bende aymanı ziya doğanın gençliğine benzetiyorum bize adam gibi ön libero lazım ya hüseyini ya aymanı birini yollayıp selçuk inanı mutlaka almalıyız o burda kral olur milli takım formasını çıkarmaz hiç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaymani bayern münchen deki van bommele benzetiyorum nedense
bende fabregasa.
Yorum
-
yok artık ali saamiii
abartmmayalım arkadaslar yaww
ayman gıt gıde ıyıye gıdıyor ınsallahda daha ıyıye gıdecekTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
ben bu forumda ayman yüzünden ceza alıyorsam ve de ayman konusunda bu forumda bu kadar övücü yorumlar yapılıyorsa bende bir daha bu adam bu futbol fukarası TS'den gidene kadar bu herif hakkında yorum yapmıyorum.bu adamı öven yorum yapanları da son defa şu yazdığımı unutmadan 1 defa daha düşünmeye çağırıyorum.
Bir takım oyuncularımızda bazı gelişmelerin görülmesi (tayfun,ayman vs) tamamıyla TD'nin onlardan en yüksek verimi almasıyla alakalı bişeydir nasıl ki ziya doğan futbolcuların yeteneklerini öldürüyorsa Lucescu ,Ersun Yanal gibi hocalar da bir futbolcudan en yüksek verimi alabilecek kapasite ve birikimde insanlardır ama naparsan yap vereceklerinin hepsi o kadardır ama emin olun ki bu futbol fukarası kişi gibi diğerlerinin yerine de sıradan(üst düzey demiyorum)topçular olsa çok daha başarılı olacağımız açıktır.öyleyse tamamıyla TD'nin bir başarısı olan bu durumu neden alt düzey oyunculara durmadan mâl ederiz.tek tesellim daha iyisini bulunca bu adam ve benzerlerini Ersun hocanın derhal kapıya koyacağıdır
saygılar♥Umut Bulut♥
Yorum
-
Oynuyor abi adam
Hadi kötüydü desenize
Batırdın maçı desenize
Bende çok derdim bunları eskiden
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
valla ne desem bilemedim.
her hafta daha da iyiye gidiyor sanki.
Yorum
-
Soldan bindirmeleri süperdi. Hele iki kişiyi ekarte edişi harikaydı. O ısıran presi , oyunu artık ezbere değil kafasını kaldırarak oynuyor.
Ya bu bizim Ayman mı diyorum yanımdakilere sürekli
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum