Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya diyordu ki Yattara yı oynatırsam kim koşacak diye.Ceyhun u oynatırsan kim koşacak Ziya Bey.Marcelinho ya yer bulamayan adam Ceyhun u forvetin arkasına koyacak.
    En son tirabzonli tarafından düzenlendi; 31.01.2007, 10:18.

Yorum

• İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir de sivas dan serveti , denizli den yusuf u , galatasaraydan necati yi veya tolga yı, beşiktaştan baki mercimek i aldık mı tamamdır bu iş , böylece topu kendi yarı sahamız içinde çevireceğimiz için futbolcuların yorulma oyundan kesilme problemleri ortadan kalkacaktır., rakip takım da kendi kalesine gol atarsa hooop 3 puan cepte,,, ayrıca kendi takımlarında forma şansı bulamayan bu futbolculara sıcak bir yuva sunmanın mutluluğu da mevzunun duygusal boyutu
      vallahada billaha aynen katılıyorum )))

Yorum

• İlk olarak owenank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gecen hafta Ankaragucu-Bursa macında, Ankaragucunun golunde arapasını kim nasıl atmıs bir bakın arkadaslar.
        TOPU oraya kadar nasıl getirecez asıl meselede bu zaten.....

ceyhunun alınma amacı musampayı göndermektir.... tıpkı marce, fatih, symekte olduğu gibi.....

ayrıca söylendiği gibi üst düzey olsaydı fbde gsde oynar geri dönmezdi..... bizede gelmezdi....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ceyhun Trabzon'da

Transfere doymayan Trabzonspor, Gençlerbirliği’nden Risp ve Ayman’ın ardından Ankaragücü’nden de Ceyhun Eriş’i transfer etti. Tecrübeli futbolcu, 1 milyon euro artı Ankaragücü’ne kiralanan Murat Ocak’a karşılık 1.5 yıllığına Bordo-Mavili formayı giyecek. Bugün Trabzon’a giderek resmi imzayı atacak olan Ceyhun, 1.5 yıllık anlaşma karşılığında 1 milyon 200 bin YTL alacak.Trabzonspor, bu sezon başkentten 6. futbolcu transferini yapmış oldu. Bu arada basın toplantısı düzenleyen Ziya Doğan, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanacaklarını iddia etti. Doğan, “Final oynamak istiyoruz. Bu gücümüz var. İddialıyız. Gaziantepspor karşısında iyi bir sonuç alıp rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyoruz” dedi.

Haluk AYYILDIZ

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TOPU oraya kadar nasıl getirecez asıl meselede bu zaten.....

ceyhunun alınma amacı musampayı göndermektir.... tıpkı marce, fatih, symekte olduğu gibi.....

ayrıca söylendiği gibi üst düzey olsaydı fbde gsde oynar geri dönmezdi..... bizede gelmezdi....

çok basit düşünmüşün kardeş kusura bakma da...tersten düşünecek olursan iyi futbolcu olmasaydı galatasary fener almazdı diye de bir sav koyabiliriz ortaya...gs dönemini hatırlamıyorum ama fener de çok iyi performans gösterdi bence...ortega gidince onu da gönderdiler...ikinci olaraka bu adam konyada oynarken çoğu maçını izledim.özellikle konyanın 4-2 kazandığı bi samsun maçı vardıki samsunu tek başına imha etti...bugün transferin son günü...musampanın bir yere gideceğini düşünmüyorum bu saatten sonra...haa oynatır mı ziya ? bunu zaman gösterecek...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ajax'ın alt yapısında Freud okuyan adamı gelip ZD'a emanet edip sonra anlamasını bekle...
              Hocam, Ziya Doğan Freud'u Ford'la karıştırır. Araba markası olanla karıştırırsa ne ala ama...

Yorum

• Trabzonspor'da oynamak gurur verici
                Trabzonspor, Ankaragücü'nün yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş'i bonservisi ile birlikte 1,5 yıllığına renklerine bağladı. Bordo-Mavililer, başkent ekibine Murat Ocak'ı da verdi.
                Trabzonspor'a transfer olan Ceyhun Eriş Bordo-Mavili kulüpte uzun yıllar top koşturmak istediğini söyledi.

Trabzonspor formasını giyeceği için mutlu olduğunu belirten 29 yaşındaki yıldız futbolcu, bu transferin kendisine yeni bir hava vereceğini ifade etti. Ceyhun, "Bordo-Mavili forma beni hep heyecanlandırmıştır." yorumunu yaptı.

Transferin gerçekleşmesinin ardından telefonla sorularımızı cevaplayan yeni Trabzonsporlu futbolcu şöyle konuştu: "Uzun zamandan beri kulübüm Ankaragücü ile temas halinde olduklarını biliyordum. Ama bu transferin ben biraz dışındaydım. İki kulüp arasında anlaşma sağlanınca ben de menajerimle birlikte kulüp yetkilileriyle masaya oturup anlaşma sağladık. Şu an gayet rahatım. Keyfim yerinde. Ziya Doğan ile daha önce bir temasım olmadı. Ama beni çok istediğini biliyordum. Ziya Doğan çok takdir ettiğim bir teknik adam. Onu utandırmak istemiyorum. Umarım takımın kötü gidişine dur diyebiliriz. Bunda benim de emeğim olursa son derece mutlu olurum."

Son zamanlarda basında kendisinin Trabzonspor'a transferinin çok fazla yer bulduğunu anlatan Ceyhun Eriş, sürekli tebrik telefonları aldığını açıkladı. Eski Ankaragücülü yeni Trabzonsporlu futbolcu Ceyhun Eriş, "Açıkçası hocam Hikmet Karaman gitmemi istemiyordu. Neticede takımın formda oyuncularından biriyim. Ve hiçbir teknik adam performansını beğendiği bir oyuncuyu kaybetmek istemez. Aslına bakarsanız çok fazla heyecan duymuyorum. Çünkü yeterince kulüp dolaştığımı düşünüyorum. Üst düzey takımların da formasını giydim. Ama gururlu olduğumu söyleyebilirim. Sonuçta Trabzon'da benden büyük beklentiler olduğunu biliyorum. Bu beklentiler beni strese sokmaz tam aksine hırslandırır. İnanıyorum ki takım arkadaşlarımla birlikte Karadeniz ekibinde çok başarılı işlere imza atacağız." açıklamasını yaptı. Bu arada Trabzonspor, Ceyhun'un transferiyle bu sezon kadrosuna 6. başkentli oyuncuyu katmış oldu. Bordo-Mavili ekip, sezon başında Ankaragücü'nden Umut Bulut, Ankaraspor'dan Musa Büyük ve Ersen Martin ile devre arasında Gençlerbirliği'nde Ayman ve Risp'i renklerine katmıştı.
                Önder Arı

Beyefendi heyecan duymuyormuş.Çok takım dolaşmış.Üst düzey takımlarda oynamış.Bak sen.O bir milyon euro ile ne altyapı tesisleri kurardık.Yazık

Yorum

• bu arada yazmadan geçemeyeceğim...ziya Ceyhunu solda oynatacak çok büyük ihtimalle...forvet arkasında oynatacak olsa Marce yi oynatırdı...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üst düzey yetenekleriyle ve eksik futbol mentalitesiyle Trabzonspor'da başarılı olursa Trabzonspor sıradan bir takımdır diyemeyiz.. daha önce bu tip oyuncularımız olmuştu ve ayrıca ülkemizdeki yıldızların bir çoğu bu bahsettiğin kategoriye girer..Sergen gibi.. halen de yokmu takımımızda bu bahsettiğin tip adamlar? bir adam ömrü hayatında serbest vuruştan tek gol atmamış fakat buna rağmen ısrarla her kazanılan frikiğin başına geçiyorsa bu bir mental eksiklik değil midir? Yani çok uzağa gitmeye gerek yok üst düzey yetenekleriyle ve sıradan futbol mentalitesiyle takımımız içinde başarılı gözüken oyuncular var.. o halde teorinize göre sıradanız..
                    Dogrudur. Hatta Ronaldinho'da bu kategoriye girebilir, "ust duzey yetenekleri olan ama hali sahada futbol oynar gibi oynayan futbolcu kategorisi" Ama "ust duzey yetenegin" duzeyine bagli olarak Ronaldinho Barcelona'da oynar sampiyonlar ligi sampiyonu olur, Gokdeniz Trabzon'da oynar Cehyun'da Ankaragucu'nde ... Ornekleri arttirabiliriz, Sergen bjk'de, Fatih Tekke Trabzon'da, Kaka Milan'da, Juninho Lyon'da, Yusuf Denizli'de, Lazarov Gaziantep'te, Zafer Biryol Bursaspor'da vs. vs. Siz diyorsanizki Ceyhun'un yetenekleri Trabzonspor'a uygundur ben size itiraz etmiyorum zaten, sadece Trabzonspor'u sirdan yaparsiniz diyorum.. Trabzonspor'un hedefi artik ligde ust siralarda yer edinmek olur diyorum.

Gokdeniz'in de mantalitesini begenmem, hatta Fenerbahce'deki Tuncay, Tumer, gs'deki Hasan Sas, Necati vs. bunlari da begenmem. Bunlarin da futbol zekalari yoktur ve bence siradan oyunculardir.

Avatarimda Gokdeniz'in resimi olmasi su anda takimdaki tek Trabzon kokenli yildiz futbolcumuz oldugu icin ve taraftarlarin da kendisine olan (hakli) tepkilerine karsi Gokdeniz'e destek vermek isteyisim.. Kendisine sahip cikmamiz gerektigini dusunuyorum..
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• ronaldinyolar şimdiye kadar Trabzon'da oynuyordu ya, bjk.yı bilmem kaç kere şampiyon yapan sergen'i de küçümseyin, ceyhun'u da Tekke'yi de...

hocayı, yönetimi eleştirmeyi çok iyi anlıyorum, ben de eleştiriyorum ama koca imparatorluğu batıran "istemezük"cülüğü anlamıyorum...hep negatif düşünce, hep negatif bakış, hep negatif düşünce...bu olumsuz enerji yükleme sevdasından vazgeçelim...
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ceyhun bize lazımdı diyenler şahsi oynayıp her topu ezdiğinde anlayacaklar bize kimin lazım oldugunu.ceyhun oyun düşüncesi olarak bize fayda sağlamayacak. eğer Ankara - Trabzon uçağında düşünüp taşınıp değişime uğramadı ise.

ziya hoca muhtemelen

Jeff(Tolga)
                        musa step risp celo
                        ferhat hüseyin ayman hasan(mustafa)
                        ceyhun gökdeniz

bence;
                        jeff
                        step risp cagdas
                        ayman
                        yattara gökdeniz musampa
                        ceyhun
                        umut ersen
                        Sence olan kadroyu çıkarsın ziya doğan gidip elini öpücem. Bu adamın mantalitesi bu değiştiremezsin Musampa gibi bir adamı oynatmayacak kadar futbol fukarası.
                        61>34

Yorum

• Ortalık Tezlerle doldu o zaman birtanede ben yazayım.

Şimek in Trabzonspora alınmasını İsteyen Ziya Doğandır.Yine Aynı Şekilde Ceyhununda alınmasını isteyen Ziya Doğandır.Ozaman Ceyhun iyidir.

Sadece bir Tez.O kadar Mutlak anti tezide vardır.

Ama biz Tıpkı Şimekte olduğu gibi seyredipte karar vereceğiz.En fazla 2-3 maçta iş ortaya çıkar.
                          Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Bu sene ne hikmetse transfer ettigimiz futbolcularin cogu Ankara takimlarindan.Ankaragücü'nden Umut Bulut ve Ceyhun`u, Ankaraspor'dan Musa Büyük ve Ersen Martin`i ,Gençlerbirliği'nde Ayman ve Risp'i aldik.
                            Acaba Keciören , Sincanspor , Mamak ta bizim isimize yarayacak topcu yokmu ?

Yorum

• İlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ortalık Tezlerle doldu o zaman birtanede ben yazayım.

Şimek in Trabzonspora alınmasını İsteyen Ziya Doğandır.Yine Aynı Şekilde Ceyhununda alınmasını isteyen Ziya Doğandır.Ozaman Ceyhun iyidir.

Sadece bir Tez.O kadar Mutlak anti tezide vardır.

Ama biz Tıpkı Şimekte olduğu gibi seyredipte karar vereceğiz.En fazla 2-3 maçta iş ortaya çıkar.
                              marceyi harcayan doğandır.

yararlı olursa
                              ceyhunuda harcayacaktır.

bir tezde benden.

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok basit düşünmüşün kardeş kusura bakma da...tersten düşünecek olursan iyi futbolcu olmasaydı galatasary fener almazdı diye de bir sav koyabiliriz ortaya...gs dönemini hatırlamıyorum ama fener de çok iyi performans gösterdi bence...ortega gidince onu da gönderdiler...ikinci olaraka bu adam konyada oynarken çoğu maçını izledim.özellikle konyanın 4-2 kazandığı bi samsun maçı vardıki samsunu tek başına imha etti...bugün transferin son günü...musampanın bir yere gideceğini düşünmüyorum bu saatten sonra...haa oynatır mı ziya ? bunu zaman gösterecek...
                                ya arkadaşım gs istemiş olsa fener istemiş olsa bize gelmezdi gelirdi diyosanda ancak kendini kandırırsın. peki madem bu kadAR iyi oyuncu KONYADA bile tutanamadı neden acaba. bunu düşündünmü. biz 13. takımıyız üst düzey bi futbolcuyu diğer 12 takım beğenmedide AKILLI bizmiyiz. elinde musampa gibi bi silahını oynatmayıp küstüreceksin. marceyi yollaaycaksın fatihi yollayacaksın sonra CEYHUN gibi bi adam sevinmemizi bekleyeceksin. kusura bakma ama ceyhunun tek faydası uzaktan şut çekebilen bi elemanımız olacak. TABİ TOPU CEZA SAHASINA GETİREBİLİRSEK.

eğri oturup doğru konuşalım CEYHUN GİBİ KALİTELİ olabilir( ama asla üst düzey değil) bir adama bile bu kadra sevinecek hale gelsdiysek hay halimize.....

yarın musampa gidecek göreceksiniz şimdiden onun gönderilmesine kzılmaması için yapılan bi transfer bu.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim