Şu hamle bana asla ve kat'a mantıklı gelmeyecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Bu hamle, sırf Tolga ile Onur arasındaki duygusal bağdan sebep bile yapılabilir bir hamledir. İkisi birbirinin performansını yükselten ve motive eden adamlar. Ayrıca Tolga geldiği zaman da yedek kulübesine baktığında "Eyvah!" demezsin...İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukardaki yorumlara katılıyorum bu kovayla sözleşme yenileyeceğime 200-300 bin daha fazla verir Tolga'yı getiririm.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Tolga demeyin rica edeceğim, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayin.
Son 2 yıldır Tolga'yı hiç mi izlemediniz ?
Bu hafta dahi oyuna girdiği gibi saçma sapan bi çıkış yaptı. El bombası resmen. Bjk taraftarı kuzenim önde olup oyunu forse etmelerine rağmen rahat bir maç izleyemedi Tolga girdikten sonra.
33 yaşında özgüven problemi devam eder mi bir kalecinin.
Savunanın argümani da belli. Tolga adamdir. Bir insana adam diye milyon euro maaş bağlanmaz ki.
Esteban yerine Uğurcan beklesin yedekte.
Ama rakibin üstündeki kamburu alip, bjk taraftarinı sevince boğmak istiyorsak yapılsın bu hamle.#Dik oyna
Yorum
-
Son yillardaki performansinin ufak bir derlemesi;
Surada yenen saçma gollerin 5te birini dahi yediğini düşünemiyorum Onur'un.En son must61 tarafından düzenlendi; 04.04.2017, 13:42.#Dik oyna
Yorum
-
videoda vahim hatalari var , ama bunlarin yarisinda hatali degilİlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon yillardaki performansinin ufak bir derlemesi;
Surada yenen saçma gollerin 5te birini dahi yediğini düşünemiyorum Onur'un.
abartilip sisirilmis bir video
tolga her türlü estebandan iyi kaleci, ama bende dönmesini istemem.
cünkü tavan ücret isteyecek
tolgayi yollarken en önemli neden maasiydi, geri gelmesini istemiycegim en büyük nedende bu
ahmet sahin denilen sinek avcisinin kulüp buldugu ligde tolgada acikta kalmaz
baska kapiya"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Onur'a rahatsızlık vermesin diye onu çok zorlayacak bir kaleci istemiyorlar sanırım,Casillas'ın arkasında bekleyen Bravo gibi görev verildiğinde sı.ıp batırmasın yeterli diyorlar anlaşılan.
Yabancı oyuncu kontenjanını böyle bir karar için harcamak mantıklı değil.Adana Demir'den Fevzi,Karabük'ten Ahmet Şahin de bunu yapabilir.- Memento mori
Yorum
-
Ne diyordu şarkısında Ozan:
Boşuna boşuna oynama boşuna.
Kim inanır senin olmayan aşkına...
Sana inansam kahrolur insan!
Senin gibi zalim düşmanımın başına...
Antalya:7 Trabzonspor : 0
Kasımpaşa :6 Trabzonspor :0 kalede Esteban Alvarado... umarım açıklayıcı olmuştur...Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
?İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi Fotomac´ta okudum. Iki yil uzatma görüsmesi yapiliyormus.
Bugün 1 Nisan degil ki ?
Yorum
-
Aynen öyle.Rajkovic gibi genç bir yabancı kaleci isterim yoksa Esteban kalsın.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga'dan iyi kaleci olduğunu düşünüyorum. en azından rahat, tolga attığı adımdan bile emin değil artık, bitmiş.
Avrupa Liginde oynar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum