Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayman'cığım sana kendi dilinde hitap etmek en iyisi: Şukrem, kesirâ amma velakin Yallah! Yallah!

Yorum

• son aldığımız bir habere göre akıllara ziya`n giderken bavuluna aymanıda sokuşturmuş havaalanından geçirmeyi başarmış.

babam gitti ben kalamazdım diye fifaya başvurup serbest kalmaya çalışacakmış. hahahaha!!

ziya yanına alman gerekenler 5-6 isim var senden destek bekliyoruz. gittiğin yere bunlarıda götür kazma değil futbolcu seyretmek istiyoruz artık.
      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Eğer bir takımla anlaşabilirse Ziya...

Onuda alır yakında....

Ayman seneye gençlerbirliğine
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ona haksızlık etmeyin.....
          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• adam çok hırslı çok iyi çalışıyo bence takımdaki en iyilerden biri
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bjk maçında Ayman çok kötü değildi. Ayman bu takımda kalabilir ama sürekli ilk onbir oynatılmasını yanlış buluyorum. Ziya sene başında onu yedek bırakıyordu ve sonlarda alıyordu ve sene başında takım maçlarını kazanıyordu. Bence kalmalı...
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bence çok iyi mücadele ediyo ve takımın ihtiyacı olan oyunculardan.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ziya gitti ayman da bitti bence.trabzonspora yakışmayan bir oyuncuydu zaten.ersun yanal gelirse aymana şans tanımaz

Yorum

• katılmıyorum ayman oynamicakta hasanımı oynatcak hasanmı ts ye yakışan oyuncu?yada keçelimi?

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      katılmıyorum ayman oynamicakta hasanımı oynatcak hasanmı ts ye yakışan oyuncu?yada keçelimi?
                      evet bazi arkadaşlar eskiden oldugu gibi orta sahamizin hasan ve hüseyin kazmalarindan oluşmasını istiyorlar

Yorum

• galibaaaa ::

Yorum

• ilk topa dokunusundaki foulü görülmeye degerdi , iste size yeni Ayman. Ziya Babasini özlemis olabilir gariban...
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Gökhan Ünal'a attığı kadar klas bir pası bizim forvetlere attığını görmedim...
                            BORDO MAVİ

Yorum

• AYMAN h$uma gittin tebrik ederim...tmm bi hatan vardi az kalsin gol oluyordu ama macin genelinde iyidin..
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ayman daha napsın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim