Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Niye yedek bir kaleciye yabancı kontenjanımızdan harcıyoruz?
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yedek kaleci olarak ve yillik ücret olarak kalmasi iyi olur. Yabanci kontejan olarak biraz sikintili ama yerli kaleci kim var onada bakmak lazim...Gereksiz yere bonservis parasi vermenin anlami yok.

Esteban benim bildigim 550 bin € aliyor...650 bin € ya cikarilacakmis..
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kesinlikle gönderilmeli.

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adam Onur'dan daha iyi, bunu biyere yazin
          hey gidi... trabzonsibor darafdari futboldan anlayyy. al anlayy

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2010-11 sezonunda onur sakatlandi ve kaleyi tolga devraldi! Tolga yerine genc bir kaleci ya da vasat bir kalecimiz olsaydi o sene o puanlari zor toplardik. Tolga ne maclar cikardi o sene hatirlayaniniz var mi yoksa unuttunuz mu?

Yedek kalecin belki asil kalecin kadar iyi olmak zorunda degil ancak tecrübe ve belirli bir seviye sart. dolayisiyla gelecek sene sampiyonluga oynayacak takimda mutlaka bu seviyde bir kaleciye ihtiyac var.
            Uğurcan Tolgadan her alanda daha üstün bir kaleci. O takımın motivasyonunda Cale bile iyi futbolcu gözüküyordu. Bence yabancı için kaleci kontejanı kullanılmamalı.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sözleşme yenilemek çok yanlış olur.
              Acilen sezon sonu gönderilmeli.

Yorum

• Ne 650 bin eurosu Allah askina bu 250 bin e bile kalir,yalniz Esteban dan yedek kaleci olmaz!Oynayarak forma giriyor bizde de oynayamayacagina göre gönderilmeli.

Yorum

• Yedek kaleci saglam olacak...2010-2011 bunu gördük..

Kimi alacaksin yerli var mi sezon sonu bedavaya alabilecek ? Gidip bonservis verecek halimiz yok.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yedek kaleci olarak ve yillik ücret olarak kalmasi iyi olur. Yabanci kontejan olarak biraz sikintili ama yerli kaleci kim var onada bakmak lazim...Gereksiz yere bonservis parasi vermenin anlami yok.

Esteban benim bildigim 550 bin € aliyor...650 bin € ya cikarilacakmis..
                    Adam yedek kulübesinde o kadar iyi duruyor ki maaşını 100 bin arttırabiliyor. Helal olsun.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tolga'ya desen ki "Sene sonunda dön.", dönmez mi?

Niye yabancı hakkımı yedek oturmak için pahalı bir yabancıyla harcıyorum?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tolga'ya desen ki "Sene sonunda dön.", dönmez mi?

Niye yabancı hakkımı yedek oturmak için pahalı bir yabancıyla harcıyorum?
                        Sayfayı yavaş yavaş aşağıya kaydırırken inanın bunu yazmayı düşünüyordum. Bence de mantıklı bir hamle olur. Artık yaşamış,görmüş bir Tolga hem takım adına hem de ardından gelecek kaleciler adına iyi bir motivasyon kaynağı olacaktır. Denenebilir. Bir şey kaybedeceğimizi de düşünmüyorum. Ha gelir mi biraz zor.

Yorum

• Güney Amerika ekibi başta takımda baya sevilen bir adam.Esteban da bizim oyuncumuz kalsın.

Tolga'nın da 500 bin euroya oynayacağını sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güney Amerika ekibi başta takımda baya sevilen bir adam.Esteban da bizim oyuncumuz kalsın.

Tolga'nın da 500 bin euroya oynayacağını sanmıyorum
                            650 bin €'ya vasıfsız yabancı oynatacağıma, 1 milyona vasıflı yerli bekletirim.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Eger Kalecin yabanci olacaksa alirsin karyerli bir 35 yasinda yabanci, yedekligi sorun etmeyen. Onur da yararlanir tercübesinden ardindan gelen genc kaleci de.
                              En büyük sorun yerli kaleciler oyun kuramiyor buna az cok Onur da dahil.

Yorum

• Simdi Fotomac´ta okudum. Iki yil uzatma görüsmesi yapiliyormus. Sacmaliga bak, eger yabanci yedek kaleci olacaksa git 35 yasinda TERCÜBELI yabanci bir Kaleci al
                                Almanya´dan. En azindan Onur ve Ugurcan yararlanir Tercübesinden. Bu ne arkadas. Almanya ikinci Lig kümede kalmaya oynayan takimlarin yedek kalecileri bundan iyi.
                                Hadi birak illaki bos para harcanacaksa ben oturayim yedek kulübeye para da istemem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim