sezon başında birileri istiyordu acaba hala taliplermi para vermelerine gerek yok bedava verelim
gitsinde nasıl giderse gitsin
yapma arkadasım ayman iyi topçu onu sat bunu sat olmaz bu iş takımda adam kalmicak.zaten bu gidişle korkuyorum bi gökdeniz bide yattarayla kalacaz galiba
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
gecen sene bu adamin en flas transferimiz marcelinhodan daha faydali oldugunu unutmayalim.bunda tabiiki marcelinhonun yanlis yerde oynatilmasinin rolü de var ama tek sebeb o degildi.ayman tabii ki marcelinho kalitesinde bir topcu degil ama verim acisindan bu takimda ondan daha iyisi bu takimda yok(orta saha da)
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
gecen sene bu adamin en flas transferimiz marcelinhodan daha faydali oldugunu unutmayalim.bunda tabiiki marcelinhonun yanlis yerde oynatilmasinin rolü de var ama tek sebeb o degildi.ayman tabii ki marcelinho kalitesinde bir topcu degil ama verim acisindan bu takimda ondan daha iyisi bu takimda yok(orta saha da)
dediklerine aynen katılıyorum ama bi durum var marcelinho hep yerinde oynamadığını iddaa etti ziya hocada hep marcelinhonun istediği mevkilerde sonradan oynatmaya başladı ama yinede hiçbişi yapamadı.
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Ersun Hoca kesinlikle mecburiyetten oynatıyor Ayman'ı.İlerleyen günlerde kadroyu tanıdıkça başka arkadaşlara şans verecektir.
ayman ara döneme kadar oynar oyuncu yok oynatacak...okadar kötü bi oyuncu degil fakat hüseyin ve ayman yan yana olmaz ama herzaman iyi bi alternatif olur...
aslında jabi sag beke ve de aymanın yerinde ortada serkan balcı oynamalı.ergin keleş te devre arasında arsinspora verilmeli.vede albyrak ta istanbula işinin basına dönüp istanbul ve türkiyede ki tayipin peşkeş cektigi arazilere konut yapımına devam etmeli diyorum...
Yorum