE GALİBİYET ALDINMI SESİMİZİ ÇIKARMAYIZ SUSTURUSUNUZ BİZİ DİMİ yok kardeşim ben susmuyorum üst üste 10 galibiyette alsan dünya yıldızınıda alsan senle bu iş olmaz İSTİFA HİÇ DURMA ARKANA BİLE VAKMA HADİ İSTİFA HERKES KENDİ YOLUNA...

Murat ocak konusunuda şöyle özetliyim büyük umutlarla aldık muratı fatih terim milli takıma çagırdıgı için... ama bizde oynadıgı sürece toplasan 1 yada 2 kere iyi oynadıgını gördüm ama berbat oynadıgı maçlarıda biliyorum o yüzden çokta önemli degil bi murat ocak gider biri gelir bizim gençlerimiz alt yapımızda trabzon lisesinden adam çıkar murat ocagı 5 e katlar bunlarıda görelim ve unutmayalım... ceyhun inşallah hayırlı ugurlu oolur akıllı olur....
                    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                    **ARSİNLİ AKREP**
                    **61*77**

Yorum

Ceyhın iyi oldu ama Murat niye verildi?Fatih, Celallettin varken.

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birazdan bütün sitelere düşer.
                        Murat Ocak'ın gitmesine çok üzüldüm. Mustafa Keçeli veya Celaleddin dururken neden Murat Ocak. Ali Güzeldalı ne için gönderdi yönetim la hevla vela kuvvete inna sabirinnnnnnn.
                        hızlı gençlik kardeşim özledim seni görüşemiyruk haböle bi kahvalti filan olsada habu istanbulu dolansak beraber.
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

güle güle musampa bir sezonda trabzospor dan geçen ikinci yıldız oluyorsun hatta 3
                          En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 30.01.2007, 17:50.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

evet Murat niye verildi?
                            Yakinda Yattara niye verildi, Musampa niye verildi, Stepanov niye verildi de yazariz.

Neyse hayirli olsun Ceyhun ne diyim.
                            TRABZONSPOR

Yorum

daha imza atmadı hoca du bakalım imzayı bi atsın hele

Yorum

yukarda bir arkadaş yazmış...

ceyhun = ali güzeldal+murat ocak+para oldu ve bu açıdan kötü bir transfer...ayrıca sezon sonu da sözleşmesi bitiyordu...ama futbolcu kalitesi olarak bakarsak iyi oldu gelmesi...

maliyet açısından kötü,kalite açısından iyi bir transfer...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim