senden daha cok seyler beklyioruz biz TRABZOSNPOR`lular olarak...daha iyi olman sart...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gökdenizi unuttun heralde kardeşİlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuan yattarinin haricinde adam gecebilen tek adamimiz, degerini bilelim bence. Oyunu acacak bu 2 futbolcudan baska adam yok...MİROSLAW SZYMKOWİAK
Yorum
-
Ceyhunda bu takımda Gökdeniz ve Yattara gibi bir yıldızdır,sadece biraz suyuna gidilmeli sensin denilmeli .Bu yaştan sonra bu tip adamları hiçbir hoca kendi kalıplarına sokamaz ondan en iyi verim nasıl alınacaksa o şekilde davranılmalı.tabiki bu doz iyi ayarlanmalı yok tam anlamıyla geri teper
Yorum
-
Kardeşim,göz yaşartan bir hoşgörü anlayışın varİlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhunda bu takımda Gökdeniz ve Yattara gibi bir yıldızdır,sadece biraz suyuna gidilmeli sensin denilmeli .Bu yaştan sonra bu tip adamları hiçbir hoca kendi kalıplarına sokamaz ondan en iyi verim nasıl alınacaksa o şekilde davranılmalı.tabiki bu doz iyi ayarlanmalı yok tam anlamıyla geri teper

Mutlu ramazanlar olsun.!
Olcay
Yorum
-
aslında olumlu bi transfer ama biraz form düşüklüğümü var yoksa kapasitesimi bukadar çokta fazla etkili olamıyo ama yetenekli oyuncu inş dahada faydalı olur takımımıza.
Yorum
-
Türkiye'de 3 yıldız var. Yusuf varını yoğunu ortaya koyuyor her maçta. Ee ben yıldızım demeklede olmuyor be Ceyhun Efendi. Azıcık gayret lütfen..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ceyhun gel artık kendine arttır şu kapasiteni...
Yorum
-
benim lafım vardı bu başlık altında buı lafıı hep hatırlatacağım
Biz Trabzonspor Taraftarı olacar ceyhun erişi küfürlerle ve hakaretlerle bu takımdan kovacağız göreceksiniz demiştim
gerçekden göreceksiniz amatör maçlarda boş goller atıyor 10.numara vasfını taşıyan bir topçu değil anlayamadığım eğer bu adam forumsuz ise neden yusufa güvenmiyorsun veya neden yerine gökdenizi çekip yattarayı oynatmıyorsun bu mudur taktik anlayışııTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum