umut bulu bile almayan fatih terim ceyhun çağırmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ceyhun bazen o kadar inanmış oynuyor ki bir trabzonsporlu gibi takımı ateşleyebiliyor.. o ruhu onda olursa takım bursadan galibiyet alır''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Ceyhun,şu inatçılığını yenebilirsen daha süper olacan.
adam süper top oynuyor ama birazda bencil
resmen Trabzon insanı gibi kafa yapısı var ama bunu sahaya yansıtmaması gerek.futboluna saygım var özelliklede tekniğine,ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ama ayman ve gibileri ona ayak uyduramıyor(aymanda teknık olmadığı için bu normaldir)
Yorum
-
arkadasım bi mac kötü oynadı die kötümü ceyhun.dün kim iyi oynadıkı yattara eski günlerine dönüyor dünkü mactaki tek iyi sey buydu...İlk olarak bordomavibela tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhun dün rezildin.katlettin maçı.ben de seni iyi oynuyor sanıyordum.faydasızlardan biri de sendin.
Yorum
-
Ceyhun bir 10 numara değil, önce bunu kabul etmek lazım. Hem kendi oynasın, hem takımı oynatsın diye beklersek onu da yer bitiririz yakında. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, akıllı paslar ve sert şutlar atabilen bir adam.
Biz rakip savunmanın ortasına Umut-Ceyhun-Gökdeniz'i gömmüşüz, 5-6 kişinin arasında mucize yapsınlar diye bekliyoruz. Ceyhun-Gökdeniz 3-4 adam geçecekler, verkaç yapacaklar, sonra da Umut'a servis. Türkiyede bu bahsettiğimi yapabilecek kaç oyuncu var? Ronaldinho ile Messi'yi koysan ikisinin yerine, onlar bile zorlanır. Oyunu kanatlara yayabilsek Ceyhun presten kurtulup bulduğu boşlukları değerlendirecektir.BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum