Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar dünkü milli maçta fatih terim gökdenizi serbest oynattı kaç tane pozisyona girdi bence trabzonspor 4-1-4-1 i müthiş oynar

tolga
    ufukhan
    risp
    milan
    cagdaş
    ayman
    yattara
    gökdeniz
    ceyhun
    musampa
    umut
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar dünkü milli maçta fatih terim gökdenizi serbest oynattı kaç tane pozisyona girdi bence trabzonspor 4-1-4-1 i müthiş oynar

tolga
      ufukhan
      risp
      milan
      cagdaş
      ayman
      yattara
      gökdeniz
      ceyhun
      musampa
      umut
      Bu onbire katılmamak mümkün mü.İşte bu takım iş yapar ama ziya bey bunu değilde defansif takım kurmayı düşünüyor nedense.Ceyhun bu takıma bence çok fayda sağlar ama yanıda Musampa da olmalı.Defansif görevi de ayman yapsın artık.Ceyhundan hem oyun kurup hemde gol atmnasını beklemmek te çok olur onun için defansif görevi Ayman ve Hüseyin olarak iki kişiye vereceğine hücum düşünen Ceyhun ve Musampaya vermek çok daha mantıklı.

Yorum

• inşallah seyirci önündeki ilk maçta iyi bir performans yaparda maçı alırız

Yorum

• trabzonspora cok yararı dokunacagını dusunuyorum
          SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
          SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
          SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• ceyhunnn arkadaslar ne olursa olsun büyük futbolcu bide bu hafta gol felan atarsa taraftarıın sevgilisi olur ben sahseb bu tarnsfere çok sevindim vede ceyhun bu takımı yönlendirebilecek kapasitede bir futbolcu...

Yorum

• Yarınki antep maçında senden çok şeyler bekliyoruz Ceyhun.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• ilk 11'de çıkarsa en az bir asisti var.
                Musampa'yı da yanında oynatırsa çok rahatlar...

Yorum

• tutar bizim Ziya onu da yedek oynatır.Musampa ile birbirlerine alışsınlar diye yedek kulübesinde yanyana oturdur.Musampa ile yan yana bu maçta ilk onbirde başlamalı.Şu anda ondan çok şey bekleniyor ve bunu yapabilecek kapasite de onda var.Yeterki ziya yedek bırakmasın veya defansa yardım et demesin.Bu maçta ya gol atar yada asist yapar buna inanıyorum.

Yorum

• ceyhun ve musampa böyle müthiş yıldızımız var ve ziya bunları oynatmıyor adama deli derler
                    TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yarın ceyhundan çok şey bakliyorum ölümüne mücadele etmesi gerekir hadi ceyhun
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• hoca şimdi ceyhunu oynatmazmı yarın
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hoca şimdi ceyhunu oynatmazmı yarın
                          Kendi istediği topçusu. Nasıl da oynatıcak bak. Artık kredisi de kalmadı sıkıysa oynatmaz.

Yorum

• kaleye şut çekebilecek bir topcumuz oldu kesinlikle faydası olacaktır.:meşale1:
                            BMN l TRABZON

Yorum

• Çok fit durumda ve çok tehlikeli

Ceyhun'a takma isim öneriyorum:

KOBRA
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İşte bu Ceyhun helal olsun sana ...
                                OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                                TSira TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim