Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir maçta takımı yakacak gibi geliyor. daha sakin ayman.
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Basmadık yer bırakmadı helal olsun..
      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
      **Latocan**

Yorum

• Helal olsun sana Ayman ya...Ne iyi ettin de geldin...İyi ki Ziya Hocamla sevdalanmışınız birbirinize..

Allah nazardan saklasın sizi...Hep böyle hırslı ol,hep böyle mücadelecei..Seni çok seivyoruz biz
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• yüzümü kara çıkartmadın aferin ayman abi
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ayman süper devam ediyor gese maçında bu hırsla tek başına cincona oyunu zehir eder onda bıu ciğer varken Allah nazarlardan saklasın

Yorum

• müthiş bir oyuncu adam 100 marcelinho eder.bu adamdaki yürek 100 takıma bedel.aman nazar değmesin.

Yorum

• takıma katkısı tartışılmaz o tatlı sert futboluyla bütün övgüleri fazlasıyla hakediyor hep böyle devam ayman
                BMN I TRABZON
                7 geliyor 7

Yorum

• bazen tatlısı fazla geliyo mideyi bayıyo ayarı iyi vermesi lazım.yoksa en gerekli zamanda takım eksik bırakabilir.

Yorum

• Ayman:
                    sağol,sağol,sağol.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ayman seni cok seviyorum butun herkez sen korkuyor top bile cekmiyo senin oldugun bolgelerde sahad adım atmadık yer bırakmıyorsun...
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• iiyiye Doğru gidiyor..

(UEFA)

Yorum

• Bu nasıl bir azimdir,hırsdır,yürektir,ciğerdir...

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bundan 2 ay onuce kimse boyle soylemiyordu kimse gelmesini istemiyo du ne oldu harkez risp gelsin ayman gelmesin diyodu ne oldu artık kimse risp pi istemiyo herkez ayman nı isti ne oldu ya ben size demiş tim ayamn iyi bir futbolcu sahada ayak bas madık yer birakmadı

ayman ....ayman...ayman....ayman.....ayman.......oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
                            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Ayman'ın sahadaki bitmek tükenmek bilmeyen mücadelesini, azmini, savaşını gördükçe bana da kendisini canı gönülden tebrik etmek kalıyor.Onu izlerken Szymek'in ilk zamanlardaki hırslı futbolunu görüyorum.Hep böyle kal Ayman ve topa girişlerinde biraz daha dikkatli ol.

Ayman'ın transferini, ne idüğü belirsiz transfer olarak görenlerdendim, şimdiye kadar ki güzel oyunuyla bu düşüncemi bana yedirdiği için Ayman'a ayrıca teşekkür ediyorum.Trabzonspor'um kazansın, ben önyargılı düşündüğüm için mat olayım, mühim değil

Yorum

• valla ayman süper bir oyuncu fazla özellikli olmasada sahanın en iyisi olarak göze batıyo ama bazen kontrolsüz giriyo eksik bırakmasından korkuyorum tam bir görev adamı daha iii olur inş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim