Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok bencil... Çok... Havadan seken bir topu alırken bile çalımla, artistikle almaya çalışıyor...

Yorum

• Ceyhunun çok bencil oynadığını devamlı söyleyenlerin futbol bilgilerinden şüphe etmeye başlıyorum artık şu yorumlarınızı bi değiştirin yada bakış açınızı...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• rize maçında gol bekliyorum senden.

Yorum

• Bu takımda ondan daha teknik orta saha oyuncularımız var ya (Hüseyin ve Ayman gibi)onun için eleştiriyorlar Ceyhunu.
          Ceyhun ofansif olarak Türkiyedeki en iyi yerli orta saha futbolcusudur.
          Eleştirenlere sorarsanız onun yerine de hasanı oynatırlar olur biter işte.

Yorum

• ceyhundan trabzona hayır gelmez hepiniz küfrederek gitmesini isteyeceksiniz 3-5 hafta sonra çok bencil oynuyo ve kendini vermiyo kondüsyon 0 2. yarılar dikkeet edin kendini çok iyi saklıyoo ortalıkda yok geziyoo
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ceyhundan trabzona hayır gelmez hepiniz küfrederek gitmesini isteyeceksiniz 3-5 hafta sonra çok bencil oynuyo ve kendini vermiyo kondüsyon 0 2. yarılar dikkeet edin kendini çok iyi saklıyoo ortalıkda yok geziyoo
              kondisyonu 2.yarilarda eksiliyor yada oyundan düsüyor dogrusun . Bir macta olsa sorun degil ama genel olarak 70 dakikak oynama kapasitesine sahip oldugunu zannetmiyorum. Kaldigi dakikalarda cok kosuyor denilebilirmi Serkan,Ayman, Hüseyine nazaran ? Denilemez ve ben simdi düsünüyrum 40.yil balosunda Ceyhun Sampiyon olmak elimizden gelen herseyi hatta fazlasini yapacagiz, yapmaya haziriz.

Abi iyi, güzel 70 dakikalik oyunla sampiyonmu olunuyor , olunuyorsa hangi ülkede , Türkiyedemi ?

Bencil oynamasini biraz normal karsiliyorum ama mücadele etmemesi , kosmamasi, oyundan düsmesini, nasil karsilayacaksin ? Rahmetli 90 yasindaki Babaannem bile günde km lerce yol katediyordu .

Toparlan Ceyhun

Halbuki ne umutlarla gelmisti ? :

1 Subat 2007

CEYHUN TRABZON’A İLAÇ OLABİLİR Mİ

Hem de nasıl!

Ceyhun Trabzonspor için, yıllardır aranılan ama bir türlü bulunamayan ikinci ÜNAL KARAMAN kazancıdır.

Fuleli, adam eksilten ve zekayla harmanlanmış saldırgan stiliyle Trabzonspor’un oyun karakteristiğine ‘cuk’ oturan Ceyhun, uyum sorununu kısa sürede aşarsa Trabzon zirveye doğru hızlı bir koşuya başlar. Doğmamış çocuğa don biçmek elbette sağlık işareti değil, lakin şunu söylemeden de geçmemeli; Trabzon yönetimi çok ‘hayırlı’ bir işe imza koymuştur. Bu oyuncuyu ısrarla isteyen Ziya Doğan; umalım ki yıldız futbolculara karşı defalarca sergilediği olumsuzlukları Ceyhun üzerinde de denemez. Zira bu ülke futbolunu yakından takip eden herkes bilir ki; Ceyhun çok disipline edilmekten sıkılan ve yaratıcılığı sınırlanan bir yapıya sahiptir.Ama bir futbolsever olarak daha şimdiden Ceyhun-Yattara-Gökdeniz üçlemelerini hayal etmeye başladım, ayıp mı ne dersiniz!?

Ceyhun’lu Trabzonspor’un ya orta sahadan ya da forvetten bir ismi kenarda tutacağı muhakkak. Umarızki Ziya Doğan; Ceyhun’lu orta sahanın kaçınılmaz olarak savunma direncinin azalacağını hesap eder ve öyle bişr takımla çıkar. İlklerle başladık kendi adımıza bir başka ilkle bitirelim.

Sedat Tunali

Ribery e 25 milyon Euro para ödedi Bayern takimi bugün televizyonlarda mizah yapiliyor Alman televizyonlarinda her tarafa kosuyor hatta her istenilenin kat kat fazlasini veriyor anlaminda . Süper Transfer oldugu daha ilk macindan belli oldu. Almanyayi kendisine hayran biraktirdi hatta Bayern in düsmanlari bile Bayern maclarini seve seve izliyor. Transferinde Alman medyasinda da pek birsey yazilip cizilmedi yani bastan asagi kadar transfer piyasada yoktu . Vardir yazilar ama bizim ülkemizde oldugu gibi degil. Etken olabilirmi ? Bilmiyorum sadece bir not olsun.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ceyhunun çok bencil oynadığını devamlı söyleyenlerin futbol bilgilerinden şüphe etmeye başlıyorum artık şu yorumlarınızı bi değiştirin yada bakış açınızı...
                sevgili jack efendi niye ve neyi neden eleştiriyoruz..

Ceyhun gerçekten çok bencil oynuyor, bu kötü bir futbolcu olduğunu değil de takım oyunu oynamadığını gösterir. Ceyhun bu tarzıyla bana göre bir kaç maç kazandırabilir Trabzona ama olmayan bir takım oyununu daha da baltalar.

Emin ol ki futbolun topla oynandığı kısmı ile topsuz oynandığı kıssmını bile dikkatli izleyen bir futbol anlayışım var. Ve ben sana göre yanlışolan futbol açıma bakarak şunu (şunları) söylüyorum...

1- Ceyhun topsuz oyunda hiç yok..
                2- Ceyhun toplu oyunda, eğer top onun ayağındaysa var....

Yorum

• Yahu beyler Ceyhun,Gökdeniz ve Yattara gibi futbolcuların şahsi gayretleriyle zaten bişeyler yapılmaya çalışılıyor.
                  Orta sahada kimler var ve nerede oynuyorlar bakıpta öyle konuşun.
                  Bencillikten kastınız ne? adam 2 çalım atıp şut vurdup gol attığı zaman iyi olmdığı zaman kötü mü oluyor.Keşke yanında onun gibi top kullanmayı bilen orta saha oyuncuları olsaydıda ona bencil oynamak düşmeseydi.

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sevgili jack efendi niye ve neyi neden eleştiriyoruz..

Ceyhun gerçekten çok bencil oynuyor, bu kötü bir futbolcu olduğunu değil de takım oyunu oynamadığını gösterir. Ceyhun bu tarzıyla bana göre bir kaç maç kazandırabilir Trabzona ama olmayan bir takım oyununu daha da baltalar.

Emin ol ki futbolun topla oynandığı kısmı ile topsuz oynandığı kıssmını bile dikkatli izleyen bir futbol anlayışım var. Ve ben sana göre yanlışolan futbol açıma bakarak şunu (şunları) söylüyorum...

1- Ceyhun topsuz oyunda hiç yok..
                    2- Ceyhun toplu oyunda, eğer top onun ayağındaysa var....

Dostum bu senin görüşün ve hiçbirine katılmıyorum zaten biraz futbol bilgisine sahip olan bi insanın sana katılması söz konusu olamaz...
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dostum bu senin görüşün ve hiçbirine katılmıyorum zaten biraz futbol bilgisine sahip olan bi insanın sana katılması söz konusu olamaz...
                      neden öyle ağır bi görüş te bulunuosunki kardeş birazcık futboldan anladğımı düşünüyorum ve kutadgu haklı gibi geldi bana

Yorum

• Ziya'nin takiminda zaten topsuz oynayan bin kisi var ama maalesef toplan oynamayi bilen kisi 0. Birakinda Ceyhun istedigi gibi oynasin. Ne bekliyorsunuz yani 90 dk presmi yapsin adam? O gorevi zaten Ayman, Hasan, Huseyin aliyor.

Yorum

• trabzonda yattaradan başka kimse 3 çalımı geçemez insan 3 kişiyi çalımladıkdan sonra pas verir orta atar bu ceyhun 4. yüde çalımlayım diyor ya bi at kanser oluyorum yaaa yattara hep çalımlayıp orta açma içerisinde az örnek al alemciden yaavvv
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tebrikler Ceyhun iyiydin.Kalecinin çıktığını gördü ve uzaktan kaleye vurduğun top gol olmalıydı
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Küçük maçların büyük oyuncusu.bu formunu büyük maçlardada göstermeni bekliyorum.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Hârika oynadı. Uzaktan attığı şut gol olsaydı daha da güzel olacaktı...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim