ceyhunun ziya hoca ile yaşadığı stresi ben yaşasaydım herhalde topa mopa vuramazdım. adamın oynadığı kabahat oynamadığı kabahat. gözü yedek kulübesinde acaba beni ne zaman çıkaracak diye. aynı şey yattara için de geçerli. bu oyuncularının kafası rahat olursa top oynar bu adamlar. rize maçında adam gol attığı halde ziya hocadan fırça yiyordu hatırlayın. neden yanındaki bolş adama pas vermiyorsun diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yahu ne zaman ne yapacağı belli olmayan ve futbol kalitesi belli adamı dışarı almakta ancak ziyaya yakışırdı.
yahu bu adam her maç çok iyi olamaz herhalde ama yinede ona 90 dakika sabır şarttı çünkü kurduğun takımda ancak ve ancak orta sahada bişeyler yapabilecek adamdı.
Gerçi Ayman ve Hüseyin ile aynı anda orat sahada bırakın Ceyhunu Ronaldinhoyu getirin verim almak zor olur.
Hangisine pas verip geri alabilmek veya olumlu kullanmasını beklemek mümkün.
Yorum
-
Celaleddin'i çıkarıp Mustafa'yı geriye çekmesini bekledim ama Ziya Doğan Ceyhun'u oyundan aldı.Normalda anlamsız bir değişiklik ama onu anlamlı kılan Ziya Doğan'ın yapması.
Bir maç Celaleddin oynamasa 10 kişi maça başlasak ne kaybederiz?Rakib daha az taç kullanır belki.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelaleddin'i çıkarıp Mustafa'yı geriye çekmesini bekledim ama Ziya Doğan Ceyhun'u oyundan aldı.Normalda anlamsız bir değişiklik ama onu anlamlı kılan Ziya Doğan'ın yapması.
Bir maç Celaleddin oynamasa 10 kişi maça başlasak ne kaybederiz?Rakib daha az taç kullanır belki.

..bu yoruma şapkamı çıkartırım
BİR CÜMLE KURAMAYACAK KADAR KISA, BİR KELİMEYLE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR UZUNUM!!
Yorum
-
Heyy Ceyhun hey sakın kızıp küsme demekki futbolcu değilmişsinki ziya efendi sana kesik atıyor yoksa iyi oyuncu olsan kesik atarmı sana.Ziya en iyisini bilir elbet.
Öyle çalım atmakla,dikine rakip kaleye gitmekle ve adam eksiltmekle,alanı boşaltıp sağ veya sol ayakla şut atmakla,asist yapmakla,oyun kurmakla ve gol atmakla futbolcu olunmaz bunu hiç mi bilmiyorsun.Bilmiyorsan bir ziyaya sor bakalım ne der sana.Bence şunu söyler.Defansa yardım et.Gelen topu ileri vur nereye giderse gitsin belki Gökdenize rastlarda o golü ne eder eyler atar veya rakip hata yaparda gol atabiliriz.İlk işin defans yapmak olmalıki ziyanın gözünde futbolcu olasın.
Birde sakın salarını uzatmaya kalkma o zaman formayı hiç göremezsin alimallah.
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelaleddin'i çıkarıp Mustafa'yı geriye çekmesini bekledim ama Ziya Doğan Ceyhun'u oyundan aldı.Normalda anlamsız bir değişiklik ama onu anlamlı kılan Ziya Doğan'ın yapması.
Bir maç Celaleddin oynamasa 10 kişi maça başlasak ne kaybederiz?Rakib daha az taç kullanır belki.

*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
başkada ne denirki...İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun maçlarda 8 tane kazma ile ancak bu kadar oynuyor ne yapsın...Uftin Karalardayım...
Yorum
-
KUTADGU
durum budur güzel kardeşim...İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be 1 maçla adam asıp kesiyorsunuz sizi tebrik ediyorum
1 maç ile adamı da kahraman yaptık..
1 maç ile adamı keseriz....
En başından beri söylüyorum
Ceyhun sadece bazı maçları kurtarabilir. fazlasını beklemek haksızlık olur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum