Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayman Abdelaziz

evet bu onur bana ait ayman başlığını açıyorum herkese hayırlı uğurlu olsun (yarın resimleride koyarız artık)
    Ayman yarın imzalayacak!

Trabzonspor'un, Gençlerbirliği'nden renklerine bağladığı Ayman Abdelaziz'in, yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi. Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ayman konusunda Gençlerbirliği Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ''Ayman, yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçecek'' dedi.
    Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği'nin diğer oyuncuları Risp ve Erkan'ın ise şu an için gündemlerinde bulunmadığını söyledi.
    Sırasıyla Kocaelispor, Malatyaspor ve Gençlerbirliği'nde forma giyen Mısırlı oyuncunun, sağlık kontrolünde herhangi bir sorun çıkmaması durumunda Trabzonspor'un Antalya kampına katılacağı öğrenildi.
    29 yaşındaki orta alan oyuncusu, teknik direktör Ziya Doğan ile Malatyaspor ve Gençlerbirliği'nde birlikte çalışmıştı.

04.01.2007
    Kaynak : AA

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 31.01.2008, 14:35.

Risp olmadan olmazzzzzzz...Bu Hacıosmanoğlu neden Risp le ilgilenmiyormuş ya deli mi ne...Ayman hayırlı uğurlu olsun...Ziya takımda kaldığına göre yaptığı transferlere de satgı duymak gerekiyor...en azından yabancı değil...bu da güzelll...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

hadi bi halt yediniz başkanlığa geldiniz
      bi halt daha yiyip ziyayı alıp Transfer yapmasına izin verdiniz
      Hadi yine bir halt daha yiyip 29 yaşındaki muzmin sakat aymanı aldınız
      yahu bari 3.5yıl imza attırma haltını yemeseydiniz

Yorum

Mantalite eksiği olmayan bi Afrikalı Kasabın önde gideni.. Büyük takımda oynuyorum, kolay kart yemem mantığıyla oynarsa hem rakibe acıyorum hem bize.

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet bu onur bana ait ayman başlığını açıyorum herkese hayırlı uğurlu olsun (yarın resimleride koyarız artık)
          Ayman yarın imzalayacak!

Trabzonspor'un, Gençlerbirliği'nden renklerine bağladığı Ayman Abdelaziz'in, yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi. Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ayman konusunda Gençlerbirliği Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ''Ayman, yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçecek'' dedi.
          Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği'nin diğer oyuncuları Risp ve Erkan'ın ise şu an için gündemlerinde bulunmadığını söyledi.
          Sırasıyla Kocaelispor, Malatyaspor ve Gençlerbirliği'nde forma giyen Mısırlı oyuncunun, sağlık kontrolünde herhangi bir sorun çıkmaması durumunda Trabzonspor'un Antalya kampına katılacağı öğrenildi.
          29 yaşındaki orta alan oyuncusu, teknik direktör Ziya Doğan ile Malatyaspor ve Gençlerbirliği'nde birlikte çalışmıştı.

04.01.2007

hadi hayirlisi bakalim!!!
          risp fena olmazdi
          ame en iyisi mehmet cakir almak olur
          Sampiyonluk Önemli Degil
          Senin Bu Adaletsiz Arenada
          Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

hayrlısı olsun umarm iyi cıkar...
            FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

Çok gererği vardı ya, biz elimizdeki ön libero adındaki kasaplardan kurtulmaya çalışırken bir kasap daha aldık,
              orta sahaya bakın
              Ferhat-Hasan-Hüseyin-Ayman
              Chelsea de yok böyle bir mükemmel orta saha, helal be ziya doğan, Lig TV de röportajını izledim ve 3 kelimesinden 2 tanesi mudafaa ve mantalite,
              Ooooooyyyyyyyy Trabzonum Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Yorum

inşallah takıma iyi gelir
                ama bu adam trabzonda coşarda gündeme oturursa
                yönetim ve zidoğan bu başarıyı hiç üslenmesin
                çünkü bu binde bir gerçekleşen tesadüftür
                çünkü bu sadece talihsiz trabzonsporumuzun devlet civcividir

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayman yarın imzalayacak!

04.01.2007
                  szymek gittiğine göre alternatif ve rekabet açısından iyi olacaktır.. hayırlısı olsun..

"yönetim bu sese kulak ver ...dinamo zagrebte eduardo da silva diye bi çocuk var kaçırmayalım bu çocuğu ne yapıp edip alalım çok büyük futbolcu olacak ..."

imzanda yazanlarla ilgili olarak ise; futbol mundial da izlemiştim ben bu adamı hırvatistan milli takımında da forma giyiyor aynı zamanda.. takip edilmesi gereken bir futbolcu bencede..
                  Girls from your city

Yorum

@champions
                    hocam topici 10 kez acacaktimda adminler imzalamadi diye kapatirlar dedim ondan acmadim ..insallah elin ugurlu gelir
                    İnsan ol evlat!

Yorum

sizde güya adam beğenmiyorsunuz. Ayman başarılı bir futbolcu ve bizde de başarılı olacaktır inanıyorum

Yorum

İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @champions
                        hocam topici 10 kez acacaktimda adminler imzalamadi diye kapatirlar dedim ondan acmadim ..insallah elin ugurlu gelir
                        de imzayı atmaz
                        diye bağlayayım mesajı

Yorum

kusuruma bakmayın ama ben şimdiden defol diyebilirmiyim ilkyorumum olsun

Yorum

İlk olarak Parolinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kusuruma bakmayın ama ben şimdiden defol diyebilirmiyim ilkyorumum olsun
                            bu gün duymamışsın ama inşallah, bu yazın için ilerde büyük utanç duyarsın,,
                            benim yorumum ise ''hayırlı olsun TRabzonsporuma''
                            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim