Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fredrik Risp

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gelir Geçer... bozuk bi takımda Hagi bile iş yapmaz. Risp mi iş yapacak
    Ama doğru bi transfer (ara transfer olduğu için)
    Zamanında Eller'in kıymetini bilseydik.......

Yorum

İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili Mert; bakalim Stepanov'la onu yanyana görebilecek miyiz?
      ağbi görürüz heralde ziya hoca onu istiyomuş.bu yüzden alınmış
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

FREDEİK RİSP
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Yorum

Gençlerbirliği, dış transferde Milan'ın da istediği Göteborg'un kaptanı Fredrik Risp ile anlaştı.. 25 yaşındaki stoperle bir yılı opsiyonlu 4 yıllığına anlaşma yapıldığı belirtildi..

Göteborg'un takım kaptanı olan Risp, 25 yaşında ve stoper mevkiinde oynuyor. İsveçli defans oyuncusunun kulübüne 300 bin euro ödenirken, kendisine verilecek ücret ise futbolcuyla Ankara'da yapılacak görüşmelerde belirlenecek. Fredrick Risp'i, İtalya'nın AC Milan ekibinin istediği de öğrenildi.

Gençlerlirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ve genel menajer Hasan Çetinkaya, 3 Haziran Cuma günüden bu yana İsveç (A) ve ümit milli takımlarının Dünya Kupası Eleme Grubu karşılaşmalarını izlemek için bu ülkede bulunuyordu.

-RİSP KİMDİR?-
            Teknik direktör Ziya Doğan'ın istediği futbolcular arasında yer alan Risp, daha önce İsveç'in Lysekils ve İtalya'nın Chievo takımlarında forma giydi.

Göteborg takımına 1998 yılında gelen Risp, takımının 164 resmi maçında yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplam 5 gol atan İsveçli oyuncu, 1.86 metre boyunda ve 81 kilo. (A) Milli formayı 1 kez giyen Risp, ayrıca 21 yaş altı milli takımda da 15 kez oynadı.

Yorum

Defans için tavsiyem: Fredrik Risp
              Savunmamızda sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için takviye kaçınılmaz. Transfer bütçemizde malum. Bu şartlarda defans için Türkiye'nin en iyi savunma oyuncularından biri olan Fredrik Risp Beşiktaşımız için biçilmiş kaftandır. Türkiye liglerini tanıyan, uyum sorununu aşmış, soğukkanlı, istikrarlı oyunu ve düşük maliyeti ile F.Risp savunmaya yapılabilecek en mantıklı ve risksiz transfer olur.

Gençlerbirliği'ne geçen sezon başında İsveç'in Göteborg takımından gelen 26 yaşındaki savunma oyuncusu, istikrarlı oyunu ve adam markajındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem İtalya Serie A ekiplerinden Chievo Verona formasını da giyen Risp, bu sezon Gençlerbirliği'nde oynadığı tüm karşılaşmalarda 90 dakika forma giymeyi başardı.

Ad Soyad: Lars Fredrik Risp
              Takımı: Gençlerbirliği
              Numara: 3
              Mevki: Defans
              Doğum Yeri: İsveç
              Tarihi: 15.12.1980
              Boy: 186 cm
              Kilo: 82 kg
              Sözleşme
              Baş/Bit: 2008
              Detaylı Bilgi: Evli iki çocuk babası. Ülkesinde profesyonel anlamda uzun süre top koşturdu. Gençlerbirliği'ne geçen sezon başında İsveç'in Göteborg takımından gelen 26 yaşındaki savunma oyuncusu, istikrarlı oyunu ve adam markajındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem İtalya Serie A ekiplerinden Chievo Verona formasını da giyen Risp, bu sezon Gençlerbirliği'nde oynadığı tüm karşılaşmalarda 90 dakika forma giymeyi başardı. Fredrik Risp'in sözleşmesi 2008 yılında sona eriyor.

Trabzonspor'a transferi gündeme gelen İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp için Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın 'Her oyuncumuzu satabiliriz' dedi.

YouTube Video ERROR: If you can see this, then <a href="http://besiktasforum.net/forum/A href="http://www.youtube.com/"YouTube/a"http://www.youtube.com/">YouTube is down or you don't have Flash installed.

Yorum

İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ağbi görürüz heralde ziya hoca onu istiyomuş.bu yüzden alınmış
                Yok yok onu demek istemiyorum. Bu yönetimin Stepanov'u satmak icin göz boyamak adina Risp'i almis olabilecegini düsünürsen, belki de ikisini yan yana göremeyiz.
                Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

Yok yok onu demek istemiyorum. Bu yönetimin Stepanov'u satmak icin göz boyamak adina Risp'i almis olabilecegini düsünürsen, belki de ikisini yan yana göremeyiz.
                  ağbi çok doğru düşünmüşsün.
                  ben zaten bu yönetimin yaptığı işlere akıl sır erdiremiyorum.ama stepanovu satmak için risp i aldılarsa çok büyük hata yaparlar.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

Ben sanki bu senaryoyu biryerlerden hatırlıyorum.Tamam şimdi buldum!Fatih Tekke'yi satıp Marce'yi aldıkları gibi dimi?

Risp hayırlı uğurlu olsun.Kendisini yanlızca Ankara'da 1 kere canlı izledim.Pek bir yorumum yok.Umarım dediğiniz kadar faydalı olur bize.Stepanov'la beraber.

Yorum

www.fredrikrisp.se kendi sitesi ve bakın burada ne var:

"Om någon har något att säga, maila mig gärna!

fredrikrisp@hotmail.com "

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cok kurnaz ca bır taktık stephanovu satacakları ıcın aldıklarını sankı bılmıyoruz bızı ıyıce bısey bılmez yerıne koyuyolar

cok haklısın arkadasım onuda satacaklar fatıh tekke gıbı yıne parasını yıyecekler bızde burada trabzonsporumuza aglayacaz neseartık alıstık bu senaryolara

ama rısp ıcın sevındım kalıtelı bı oyuncu umarım yararlı olur

Yorum

insallah Defansimiza merhem olur
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Ben faydali olacagina eminim, insallah da yanilmam..
                            Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

hoş geldin risp, ben Trabzonsporuma faydalı olacak topçuyu ilk gördüğümde anlarım, öyle bi yeteneğim var ve sen çok başarılı olacaksın..
                              yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

kesin bu adi adamlar stepanov u satmak için risp i ve erdinç i aldılar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim