Niye yedek bir kaleciye yabancı kontenjanımızdan harcıyoruz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yedek kaleci olarak ve yillik ücret olarak kalmasi iyi olur. Yabanci kontejan olarak biraz sikintili ama yerli kaleci kim var onada bakmak lazim...Gereksiz yere bonservis parasi vermenin anlami yok.
Esteban benim bildigim 550 bin € aliyor...650 bin € ya cikarilacakmis.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
hey gidi... trabzonsibor darafdari futboldan anlayyy. al anlayyİlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam Onur'dan daha iyi, bunu biyere yazin
Yorum
-
Uğurcan Tolgadan her alanda daha üstün bir kaleci. O takımın motivasyonunda Cale bile iyi futbolcu gözüküyordu. Bence yabancı için kaleci kontejanı kullanılmamalı.İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-11 sezonunda onur sakatlandi ve kaleyi tolga devraldi! Tolga yerine genc bir kaleci ya da vasat bir kalecimiz olsaydi o sene o puanlari zor toplardik. Tolga ne maclar cikardi o sene hatirlayaniniz var mi yoksa unuttunuz mu?
Yedek kalecin belki asil kalecin kadar iyi olmak zorunda degil ancak tecrübe ve belirli bir seviye sart. dolayisiyla gelecek sene sampiyonluga oynayacak takimda mutlaka bu seviyde bir kaleciye ihtiyac var.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Adam yedek kulübesinde o kadar iyi duruyor ki maaşını 100 bin arttırabiliyor. Helal olsun.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedek kaleci olarak ve yillik ücret olarak kalmasi iyi olur. Yabanci kontejan olarak biraz sikintili ama yerli kaleci kim var onada bakmak lazim...Gereksiz yere bonservis parasi vermenin anlami yok.
Esteban benim bildigim 550 bin € aliyor...650 bin € ya cikarilacakmis..- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Tolga'ya desen ki "Sene sonunda dön.", dönmez mi?
Niye yabancı hakkımı yedek oturmak için pahalı bir yabancıyla harcıyorum?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sayfayı yavaş yavaş aşağıya kaydırırken inanın bunu yazmayı düşünüyordum. Bence de mantıklı bir hamle olur. Artık yaşamış,görmüş bir Tolga hem takım adına hem de ardından gelecek kaleciler adına iyi bir motivasyon kaynağı olacaktır. Denenebilir. Bir şey kaybedeceğimizi de düşünmüyorum. Ha gelir mi biraz zor.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'ya desen ki "Sene sonunda dön.", dönmez mi?
Niye yabancı hakkımı yedek oturmak için pahalı bir yabancıyla harcıyorum?
Yorum
-
650 bin €'ya vasıfsız yabancı oynatacağıma, 1 milyona vasıflı yerli bekletirim.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüney Amerika ekibi başta takımda baya sevilen bir adam.Esteban da bizim oyuncumuz kalsın.
Tolga'nın da 500 bin euroya oynayacağını sanmıyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Simdi Fotomac´ta okudum. Iki yil uzatma görüsmesi yapiliyormus. Sacmaliga bak, eger yabanci yedek kaleci olacaksa git 35 yasinda TERCÜBELI yabanci bir Kaleci al
Almanya´dan. En azindan Onur ve Ugurcan yararlanir Tercübesinden. Bu ne arkadas. Almanya ikinci Lig kümede kalmaya oynayan takimlarin yedek kalecileri bundan iyi.
Hadi birak illaki bos para harcanacaksa ben oturayim yedek kulübeye para da istemem.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum