Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• senden daha cok seyler beklyioruz biz TRABZOSNPOR`lular olarak...daha iyi olman sart...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Suan yattarinin haricinde adam gecebilen tek adamimiz, degerini bilelim bence. Oyunu acacak bu 2 futbolcudan baska adam yok...
      Gökdenizi unuttun heralde kardeş
      MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• ceyhun a.gücüne gol atacak ...

Yorum

• inşallah atar uzaktan güzel bir gol
          MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Ceyhunda bu takımda Gökdeniz ve Yattara gibi bir yıldızdır,sadece biraz suyuna gidilmeli sensin denilmeli .Bu yaştan sonra bu tip adamları hiçbir hoca kendi kalıplarına sokamaz ondan en iyi verim nasıl alınacaksa o şekilde davranılmalı.tabiki bu doz iyi ayarlanmalı yok tam anlamıyla geri teper

Yorum

• çok iyi futbolcu bizden hiç gitmesinn..çok güzel goller atıyo tabi tabi formda olduğu zamn
              İNŞALLAH BİRGÜN HERKES TRABZONSPORLU OLMAZ, BIRAKIN O ŞEREF BİZDE KALSIN...

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ceyhunda bu takımda Gökdeniz ve Yattara gibi bir yıldızdır,sadece biraz suyuna gidilmeli sensin denilmeli .Bu yaştan sonra bu tip adamları hiçbir hoca kendi kalıplarına sokamaz ondan en iyi verim nasıl alınacaksa o şekilde davranılmalı.tabiki bu doz iyi ayarlanmalı yok tam anlamıyla geri teper
                Kardeşim,göz yaşartan bir hoşgörü anlayışın var

Mutlu ramazanlar olsun.!

Olcay

Yorum

• sağol kardeş sanada

Yorum

• aslında olumlu bi transfer ama biraz form düşüklüğümü var yoksa kapasitesimi bukadar çokta fazla etkili olamıyo ama yetenekli oyuncu inş dahada faydalı olur takımımıza.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Türkiye'de 3 yıldız var. Yusuf varını yoğunu ortaya koyuyor her maçta. Ee ben yıldızım demeklede olmuyor be Ceyhun Efendi. Azıcık gayret lütfen..
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• sende kabahat degil senin gibi 15 kulüp gezdiren TRABZONSPORa layik görülüyorsan seni getirende kabahatir ozaman...berbat futbol oynadin.....
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bir Varsın Bir Yoksun
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Senden iyileri var ya bu takımda oyunu değiştirebilecek olan onun için hep çıkartılıyorsun yoksa ziya futbolu bilmediğinden veya defansif oynamayı daha çok sevdiğinden değil.

Yorum

• ceyhun gel artık kendine arttır şu kapasiteni...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• benim lafım vardı bu başlık altında buı lafıı hep hatırlatacağım

Biz Trabzonspor Taraftarı olacar ceyhun erişi küfürlerle ve hakaretlerle bu takımdan kovacağız göreceksiniz demiştim

gerçekden göreceksiniz amatör maçlarda boş goller atıyor 10.numara vasfını taşıyan bir topçu değil anlayamadığım eğer bu adam forumsuz ise neden yusufa güvenmiyorsun veya neden yerine gökdenizi çekip yattarayı oynatmıyorsun bu mudur taktik anlayışıı
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim