Ayman'cığım sana kendi dilinde hitap etmek en iyisi: Şukrem, kesirâ amma velakin Yallah! Yallah!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
son aldığımız bir habere göre akıllara ziya`n giderken bavuluna aymanıda sokuşturmuş havaalanından geçirmeyi başarmış.
babam gitti ben kalamazdım diye fifaya başvurup serbest kalmaya çalışacakmış. hahahaha!!
ziya yanına alman gerekenler 5-6 isim var senden destek bekliyoruz. gittiğin yere bunlarıda götür kazma değil futbolcu seyretmek istiyoruz artık.Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
adam çok hırslı çok iyi çalışıyo bence takımdaki en iyilerden biri
Yorum
-
bjk maçında Ayman çok kötü değildi. Ayman bu takımda kalabilir ama sürekli ilk onbir oynatılmasını yanlış buluyorum. Ziya sene başında onu yedek bırakıyordu ve sonlarda alıyordu ve sene başında takım maçlarını kazanıyordu. Bence kalmalı...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
bence çok iyi mücadele ediyo ve takımın ihtiyacı olan oyunculardan.
Yorum
-
katılmıyorum ayman oynamicakta hasanımı oynatcak hasanmı ts ye yakışan oyuncu?yada keçelimi?
Yorum
-
evet bazi arkadaşlar eskiden oldugu gibi orta sahamizin hasan ve hüseyin kazmalarindan oluşmasını istiyorlarİlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılmıyorum ayman oynamicakta hasanımı oynatcak hasanmı ts ye yakışan oyuncu?yada keçelimi?
Yorum
-
galibaaaa ::
Yorum
-
ayman daha napsın...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum