Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçın gene en iyilerindendi ama koş koş nereye kadar.
    Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• ziya doğanın uşaklarından..
      aymanı cıkartıp musampayı alsaydıda orta sahada bi tek kalabalıgı hüseyin yapsaydı
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• yazik oldu kariyerini turkiyede bitirdin avrupada oynaya bilecek kapasitede biriydin.

Yorum

• git gide performansı düşüyor bence. hatırlasanıza ilk oynadığı konya maçını. ayman her yerdeydi, forvette gol kovalıyor, defanstan top çıkarıyordu. biraz formsuz gibi geldi bana şu aralar

Yorum

• performansı düşüyor ama takımla birlikte ben izlerken ondaki hırsı ve azmi hissedebiliyorum.
            BMN |KOCAELİ

Bir gece ansızın...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...

Yorum

• Ayman koş
              Ayman koş,
              Ayman koş....

ne yapsın ayman.....

Yorum

• Çok hırslı oynuyor İzlemekten zevk almadım ama bugun.

Ama hırsı takdire değer .
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hırsına hayranım önlibero da türkiyede seni tek geçebilirim ama lütfen kaleye şut çekme...
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• gelmeseydi ne yapacaktık merak ediyorum

Yorum

• habu aralar iyi gidiyo maşallah...

arada sırada gereksiz bir şekilde sert oyun sergiliyor ama iyi bir oyuncu.

(UEFA)

Yorum

• Bugün eski takımına kıyak mı çekmeye çalıştın,anlayamadım.

Anlamsız bir penaltı,anlamsız bir faul ve sonrasında gelen frikik golü...

Umarım bir daha böyle bir performans göstermezsin.

Yorum

• tek kelimeyle rezalet.. Ne oldu sana anlamadım gitti. Öyle penaltı mı olur..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• eski takımına 2 gol hediye ederek vefanın boza veya bir semt olmadığını hepimize gösterdi rezil bi maç oynadı

Yorum

• Gençlerbirliğine verdiği hizmet yetersizdi sanırım. Birazda bizim aleyhimizde hizmet etti!! Rezalet!
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ilk geldiği zamanla şuan ki zaman arasında çok fark var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim