Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umarım başarısı kalıcı olur
    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• ayman kalitali topcu seviyorum en azından hırsı yeter..

Yorum

• GAYs maçında üzerinde büyük yük olacak.Ama sen o yükü üzerinden atmayı en iyi şekilde başarırsın.Senin sadece hırsın yeter be adamım benim...

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mantalite eksiği olmayan bi Afrikalı Kasabın önde gideni.. Büyük takımda oynuyorum, kolay kart yemem mantığıyla oynarsa hem rakibe acıyorum hem bize.
          --------------------------

Yorum

• Taraftarın büyük kesimini (ben dahil) yanılttığın için teşekkür ediyorum.Orta sahanın yükünü kaldırabilecek kapasitesiyle birlikte rüştünü ispat etti.Kartlara dikkat yola devam...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• hüseyinle beraber cincon ortasahasına yok edecekler inanıyorum

Yorum

• hırsı güzel ama topa müdahale ederken hırsını dizginlenesi gerekir.

hasan gibi bazen kendini kaybediyo topu alacam diye kafa göz giriyo.

bir hakem denk gelecek bizi eksik bıracak en olmadık zamanda.

Yorum

• maçın kilit adamı olacak bu maç
                  hüseyinle beraber gayseye top oynatmazlar inşallah
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk alındığını duyunca biraz üzülmüştüm...Acaba diye düşünmüştüm...Bi önceki Doğan döneminde de gündeme gelmişti o zaman da istemiyordum şimdi de istemiyordum...Ama o beni şu ana kadar ki futboluyla yanılttı...Şu an istediğim beni yanıltmaya devam etsin....

Yorum

• Ayman büyük maçların adamı gene bulldozer gibi biçer cimbomun topçularını ondan şüphem yok.
                      Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Ayman yavaş yavaş kendine geliyor.Kendisi gibi oynamaya başladı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ayman ii de adam tek basına ne yapıcak huseyın onu tamamlayamıyo
                          BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Ankaragücü maçı sonrası:

Bu adamıda rahata alıştırdılar top oynamayı unutmuş
                            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                            **Latocan**

Yorum

• son iki üç maçtır iyi değil ama hüseyine göre daha iyi ama onun yerinde bende olsam iyi olamam yerim garanti nasılsa çıkmayacağım 90 dakika sahadayım ne diyeyim rekabet 0
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• en azından bişeyler yapmaya çalıştı, 2 tane çok güzel pas verdi ama ersen martin uyudu.. mücadelesini alkışlıyorum.. Hüseyin bey biraz yardımcı olsa kendisine çok iyi olacak.
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim