hadi hayırlısı bakalım...inşallah faydalı olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen ziyayı hiç tanıyamamışın kardeşim...İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayata böyle oynatmaz ziya böyle ancak söyle oynatir:
---------------Jefferson----------------------
Musa(Ali Günes, gelirse)---Stepananov---Cagdas---Murat
----------------Hüseyin----------
Yattara----Gökdeniz----Marcelinho----Musampa
---------------Ersen-------Umut

ziya hiçbir maça 12 kişi çıkmadı bugüne kadar...
En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 05.01.2007, 22:01."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen ziyayı hiç tanıyamamışın kardeşim...

bakalim benim aslinda hic umudum yok böyle oynatilcagindan ama ........neyseSampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
ya risp kim ya trabzonsporu risp ve ayman mı sampiyon yapcak risp ağır ve çok geç kademelere giren bir oyuncu erkan ii tecrübeli gecen sezon cincon da ilgilenioduİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRisp olmadan olmazzzzzzz...Bu Hacıosmanoğlu neden Risp le ilgilenmiyormuş ya deli mi ne...Ayman hayırlı uğurlu olsun...Ziya takımda kaldığına göre yaptığı transferlere de satgı duymak gerekiyor...en azından yabancı değil...bu da güzelll...
hadi ayman da türkmüş neyse ama ya 3.5 yıl ne bu adam 29 yaşında at 2.5 senelik imza gitsin yönetim yok trabzonda her zaman söylüyom
risp ayman erkan trabzona çok mu süper katkı sağlıcak rispe hiiç güvenmiyorum
ayrıca bu işin için de bir iş var neden eller vestepanov varken risp alınıo 3 yabancı defansa harcanıo buna da akıl ermio
büyük ihtimalle stepanov veya eller gidio yoksa gene 7 yabancı olcak ayrıca bjk ile kleberson takası gündemdeydi bi ara szymek + 1 milyon euro ya klebersonu alıoduk musampa mı yolcu bu ne biçim yöneticilik"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
keşke böyle oynatsaİlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayata böyle oynatmaz ziya böyle ancak söyle oynatir:
---------------Ersen-------Umut"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen ufak bir umidim bile yok yazik trabzonumun paralarina takimimiz copluge donuyor ama kimsenin elinden bisey gelmiyor bilincsizce yapilan transferlere bir yenisini daha ekledik ama hala akillanmiyoruzz tek kelimeyle halimiz icler acisi
o kadar kara kara düsünme beeeSampiyonluk Önemli Degil
Yorum
-
oyle deme kardesim eger bugune kadar yasadiklarimizdan ders cikarsaydik sence buzamanda boyle mantiksiz isler yapmis olurmuyduk bu sene ayman takima ne kazandiracak sadece gunu kurtarma dina yapilmis bir transferdir zaten trabzon 10 senedir gunu kurtarmak icin bu hallere dusmusturr yasadiklarmizdan ders cikaramamisizdir benim tepkim aymana degil hala degistirmedigimiz zihniyetimize bu sene zaten gecmis sen cikarsan paf takimdan 3 4 tane adam yavas yavas takima adapte edip monte etsen kotumu olurdu.. neden bizden bir arda emre cikmiyor neden altyapimiza gereken destegi vermiyoruz neden ellerinden tutmuyoruzz nerde alisenlerimiz nerde emre aygunlerimiz nerde selimlerimiz sizce biz onlara gereken destegi verdik mi ellerinden yeterince tutuk mu eger gerekli alakayi gosterseydik bizden ardalar emre ler cikmazmiydi elin feneri bile son uc senede altyapisindan 4 tane futbolcuya kadrosunda yer veriyorsave altyapiyla ovunenn trabzonun kadrosunda altyapidan cikan 2 den fazla topcu yoksa sen daha cok aymanlara musamp[alara kalirsin onlardan medet umarsinİlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar kara kara düsünme beee
halimiz her gecen gun kotuye gidiyo ve bizim elimizden bir sey gelmiyo kabul edemiyoruz ama efsane gozumuzun onunde yok oluyo
Yorum
-
ben yinede o kadar negativ düsüncelim degilim. elbette eski zamanlardaki gibi gencler önem vermiyoruz ama bunlar zamanla olacak seyler benim icin.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyle deme kardesim eger bugune kadar yasadiklarimizdan ders cikarsaydik sence buzamanda boyle mantiksiz isler yapmis olurmuyduk bu sene ayman takima ne kazandiracak sadece gunu kurtarma dina yapilmis bir transferdir zaten trabzon 10 senedir gunu kurtarmak icin bu hallere dusmusturr yasadiklarmizdan ders cikaramamisizdir benim tepkim aymana degil hala degistirmedigimiz zihniyetimize bu sene zaten gecmis sen cikarsan paf takimdan 3 4 tane adam yavas yavas takima adapte edip monte etsen kotumu olurdu.. neden bizden bir arda emre cikmiyor neden altyapimiza gereken destegi vermiyoruz neden ellerinden tutmuyoruzz nerde alisenlerimiz nerde emre aygunlerimiz nerde selimlerimiz sizce biz onlara gereken destegi verdik mi ellerinden yeterince tutuk mu eger gerekli alakayi gosterseydik bizden ardalar emre ler cikmazmiydi elin feneri bile son uc senede altyapisindan 4 tane futbolcuya kadrosunda yer veriyorsave altyapiyla ovunenn trabzonun kadrosunda altyapidan cikan 2 den fazla topcu yoksa sen daha cok aymanlara musamp[alara kalirsin onlardan medet umarsin
halimiz her gecen gun kotuye gidiyo ve bizim elimizden bir sey gelmiyo kabul edemiyoruz ama efsane gozumuzun onunde yok oluyo
necmi perekli menejerimiz bu islerlen ilgilenirSampiyonluk Önemli Degil
Yorum
-
çoğu arkadaşın düşündüğü kadar olumsuz düşünmüyorum daha doğrusu düşünmek istemiyorum
ziya hocanın çift ön liberoya dönüp hüseyin ve aymanı yanyana oynatacağını düşünüyorum ki bu ıkılıninde ilk yarıdakı performanstan daha ıyı bı performans göstereceğini düşünüyorumsorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayata böyle oynatmaz ziya böyle ancak söyle oynatir:
---------------Ersen-------Umut
Bu kadro çok iyi ama sence 12 kişi oynamamıza federasyon bir şey demez mi?..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
ben hatırlıyorum hemde tam gecen yıl yine bu zamanlar Fatih Akyel hatta bundan fazla tepki vardi ona . ve sonuc ortada.İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeldiğinde bu kadar eleştirilen ve istenmeyen başka bi topçu ben hatırlamıyorum.ama ben bu kadarda eleştirilmesine ve istenmemesine karşıyım.çoğu arkadaşımızda sırf eleştiri olsun diye eleştiriyo.Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Yorum
-
neticede, türk statüsünde oynayacak bunuda göz önünde bulunduralım.. topla oyunu yönlendirmede hüseyinden iyi olabilir, ama defansif ve kesicilik anlamında hüseyinden iyi olamaz, hava toplarınıda buna katabiliriz.
Yorum
-
Analyzer
Kadro kuranların yarısı 12 kişi kuruyo zati kadroyuİlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro çok iyi ama sence 12 kişi oynamamıza federasyon bir şey demez mi?..
Bu arada imza süper olmuş Kaan
Yorum
-
Ayman 25 yaşındayken ilgilenmeye başladık.. Kısmet bu seneyeymiş

Türkiyeye ilk geldiğinde uzaktan golleri vardı hatırlıyorum..Çok kötü bi oyuncu değildi.. Ama bu son iki sezondur düşüşteydi takip ettiğim kadarı ile..
Valla adamın golü yok son 2 sezondur.. İşallah hayırlı olur ama,29 yaşında bir futbolcu için fazla para verilip alındı....O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum