Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tam formundayken cezali duruma düsmesi kötü oldu.halbuki gördügü sari kart kesinlikle haksizdi.herseye ragmen aymanin yoklugunu en az hissetmemiz gereken maclardan bir tanesidir manisa maci.bir sonraki hafta konyaspora karsi bize daha cok lazim olacak.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ayman süper gol attı muhteşemdi.darısı diğer takımların başına inşallh hepsine birer tane atar.işe başım dik rahat bi şekilde gittim.nuri albayraktan kurtulduk tüm TRABZONSPOR Luların gözü aydın olsun,hüseyin çimşir de gitse süper olacak.

Yorum

• ayman sper top cu nedne begenmiyonuz
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ayman sper top cu nedne begenmiyonuz
          ayman süper degil vasatin üstünde bir futbolcudur bence.önümüzdeki sezonda bizimle olmasi gereken ve olacak futbolcular arasindadir.ama as ama alternatif olarak.yapilacak transferlere bagli.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ayman Maçın yıldızı seçilmiş bugün öğrendim
            Demekki ceza sahası dışından bir gol atmak Yıldız olmaya yetermiş.
            Annem bana bugün oğlum ne öğrendin diye soracak olursa cevabınıda bulmuş oldum....
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayman Maçın yıldızı seçilmiş bugün öğrendim
              Demekki ceza sahası dışından bir gol atmak Yıldız olmaya yetermiş.
              Annem bana bugün oğlum ne öğrendin diye soracak olursa cevabınıda bulmuş oldum....
              kusuara bakam bu gorusune katilmiyom ayman saha oynarken butun benligini ortaya koyuyovede sonucu orta maci birazdaha izlersen butun rakip ataklari onluyo vede takimi ataga kaldiriyo bence bir on libero yoksa bir orta saha oyuncumu ne diyeceksebiz artik bence bu kadra ki en iyi orta saha oyuncu ve bugunlerde mehmet aurelio ayni seviyede tutuyolar ha aurelio iyi bir orta saha oyuncumu diyeceksiniz turkiye milli takiminda her mac ilk 11 oynuyosa iydir her halde
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• bu hafta aymanda yok..kim atcak golleri

Yorum

• adnan gokdeniz adam mi yok
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Haftanın Karması (ayman)

geçen hafta da haftanın karmasındayer aldıayman ..
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

geçen hafta da haftanın karmasındayer aldıayman ..

erdinç dikkatimi çekmişti bugün gazetede.helal valla erdinçe;ben çağdaşıda görmek isterdim.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• aymanı şu resimde kurtlar vadisindeki muroya benzettim

Yorum

• moawad da gitmiş .....acaba filme gülmüş mü merak ettim..

Yorum

• aymannn gol bekliyoruz yine senden

Yorum

• acaba bugün ayman oynasaydı skor nasıl olurdu...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Aymanin yoklugunu bu kadar belli ettirecegi aklimin ucundan gecmezdi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim