Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu hamle bana asla ve kat'a mantıklı gelmeyecek...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Yukardaki yorumlara katılıyorum bu kovayla sözleşme yenileyeceğime 200-300 bin daha fazla verir Tolga'yı getiririm.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yukardaki yorumlara katılıyorum bu kovayla sözleşme yenileyeceğime 200-300 bin daha fazla verir Tolga'yı getiririm.
        Bu hamle, sırf Tolga ile Onur arasındaki duygusal bağdan sebep bile yapılabilir bir hamledir. İkisi birbirinin performansını yükselten ve motive eden adamlar. Ayrıca Tolga geldiği zaman da yedek kulübesine baktığında "Eyvah!" demezsin...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Tolga demeyin rica edeceğim, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayin.

Son 2 yıldır Tolga'yı hiç mi izlemediniz ?

Bu hafta dahi oyuna girdiği gibi saçma sapan bi çıkış yaptı. El bombası resmen. Bjk taraftarı kuzenim önde olup oyunu forse etmelerine rağmen rahat bir maç izleyemedi Tolga girdikten sonra.

33 yaşında özgüven problemi devam eder mi bir kalecinin.

Savunanın argümani da belli. Tolga adamdir. Bir insana adam diye milyon euro maaş bağlanmaz ki.

Esteban yerine Uğurcan beklesin yedekte.

Ama rakibin üstündeki kamburu alip, bjk taraftarinı sevince boğmak istiyorsak yapılsın bu hamle.
          #Dik oyna

Yorum

• Son yillardaki performansinin ufak bir derlemesi;

Surada yenen saçma gollerin 5te birini dahi yediğini düşünemiyorum Onur'un.
            En son must61 tarafından düzenlendi; 04.04.2017, 13:42.
            #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son yillardaki performansinin ufak bir derlemesi;

Surada yenen saçma gollerin 5te birini dahi yediğini düşünemiyorum Onur'un.
              videoda vahim hatalari var , ama bunlarin yarisinda hatali degil
              abartilip sisirilmis bir video

tolga her türlü estebandan iyi kaleci, ama bende dönmesini istemem.
              cünkü tavan ücret isteyecek

tolgayi yollarken en önemli neden maasiydi, geri gelmesini istemiycegim en büyük nedende bu

ahmet sahin denilen sinek avcisinin kulüp buldugu ligde tolgada acikta kalmaz
              baska kapiya
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hey gidi be bi ara bu adamı Onur'dan iyi ilan edenler, bu sayfaların yılmaz bekçileri vardı.

Şimdi hiçbiri ortalıkta yok.

Derhal yollanması lazım böyle kova bi kaleciyi 2. kalecilik için tutacaksak Uğurcan her türlü daha iyidir.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Onur'a rahatsızlık vermesin diye onu çok zorlayacak bir kaleci istemiyorlar sanırım,Casillas'ın arkasında bekleyen Bravo gibi görev verildiğinde sı.ıp batırmasın yeterli diyorlar anlaşılan.

Yabancı oyuncu kontenjanını böyle bir karar için harcamak mantıklı değil.Adana Demir'den Fevzi,Karabük'ten Ahmet Şahin de bunu yapabilir.
                  • Memento mori

Yorum

• Ne diyordu şarkısında Ozan:
                    Boşuna boşuna oynama boşuna.
                    Kim inanır senin olmayan aşkına...
                    Sana inansam kahrolur insan!
                    Senin gibi zalim düşmanımın başına...
                    Antalya:7 Trabzonspor : 0
                    Kasımpaşa :6 Trabzonspor :0 kalede Esteban Alvarado... umarım açıklayıcı olmuştur...
                    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Simdi Fotomac´ta okudum. Iki yil uzatma görüsmesi yapiliyormus.
                      ?

Bugün 1 Nisan degil ki ?

Yorum

• tolga'dan iyi kaleci olduğunu düşünüyorum. en azından rahat, tolga attığı adımdan bile emin değil artık, bitmiş.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tolga'dan iyi kaleci olduğunu düşünüyorum. en azından rahat, tolga attığı adımdan bile emin değil artık, bitmiş.
                          Aynen öyle.Rajkovic gibi genç bir yabancı kaleci isterim yoksa Esteban kalsın.
                          Avrupa Liginde oynar.

Yorum

• Ne tolga, ne esteban...hakan arıkan etkisi yapacak, ucuz ve tecrübeli bir yedek gerek. Hata olur sözleşme uzatmak...

Yorum

• Haydar'ı transfer edin iyidir bundan. Lukse bak. Kalecinin yedegini yabanciya ayirdik.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Sözleşme uzatmak gibi bir hata umarım yapılmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim