İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Görecezİlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda da amatordu zaten. Ben football betting yapitigim donemde cogu maci izlerdim. Bu kaleci abartisiz ancak ptt de oynar. Gorucez zaten ilerleyen zamanlarda. Bunla fener macina falan cikarsak 6 yer doneriz
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Al bendende o kadar kanka, bence o kullaniciyi amcaogluyla falan ortak kullaniyorlar.İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih abi tam herşeyimiz kafa kafaya yatıyor diyorum bir yerden su koyveriyorsun
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kardeşim iyi form tutmuş kaleciye kötümü demek lazım aydınlatılmak istiyorum,Nazım'ada söyledim bi noksanlıkmı var söylediklerimde.İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih abi tam herşeyimiz kafa kafaya yatıyor diyorum bir yerden su koyveriyorsun

Mesela Cardozo'yu bu forumda benden çok seveni olmasın bayılıyorum bu adama lakin Deniz günündeyse yada N'Doye daha iyiyse Cardozo babamın oğlu değil,kim daha iyiyse o giysin formayı demek kötümü.sonuçta futbol takım oyunu ve uyumlu oyuncularla sonuca rahat gidiyorsun fenamı söylüyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yahu Fatih abi bir maçta güzel kurtarışlar yaptı diye bu çocuk nasıl bizim kalecimiz oluyor?İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalandan yere sudan sebeplerle adamı eleştirmeyin gençler.gayette güzel oynadı,Takımın kalecisi bundan sonra Esteban'dır.iyi kimse o oynar.
Oynar birkaç maç çok güzel de harikalar yaratır dersin ki Esteban'dır artık kaleci.
Onur'un gölgesi bile Esteban'dan iyidir.
Yorum
-
Hani bi laf var Kardeşim adam olacak çocuk ettiği kakadan belli olur diye afedersin.bu çocuk boş değil bi kere bu az çok belli oluyor.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Fatih abi bir maçta güzel kurtarışlar yaptı diye bu çocuk nasıl bizim kalecimiz oluyor?
Oynar birkaç maç çok güzel de harikalar yaratır dersin ki Esteban'dır artık kaleci.
Onur'un gölgesi bile Esteban'dan iyidir.
Şimdi bu adam gözlemlediğimiz kadarıyla Hollanda liginde üst sıralara oynayan Az Alkmaar takımında 20 yaşında kalecilik yapmaya başlamış 5 sene düzenli forma giymiş demekki kalecilik namına yediği yuttuğu bir şeyler var öyle değilmi?yani her geleni Onur'la kıyas etme sevdası nereden geliyor bunu çok merak ediyorum.geçen sene yüzyılın kovası denilen Hakan Arıkan bize geldiğinde hemen millette bir önyargı oluştu lakin adam çatır çatır oynadı net 6-7 maçta kaleci üstü performans sergiledi.
Şimdi bu yaşı 25-26'ya gelmiş az çok Avrupa ligi,Hollanda ligi tozunu yutmuş adamı neye göre,kime göre zayıf görüyoruz bunun verisi,donesi varmı?
Yada şöyle söyleyeyim araştırmadan,izlemeden bir oyuncuya nasıl Onur'la kıyaslanamaz diyebiliyoruz?En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 25.10.2015, 23:04.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
e ben izledim de soyluyorum.. neyse kardesim sende goreceksin yakinda zaten, bookmarka aliyorum bu sayfayiİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani bi laf var Kardeşim adam olacak çocuk ettiği kakadan belli olur diye afedersin.bu çocuk boş değil bi kere bu az çok belli oluyor.
Şimdi bu adam gözlemlediğimiz kadarıyla Hollanda liginde üst sıralara oynayan Az Alkmaar takımında 20 yaşında kalecilik yapmaya başlamış 5 sene düzenli forma giymiş demekki kalecilik namına yediği yuttuğu bir şeyler var öyle değilmi?yani her geleni Onur'la kıyas etme sevdası nereden geliyor bunu çok merak ediyorum.geçen sene yüzyılın kovası denilen Hakan Arıkan bize geldiğinde hemen millette bir önyargı oluştu lakin adam çatır çatır oynadı net 6-7 maçta kaleci üstü performans sergiledi.
Şimdi bu yaşı 25-26'ya gelmiş az çok Avrupa ligi,Hollanda ligi tozunu yutmuş adamı neye göre,kime göre zayıf görüyoruz bunun verisi,donesi varmı?
Yada şöyle söyleyeyim araştırmadan,izlemeden bir oyuncuya nasıl Onur'la kıyaslanamaz diyebiliyoruz?
Yorum
-
Hiç bir takım kötü kaleciye 5 Sene düzenli forma vermezİlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee ben izledim de soyluyorum.. neyse kardesim sende goreceksin yakinda zaten, bookmarka aliyorum bu sayfayi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Şimdi ben anlamadan kendimi töhmet altında bıraktım tamam olur arada böyle şeyler kardeşim hatlar karıştıİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih abi sen de yazdın Hakan çatır çutur oynadı.
Ben de diyorum ki Esteban ne oynadı ki takımın kalecisidir diyorsun? Bu ağır bir cümle.
Aslında kıyas olayını sen başlattın yani sessiz kalamayız
En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 26.10.2015, 00:16.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum